0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (890 puan) tarafından

image

image

Hanımlar iyi akşamlar. Oğlum dünden beri ateşi var halsiz ilaç verdim ilerlerse götürürüm dedim doktora. Nane limon bol su portakal suyu çorba VS yaptım. Ama az önce bir baktım ellerinde böyle şeyler var. Annem ateşten dedi ama bilmiyorum. Komşunun oğlu el ayak hastalığı geçiriyormuş 3 4 gün önce beraber oynadılar bilmiyorduk daha. Sizce o hastalığın başlangıcı flan mı nedir bunlar 

. 2 yaşında bu arada 

4 Cevaplar

0 oy
(11,814 puan) tarafından
Foto yok.       
(890 puan) tarafından
Ekledim canım
-Reklam-
0 oy
(462 puan) tarafından
Evet el ayak hastalığı malesef 
(890 puan) tarafından
Offf napacam ya. Nasıl geçer canım sabah ilk iş doktora götürecem ama sabaha kadar yapabileceğim bir şey var mı
(462 puan) tarafından
1 hafta içinde kendiliğinden geçiyor canm doktora götür rahatlatmasi için krem ve şurup veriyor.ateside bu yüzdendir.oglum 2 kere gecirdi seninki hafif atlatir insallah geçmiş olsun
0 oy
(5,405 puan) tarafından
Evet canm bu ve çok çabuk bulaşıyor ayak altında avuç içinde ağız içi ve kenarlarında çıkıyor bizde çok ateş olmadi ama ateş olan da oluyormuş 
(5,405 puan) tarafından
Hahh aynen öyle valla iki oğlum okula gitti büyüğüm 21 yaşında okulda hastalık falan bilmezdik şimdi kızım 3 e gidiyor haftanın iki günü hasta
(890 puan) tarafından
Evet maalesef. Erkek kardeşim var lisede annem e diyor. Her hafta hasta değişik değişik öksürük bir gün alerji bir gün boğaz enfeksiyonu. Allah yardımcımız olsun inşallah
(5,405 puan) tarafından
Ortanca oğlum 5 gün hastanede yattı yavrum kendini bilmaden
(890 puan) tarafından
Dikkat edin yazık çocuklarımıza Allah dermansız dert vermesin
(5,405 puan) tarafından
Amin amin canım benim
0 oy
(525 puan) tarafından
Evet canım benim kziimda tutmuştu kaç defa hastaneye götürdüm doktor bunun bir tedavisi yok parol yada pedifen ver demişti. Çünkü bu hastalığı kapan çocuk hep ağlıyor ya aslında ağrisi olduğu için ağlıyormuş. Bunu ben bilmiyordum tabi en son sağlık ocağına götürdugumde doktor demişti. Elinde, ayağında, yüzünde, ensesinde, sırtında çıkarsa geçiyor ama eğer karnında göğaünde çıkar sa dedi doktor o zman getir bize dedi. Sizde on agore dikkat edin inşallah geçer çok geçmiş olsun 
(890 puan) tarafından
Ayy bunu öğrendiğim iyi oldu. Ya ben zaten ağrısı olduğunu biliyordum aşırı huysuz kucağımdan inmiyor tüm gün nasıl oyalayacgimi şaşırdım. Ama dedim heralde üşüttü kırgınlık var üstünde nerden gelsin aklıma öyle bir şey. Neyse sabah ilk iş götürecem Allah izin verirse. Ne kadar sürede geçti sizinki
(525 puan) tarafından
Valla canım bir ay önce olmuştu. Şuan tek tük var çok şükür bitti. Günde 3 defa parol verebilirsiniz.
İşte bende bilmiyorum benim kızımda sizin dediğiniz gibi huysuz du hiç durmuyordu hep ağlıyordu ama çok şükür şuan daha iyi. İnşallah geçer sizinkide
(890 puan) tarafından
Doktora götürdüm canım. El ayak ağız hastalığı dedi ilaçlarını yazdı. Ateşine dikkat et bol sıvı ver dedi salgın varmış bizim ilçede maalesef

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 186 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (313 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Aytencelik (4,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
24 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Büşraaaa (3,091 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 409 göst.

Kategoriler

1,439,756 soru

23,669,972 cevap

309,513 kullanıcı

...