0 oy
617 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (337 puan) tarafından
Kızlar esıım Instagram hesabını daha cok iş amaçlı kullanıyor Ara sırada bizi çocuklarını paylaşabiliyor kızımın bir sene evvel Belki daha fazla bir videosunu paylaştı bayağı 2-3 milyon izlendi yorumlar geldi beğenildi o zaman takipçi sayısı arttı bayağı bir Benim de gözüm aşinadır onun hesabına yorum atanlara yazanlara falan Neyse dün gece biri yazmış Gaye adında biri ama profil resmi bile yok çiçek fotosu var Dün oğlumun doğum günüydü eşim paylaşmıştı hikayeye cevap atmış Allah bağışlasın diye oradan muhabbet kurmaya çalışmış işte genç yaşında baba olmuşsun ben şurada yaşıyorum herkes seni yaptığını yapamaz falan diye eşim de şaşırmış acaba demiş bir arkadaşın mı beni işletiyor yok Gecenin bu saatinde ne alaka bunlar demiş ki fake hesapsın Sen demiş benim işletiyorsun yazmış eşim o da ne alakası var çocuğu gördüm işlerinizi takip ettim onun için yazdım rahatsız olduysanız çıkarım deyip takipten çıkmış yani ne alaka ben de anlamadım acaba eşime kafayı takmış biri olabilir mi diye düşündüm Ama eşimin tutumunu çok beğendim Hatta bu gece 2.00'de yazdığı için sabah da işerken gittiği için görüşemedik bu arada işteyken telefonu eline alamaz bir şey gizlilik olsa açıp da mesajların hepsini bana göstermez hatta dedi arkadaşım mı diye düşündüm ama adeti konuşma tarzı aynı dedi benim ortanca kardeşim araları iyidir eşimle o zannetmiş fake Hesap falan kullanıyor kardeşim

10 Cevaplar

+2 oy
(13,385 puan) tarafından
Yani popüler olmak için açık hesap kullanıyorsunuz biri yorum yazınca mesaj atınca niye manasız tepkiler onu anlamadım. 2 milyon izlenme olduysa eğer o hesap ortada bir hesaptır açıktır. Hesabı kapatırsınız ya da sadece iş paylaşımı yaparsınız sorun olmaz. Çoluk çocuk şahsi foto vs atınca her şeye hazır olmak lazım değil mi?
(11,598 puan) tarafından
Bende aynını söyledim kankim :)
(13,385 puan) tarafından
Aklın yolu bir bebeğim varoşum ❤️
(11,598 puan) tarafından
Ahahaha varoş kankacım :)❤️
-Reklam-
+1 oy
(10,151 puan) tarafından
Kafayı takmış olsa neden hemen takipten çıksın birde kafayı takmak demek hep rahatsiz etmek demek
(337 puan) tarafından
Bu hesap Bayadır takipçisi yani aslında kafayı taksa coktan yazardı ederdi ben hesaba yazacaktım aslında ne diye yazdın diye ama vazgeçtim gerek yok esim diceğini demiş
0 oy
(11,598 puan) tarafından
Valla bilemeyeceğim sosyal medya kullanıyorsanız bunları göze almalısınız ben kullanmıyorum 
(11,598 puan) tarafından
Benim söylediğim şeyle senin cevabının hiçbi alakası yok. Bu tür insanlar her zaman olabilir yazabilir arayabilir ahlaksız tekliflerde bulunabilirler. Sosyal medyanın ucu bucağı yok yani bunu söylemeye çalışıyorum. Çok kafaya takacak bir mevzu değil. Takıyorsan da sosyal medyayı hayatınızdan çıkarın
(4,391 puan) tarafından
Sosyal medya kullanmak değil de herkese açık olarak kullanmak sorun. Benim hesabım gizli he bazen videolara yorum yapıyorum birsuru istek geliyor reddediyorsun no problem
(337 puan) tarafından
Ya bana da geliyor falan o değilde ben bu hesabı buldum takip ettiklerine baktım 5 takipçisi var 450 kişiyi takip ediyor biride ufak kardeşim aradım sordum senin mi hesap falan diye benim değil dedi yemin etti
(4,391 puan) tarafından
Belki eski sevgilisinin fake hesabı da olabilir
(337 puan) tarafından
Eşimin diyorsan tüm çevresinden duyduğum tek sey sevgilisi olmadığı olsa bile 1 yıldan beri yazmak için neyi beklesin
0 oy
(926 puan) tarafından
Ben kafayı takma falan olduğunu düşünmüyorum yaa

