0 oy
574 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından
Oğlum tek çocuk benim ailemin ilk torunu eşimin ailesinin de 2. Torunu  fazla sevgi görüyor şımarıyor haliyle 

4 yaşında hareketli bi cocuk bugün babannesi dedesi parka götürdüler oğlum oynamış koşturmuş akülü araba görmüş tutturmuş istiyorum diye bizimkilerde oğlum o bizim değil arkadaşın falan  demişler elinden tutmuşlar götürmek için oğlum da elindeki yiyeceği yere atmış bağırmış ağlamış biraz.bi kadın gelmiş kaynanama demişki çocuğun rahatsız mi ? 

Yani akli problemimi var diye 

Bu insanlar hayatında hiç.cocuk mu görmemiş yoksa başkasına yorum yapmak moral.bozmak hoşlarına mi.gidiyor 

Çok şükür bi problemi yok ama oladabilirdi insanların moralini bozmak neden ya 

12 Cevaplar

+5 oy
(16,849 puan) tarafından
Suç kayınvalidende senin kadar değil diyecekti kadın şok :)
(926 puan) tarafından
Buna çok güldüm :) ne bileyim kaynaanmda şaşırdı ya ne insanlar var ben orda değildim duyunca üzüldüm kaynanamda üzgün şekilde anlattı şaşırdı bazı insanlar gerçekten garip
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Zaten çocuk koşup ağlasın mızmızlansın başka çocuğun oyuncağını görüp bu benim diye tuttursun onlara göre tuhaf(!) davranışlar sergilesin hemen değişik ve yargılayıcı bakışlara maruz kalıyor insan. 4 yaşında oğlum ve sizin oğlunuzla aynı tavırları sergiliyor. Bu çok normal bişey. 
+1 oy
(3,226 puan) tarafından
Terbiyesiz ya kimmiş o kadın 

Ben onu bulur onun saçiyle bütün parkın tozunu alırım 

Hadsiz bulsana o kadını illa ki gelir tekrar parka 
+1 oy
(4,589 puan) tarafından
Marstan falan indiyse :)
+1 oy
(521 puan) tarafından
Aynısı bugün başıma geldi yaşlı bir kadın torununu getirmiş 4 yaşında benim kızımda öyle oynasınlar dedi kızım oynamak istemedi çünkü başka parka gitmek istiyordu anladım söylüyor kadın tutturmuş illa oynasınlar oynamadı mi kızım mizmizlaniyor kadın demesin mi rahatsız mı bende yok nealakasi var oynamak istemiyor oynamıyor dedim çıktım parktan insanlar cidden tuhaf
+1 oy
tarafından

Akülü arabalar da artık bebek arabası gibi ihtiyaç haline dönüyor. Çocuklar özeniyor çünkü. :)

Normal davranışlar. Kadın da bir ilginçmiş haha.

