0 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde (312 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Trendyoldan almıştım sevibebe markası , çok rahat felandi ama kumaşını beğenmedim oğlum çok hareketli olduğu için daha farkli su etrafı naylon olanlardan aldım, zaten fazla giydirmeyecegim. Bunları da aldım hiç hiç kullanmadım sadece kumaşına baktım ama iade kabul etmediler açlmış diye deneme için dahi de giydirmemistim. E ben yenilerini aldım of şimdi ne yapabilirim ya gardropsa atsam satılmaz ki benim satılmıyor milletin satılıyor hepsini mi kullansam toplam 8 tane çok degl mi aldıklarımla birlikte 

image

image

6 Cevaplar

0 oy
(8,873 puan) tarafından

8 tanr niye nolmus bacim:)

Kaç paraya aldin

(312 puan) tarafından
280 e almıştım bunları ben kumaşı aslında çok rahat ama benim oğluma dayanmaz 3 yaşında ve hiç durmuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım neden o kadar çok aldın kı ama olan olmuş çevrende bırıne ver en ıyısı o 
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Canm benm kız az az işiuodu altı tabe aed aeda kullanmıskogım vsr yanı elımde yıkıypdum kuruyana kadar beklemeym dıye. Cabuk alıstu ama cok yaotı altına. Belkı lazım olur olmazsa cevrenden bırıne ver 
0 oy
(1,816 puan) tarafından
Sızdırma yapıyor mu
(312 puan) tarafından
Hiç kullanmadım ki denemek için dahi giydirmedim, bu yüzden işte diyorum ki iadeyi kabul etmeleri lazımdı
0 oy
(155 puan) tarafından
ben bunları ogluma kullaniyorum 3 yaşında tam alıstıgını dusunene kadar kullandim bazen üşüttügünde falan geceleri yine giydiriyorum cok kullanıslı,misafirlikte falan giydirmistim 
(312 puan) tarafından
Aynısı mi canm, yani bunun kumaşı vs hoşuma gitmedi kullanışlı degl sanki de
(155 puan) tarafından
aynısı

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 738 göst.
0 oy
9 cevap 1,365 göst.
20 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Yazar gecerim - BANU (13,431 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
29 Nisan 2022 Aile kategorisinde mirayasel (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.

403,618 soru

12,092,525 cevap

36,386 kullanıcı

...