Ama zaten eşin normal güzelce cevap vermiş 
(337 puan) tarafından
Ya karşıdaki sey yazınca abo erken baba olmuşsun herkes senin yaptığını yapamaz falan demesi bana imrenmeden daha çok hasetlik gözü kalma gibi geldi
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Bence eşinin cevap vermesi bile yanlış. Direk engelleyebilir. Ne diye cevap yazıp açık kapı bırakıyor. Sırf videodan takipçi geldi diye onları hesabından çıkarmak ve hesabını gizlemesi zor bir durum değil. Bence riske gerek yok, eşine güvensen de etraf artık berbat. Kimse artık evli bekar ayırt etmiyor. Dünya bu kadar iğrenç bir hâl aldı. 
(337 puan) tarafından
Ya takip edenler hep orta yas üstü adamlar zaten eşimin kendi adı değil dekorasyon tarzında iş daha cok paylaşıyor esim niyeti ne diye hani işletiyor sansın diye cevap verdiğini düşünüyorum zaten buraya yazdığım başlıga dikkat ederseniz esimle ilgili şüphe yok karsı tarafın niyeti aşikar hani kimse senin yaptığını yapamaz erken baba olmuşsun falan diye hasetlik anlatabildim mi
(2,329 puan) tarafından
Kadının niyeti zaten temiz değil belli, çocuğu olan bir adamla sohbet etme çabası, mesaj atması bile nasıl iğrenç bir kadın olduğunu gösteriyor. Bence sende eşin de etrafına dikkat etsin. Göz dikmiş birisi fake hesaptan yürümeye çalışmış olabilir
0 oy
tarafından
Yüklediğiniz video 3Mılyon izlenmiş takipçiniz Yüksekmiş hangi takipçisi yüksek kişiler gelen mesajlara cevap veriyor görüldü bile atmıyor eşinin cevap verip konuşması yanlış olmuş bence sosyal medyada evli erkek avcısı çok kişi var karşıdaki insanın niyetinden çok senın eşinin niyeti önemli cevap vermemeli görüldü bile atmamalı gerekirse dm ye kapatabilir hesabını 
(337 puan) tarafından
İş amaçlı yazıyorlar kadınlar fiyat alıyorlar yüksek takıpcı dediğim milyon değil 3 bin esım normalde cevap vermez işletildiğini anlamış hatta benim kardeşim saka yapıyor sanmış zaten esıme böyle mesajlar gelmez
tarafından
Video 3 milyon izlendi yazmışsın canım takipçi sayısını bilmiyoruz yüksek demişsin takipçisi yüksek hesaplara sık sık mesaj gelir
(337 puan) tarafından
Video 3 milyon izlendi esim oyle fenomenler gibi yüksek takıpıcılı değil yani yazanda kadınlar var edebiyle boya fiyatı dekor fiyatı soruyor işi bu facedede yazıyorlar ben sevgililikten beri biliyorum görüyorum ama karsı taraf bariz art niyetli yasını falan soruy8r resmen tanışmaya calısıyor yani ben niye dekorasyon sayfasının sahibine gidiyim cocugu için muhabbet yürütüyim surda yasıyorum falan diye sorayım abesle iştigal
tarafından
Doğrudur canım ama karşı taraf art niyetli olabilir herkese güven olmaz
0 oy
(413 puan) tarafından

Canım hesap herkese acık ve milyon izleme almışsa zâten böyle yabancıların yazması çok normal :D

0 oy
(20,185 puan) tarafından
Böyle biri yazınca cevap vermesine bile gerek yok. Tanımadığı kim olursa olsun kimsin falan filan bu muhabbetlere girmesin bence boşuna. Gereksiz yere olay uzar. Takıntılı biri olması için takipten çıkmaması gerekirdi ayrıca.
0 oy
(272 puan) tarafından
Böyle herşeyi kafaya takmayın ya belli ki kadın kuyruk sallamış 
0 oy
(3,644 puan) tarafından
Eskiden sosyal medya bi nevi iyiydi 

Şimdi kesinlikle karsiym 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 586 göst.
23 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Nazenin premses (9,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 650 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,715 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 176 göst.
26 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde YAVRULARIMM (2,582 puan) tarafından soruldu

411,407 soru

12,384,347 cevap

43,412 kullanıcı

Kategoriler

...