(2,752 puan) tarafından
Çokta tehlikeli. Bende ileride alırım diye düşünüyorum ama boş bir yere gitmek lazım. Bir arkadaşım çocuğu siteden yola fırladı araba gelir diye koşmuş düşmüş ağzı burnu yaralandı. Geçen gün de burda çocuk arkadaşıyla gidiyor. Babası falan bağırıyor dur diye. Çocuklar dinlermi :) gitti hızlı hızlı kızın kafası sıkıştı balkonun altına :/
tarafından
Onu sadece kumanda kullanımına ayarlayabiliyorsunuz diye biliyorum. Yani sadece ebeveyn kontrolünde kullanılabiliyor. Dışarda öyle daha uygun.
(2,752 puan) tarafından
Öyle zaten ama çocuğa kullandırıyorlar heralde
+1 oy
(528 puan) tarafından
Bende belediye ye bindim oğlumun eli acıdı ağladı huysuzdu. Bı teyze karşımda dedi hastami . Çok üzüldüm . Ya ne haddine ya . Aynı seninki gibi yaşadım çok üzüldüm . 
(2,752 puan) tarafından
Kendileri dayakla terlikle pıstırmış zamanında çocuklarını uslu sanıyorlar. Her yer dengesi bozuk psikologluk insan kaynıyor :)) birde çocuğunu büyüten unutuyor sanki saçma yorumlar yapıyorlar
(528 puan) tarafından
Aynen canım .
+1 oy
(2,468 puan) tarafından
Aa haspam dağda mı yaşıyormuş çocuk görmemiş mi hiç?? Çocuk bu elbet ağlayıp simaracak
+1 oy
(714 puan) tarafından
Çok sinir bozucu çocuk bu her ağlayan çocuk rahatsizmi hadsiz deseymişler
+1 oy
tarafından
Canım tabi kimseyi alakadar etmez başkasının çocuğu ama bizim insanımız akıllı uslu tamam simamran ama aşırı değil dur dediginde duran süs dediğinde susan cocuklara alışmışlar öyle yetismisler öyle yetistirmisler bazen insanların garibine gidebiliyor yani demem o ki etrafta çocuğunu simartacak çok kişi var ama bunlara müsade etmemen gerekiyor benim akrabamda da böyle çok etraftan simartilan her dediği yapılan hiç kizilmayan dur denmeyen bir çocuk vardı ve kadın bazen hastaneye giderken benden eşlik etmemi istiyordu pedegok kadına çok kızdı sen cocugum dusmanimisin diye çocukların her istediği yapılmaz çocuklar herzaman simartilmaz çocuklarında bir dur düğmesi olması lazım siz o sınırı koymamissiniz bu çocuk büyüdüğünde söz dinlemeyen annesine babasına asi bir cocuk olup aklına eseni yapan sınırları olmayan bir ebeveyn olacak bu çocuk yetiştirmek değil bu şekilde çocuk yetistiremezsiniz dedi kadın ağladı tabi sucluluk duygusuyla sonra bende dedim Baska doktora gidelim sonra başka doktora da gittik aynı şekilde tepki verdi çocuğunuzu seviyor iseniz çocuğunuza sınırlar koyun ve her isyedigi alinmamali her istediği yapılmamalı çocuk 10 yaşına kadar pedegokta tedavi gördü sonra çocuk düzeldi bu tarz yetistirmeler çocuğun psikolojisini bozuyor ve sağlıksız bir ebeveyn ortaya çıkıyormuş bu tür cocuklarin davranışları bu yüzden akıl sağlığı yerinde değil görünüyor eğer bu şekil devam ederseniz akıl sağlığını kaybeder çocuk demişlerdi ki öyle oluyor bence videolar falan var pedegoklarin onların izinde çocuğunuza sınırları koyun yoksa ileride çok sıkıntı çeker bu şekilde üzülürsünüz çünkü normal davranış çocuktan beklenir normal olmayanda beklenir ama bu aşırı olmamalı aşırı olur ise çocuk akıl sağlığı tam olmayabilir benim üvey kaynanamın oğlu var çocuk her istediğini yapıyor her aklına ne geliyorsa herşey insanların evine gidiyor eşyalarını istiyor annesi hemen eline veriyor annesi insanlardan izinsiz şahsi özel eşyalarda dahil olmak üzere herşeyi çocuk ne görse ben benim o benim bana ver diyo ve doktora götürdüler doktor otizm teşhisi konuldu ve bu yaptığı seylerden dolayı annesi eğer sınırlarını koysaydi çocukta etrafında olan herşeyi almak istemesi herşeye o benim demesi çocuğu hasta etmia doktorlarin yalancisiyim ama o kadar çok okuyorlar bilgi ogreniyorlar yanlış olma ihtimali bence %10 gibi dir yani canım şimdiden sınırlarını köy simartmak isteyenlerinde sınırlarını çiz senin basın agirir ben böyle duydum kızım cok hiperaktif ama asla o şekilde birşeye dokunmaz 14 aylık ama dışarıda hiçbir şeye dokunmaz yanına gider bakar elini uzatır dokunmak için birdaha geri çeker çünkü ben izin vermem herşeye el atılmaz herşey istenmez istediği birşey varsa bana gösterir ben eline veririm o şekilde eline alır yani ben sadece bildiklerimi dedim belki de sizinki öyle değildir ama dışarıda ağlamak ayıp dışarıda bağırmak ayıp birşey istemek ayıp istiyorsan kulağıma şöyle alabilirsem alırım alamazsam sonra alırım yoksa almam bu çocukta tamam anne demeli 
tarafından
