0 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
3 yaş kızım .1 yıldır o kadar beni maf etti ki gexen sene tuvalet eğitimi bile bu sene sürekli herşeye ağlıyor konuşuyorum anlatıyorum beni dinlemiyor bile .Bugün fark ettm ki çok konusup inkaz ediyorum ama elimde değil.Yemem desen kendi oturup yemez ben yedirmezsem bugün sadece sabah peynir ve zeytin yedi .Tuvalet desen ben götürüyorum günde 1 defa anca söyler.1 sene oldu ogreneli .10 gündür tuvalate de götürdüğümee itiraz ediyo cisim uol diye ama çiş var .yemek hazırlıyorum diuo aç değilim.herseye karşı bı itiraz sürekli herşeye ağlıyor .sizler nasıl sabır gosteryrsnz .Dayanamıyorum artk gece de uyaniyor bnmle uyu anne diye ortamiza gelmek istiyor.disari çıkıyoruz parkta oynatiyorum yemek yer belki diye yemeğe gidiyoruz eve giderken kendini yere atıyor dayanamıyorum gerceten artk 

6 Cevaplar

0 oy
(606 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
İnan bende de var bitane tuvalet eğitimi o kadar sıkıntılı ki anlatamam ben söylemesem asla gitmez bir sene oldu bezi bırakalı ama hep inat zorla götürüyorum günde bazen iki üç kere kıyafet değiştiriyorum benle inatlasip yok diyor sonra altına kaçırıyor 
(2 puan) tarafından
Biizmki ayda 2,3 defa kaçırıyor ama inat ki inat yani ben demesem hiç umrunda değil.Napcm blmyrm biraz duzelse 2 çocuk düşünüyorduk vazgectk ben 33 eşim 36 yaşında ama ömrümüzü yedi
-Reklam-
0 oy
(6,180 puan) tarafından
sabret az kalmis 1 sene aonra insana dönusecek. anaokuluna ginderirisin mis gibi hayat orda da ogrenir disipline edilmeyi kendi de bir sene buyumus gelismis olacak evde de dogrenecek. bir sene daha ceremeyi cekecen.
(2 puan) tarafından
Yarım gün kreş gidiyor cnm zaten 3 saat gidiyor günlük 1 buçuk ay oldu yazdrdk yaz için belki torlanir diye
0 oy
(6,828 puan) tarafından

2 çocuklu ve 32 haftalık hamile ben ne desem bilemedim:unsure:

(2 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
(6,828 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
(10,291 puan) tarafından
Ben genelde anında yanından uzaklaşmayı tercih ediyorum :) eylül de 5yaşına girecek kızım ama hâlâ agrasif ve huysuz. Bide 5 aylık oğlum var
tarafından
5 yaş 555555 korkutmayin bizi
(10,291 puan) tarafından
Milletin çocuğu büyudukçe akıllanır benim ki çakiye dönüşuyooor :Djdj
(2,129 puan) tarafından
Hahshahahahahahaha cakiii
0 oy
(959 puan) tarafından
4 yaşında kızım var 5 aylık kızım onun kadar yormuyor beni gerçekten çok yoruluyorum dizginleyemiyorum odasına kitleme cezası veriyorum bazen o kdr 
(2 puan) tarafından
Odama git orda ağla ağlamadan bitince gelc diyorum daha çok ağlıyor
0 oy
(11,566 puan) tarafından

Aynısından var birde +1 bana yapışık yaşayan bir yaş bebek. Gün içinde deliriyorum 9dan sonra hayat başlıyor benim için :D

(2 puan) tarafından
Buyudkce erkende uyumuyolae önceden 9 olmadan uyurdu

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 554 göst.
31 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ikbal (51,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 552 göst.
16 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 303 göst.
0 oy