0 oy
114 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Sebebini anlayamıyorum özellikle bugün bağırıyor ağlıyor hiç yerinde durmuyor ne istediğini de anlamıyorum sinirli bir de acaba bende mi bir hata var yoksa bu aylarda normal mi

4 Cevaplar

0 oy
(745 puan) tarafından
Benim kızda öyle özellikle öğle uykusundan kalkınca aşırı huzursuz oluyor bende YouTubeden nas suresi Felak süresini açıyorum biraz rahatlatıyor nazar filan varsa gidiyor 
(829 puan) tarafından
Ondan mı acaba ya okuyorum da sürekli
(745 puan) tarafından
Nazar filan değiyor olabilir en çok bizim değiyormus rahatlmasi için Felak nas nazar süreleri dinlet bebeğine
(829 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim:)
(745 puan) tarafından
Ne demek rica ederim
-Reklam-
0 oy
(199 puan) tarafından
Sendromları bitmiyor ki psikolojik gelişim bilişsel gelişim fiziksel gelişim zorluyor onları bunlardan biri sebeptir mutlaka sen sakin ol mümkün olduğunca sarıl sakin ses tonuyla konuş sevdiği şarkıları söyle sessizce benim kızım da 31 aylık özellikle 1 yaş döneminde çok zorlandım uyku gerilemesi de olmuştu ruh gibi geziyordum artık bundan kötüsü olmaz derken 2 yaş sendromu geldi bakalım daha 3 var 4 var Allah kolaylık versin hepimize
(829 puan) tarafından
Ayy Allah yardımcımız olsun vallahi en zor meslek annelik.. eşimde bana kızıyor simarttin her dediğini yaptın ondan diyor acaba diyorum terbiye mi veremedim ama ki daha yeni yeni anlıyor
(199 puan) tarafından
O sınırı evde çizmek çok zor bak ben öğretmenim 35 kişilik sınıflarım öğrencilerine verdiklerini kızıma veremiyorum kreşe gidiyor öğretmenini gayet güzel dinleyip kurallara uyuyor tüm eziyeti bana canları sağolsun artık geçici durum diye ümit edip bekliyoruz annelik akıl kârı bu bir durum değil zaten:)
0 oy
(538 puan) tarafından
Benimkide ayni yalandan agliyor ellerini sıkıyor cenesini tsm koç burcu
(829 puan) tarafından
Ayy Allah yardımcımız olsun gerçekten koç burcu çocuğu zor kendimden biliyorum inadına yapar her şeyi ama benim kızım boğa
(538 puan) tarafından
Evet gözümebakiyoe kaşigi pat kür tabaga indiriyor birde asiri sinirli kafasini salliyor disini sıkıyor sinirden saçini cekiyor daha sen 13 ay bitecek el kadarsin yapma dedikce yapiyor
(829 puan) tarafından
Ayy vallahi çok zor Allah yardımcımız olsun
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Benim oğlumda 14 aylik aynen dediğin gibi 1 aydır falan hep ağlamaklı dişten mi acaba diye düşünüyorum tek mutlu olduğu an yemek yemekti artık yemek yerkende agliyor uykudan uyanınca zor sakinlestiriyorum bu aylarda normal sanırım Allah kolaylık versin hepimize
(829 puan) tarafından
Amin inşallah tek iyi olsunlar da

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 162 göst.
12 Ocak 2022 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 168 göst.
12 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Civcivim (1,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 522 göst.
0 oy