Kalbinden rahatsızsa normaldir az önce bir şeyler okudum postlar açmışlar işte bayanın birisi işte ikinci çocuk düşünmüyorum bile hata almak istiyorum falan demiş saygı duymuyorum böyle şeyleri çünkü evlat sahip olmak için insanlar halı olsun istiyor maddi durumu olsun istiyor evladı olsun diye her şeyi yapıyorlar insanlar ama insanlarda evladım olmamasın diye elinden geleni bütün engelleri ortaya koymaya çalışıyor yani Rabbim de bizler gibi insanlara evlatlar vermek yerine deme yani şükürsüz insanlar evlat veriyor Rabbim yani Rabbim de sana can sağlığı versin inşallah evladına güzel ahlak bu güzel huy senin istediğin gibi bir evlat olsun inşallah seni hep gururlandıracak bir çocuk olsun her zaman senin yanında günlük duran çocuk olsun inşallah üzülme tabii sezeryan falan hani istiyorsan da sezeryanla falan doğum yapabilirsense belki evlat sahibi olabilirsin tabii kalbinden rahatsızlık var ama ne bileyim ya keşke insan bazen çok şey oluyor yardımcı olmak istiyor ama eli uzanmayınca senden parça kopuyor ya ben de öyle bilmiyorum insanlara karşı öyle ama insanlar bana karşı öyle olmuyor maalesef ne bileyim herkes kalbinin ekmeğin gel diyorlar ya çok yanlış yani doğru bir söz değil Allah katında tabii ki de herkes kalbinin ekmeğini yiyecek ama biz kulların kafasında ne kadar niyetli olursa kullanalım kalbimiz seninle kimliğini yiyemiyoruz insanlar hep kötü niyetle çok kötü düşüncelerini senin bu iyi niyetin de kötü düşünenler olduğu için o yüzden ben sana kusura bakma yanlış anlama falan dedim yani işte ne hakkını helal et falan diye taktığın insanlar olur hani oraya yazmasa bile işte ne saçmalıyor der insan ama saçmalık değil bence sadece dertleşmek burada anneyiz ve bir kadınlar birbirimize destek olamadığımız sürece biz neden kadının diyoruz kadın kadının en büyük destesidir o yüzden şu an kadın kadına burada konuşuyorum muhabbet ediyoruz inanın muhabbet edecek kimse burada konuşuyorum işte kocaman aile tanımıyorsun ama konuşuyorsun tanımıyorsun ama dertleşiyorsun çok güzel bir şey veyahut birinin geldiğini bilmiyorsun onun dersinde çözüm arıyorsun neler yapmaya çalışıyorsun elimden geldiği kadarıyla bence gayet güzel bir şey Rabbim seni de güzel insanlarla insanlar çıkarsın karşına hep
(926 puan) tarafından
Allah razı olsun canım kalpten değil aslında rahatsizim nefes oksijen düşüklüğü var uzanınca bilinç bulanıklığı oksijen düşüklüğü oluyor merdiven çıkınca falan da öyle uyku apnesi tanısı kondu ama işte herkesin bi sinavi var
tarafından
Allah yardımcın olsun canım Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah evladına seni seninle evladına bağışlasın üzülme ya Rabb'im bir sınavı var sen de şükret daha beteri de olabilirdi de evladın için kendine iyi bak evladına da iyi bak
(926 puan) tarafından
Amin amin Allah razı olsun canım ❤
tarafından
Amin Allah senden de razı olsun canım ❤️❤️
+1 oy
(621 puan) tarafından
Yeminle aynısını yaşadım. Kendi kızımda değil ama 4 yaşında erkek kardeşim var. Köyün iftar yemeğinde çocuk ağladı anne çok kalabalık korkuyorum diye. Eve gitmek istedi. Bir kadın da gelip aynı soruyor sorumtu çocuğun rahatsız mı diye. Ay bu millet gerçekten ağlayan çocuk görmemişler. Benim kızımı görseler ne derler çok merak ediyorum 
0 oy
(8,511 puan) tarafından

Aynı şey acilde başımıza geldi kızım 2.5 aylik inanılmaz gazlı durmadan ağlıyor acile geldik başka sorunuda vardır diye orta yaş karılar toplandı aç altı yaş niye ağlıyor hasta mı sakat mi çocuk eşimin kucağında bende Drdan bilgi almaya çalışıyorum duymazdan geliyoruz susmuyorlar en son dayanamadım sizene ya hiç mi ağlayan çocuk görmediniz defolup gidermisiniz diye bağırdım güvenlik bile geldi zaten canımız burnumuzda çocuk küçük kan almışlar damar yolu açmışlar canı acıyor diye gözümün yaşı dinmiyor bide milletle uğraşıyoruz var öyle dengesizler çokça ağzının payını verin 

(926 puan) tarafından
Çok sinir bozucu ya ah keşke herkes sadece kendiyle ilgilense
Yani olabilirde özel bi çocukta olabilir neden söyleme gereği duyuyorlar insanları anlamak çok güç

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 542 göst.
5 Kasım 2024 Aile kategorisinde Hayal1907 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 186 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,995 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 349 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.

404,727 soru

12,123,916 cevap

36,481 kullanıcı

...