0 oy
1,005 göst.
Diğer kategorisinde (5,297 puan) tarafından

image

image

image

Allahim kiz cocuklarimizi bu sapkinlardan serefszlerden korusun. Bi anne baba nasil goz yumarki aklim sasti

20 Cevaplar

+1 oy
(7,753 puan) tarafından
İçim şişti okumasaydım keşke:( doğduğun ev kaderindir ne yazık ki;(
(5,297 puan) tarafından
Malesef oyle
-Reklam-
0 oy
(6,932 puan) tarafından
Üremesin böylesi soyları sopları kurusun inşallah. Bunlar nasıl insanlar ya aklım şaşıyor.
(5,297 puan) tarafından
Keskeeeeee
0 oy
(742 puan) tarafından
Soyları soplari kurusu böyle s...lerin bu ne ya Allah belalarınj versin okurken gözlerim doldu 
(5,297 puan) tarafından
Vallaha bende kotu oldm
0 oy
(5,471 puan) tarafından
KÜÇÜĞÜN RIZASI varmış olayları. Konuşsam utanmadan uyarı verirler şimdi. Ne diyeyim ki
(5,297 puan) tarafından
Bizim koydede kisin 13yasindaki kizi evlendireceklermis  mutar aksamdan koyun oglanlarini toplayip kizn babasinin evini ahirini yakmislar dovmusler adam sikayetci olmus muhtarla 11kisiye ceza verilmis dusn
tarafından
Doğa biliyorsun bende 17 yaşımda kendini rızamla evlendim (sözde)ama simdiki aklımla düşünüyorumda hadı ben aklı selim düşünemedim ailem nasıl rıza gösterdi Haa sağolsunlar ailem çok iyidir eşimle de ara ara problemlemlerimiz olsada şükür geçinip gidiyoruz bu günlere geldik ama gerçekten ailemin beni sadece evlilik konusunda bir birey sayıp kararima saygı duymaları bazen çok canımı yakıyor kızım bana o yaşta evlenecem dese asla asla asla izin vermem
0 oy
(436 puan) tarafından
Midem bulandı lanet pis pedofili adiler ya uzak durun kız erkek bütün çocuklardan 
(5,297 puan) tarafından
Vallaha her yerdeler artik
0 oy
(13,365 puan) tarafından
Ben ne okudum ya allahim daha var mı böyleleri bide dinden namustan bahseder böyle pis sapıklar. Bunun adı sapkınlık, sapikliktan başka bisi değil 
(5,297 puan) tarafından
Hele sen dunku habari gordunmu ilahiyat fakultesinde kopege tecavuz ederken ogrenci yakalanmis
(13,365 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah ne günlere kaldık
0 oy
(20,275 puan) tarafından
Okurken şaşırmadım öyle bi hale geldiki ülke ne yasa var ne ceza ne caydırıcılık insanlar resmen kafasına göre çoluğun çocuğun hayatını karartıyor kimileri elinde satır adam doğruyor kimileri tavuğa tecavüz ediyor bilmediğimiz duymadığımız o kadar çok saçmalık varki ya insanlar niye bu kadar yolunu şaşırdı ne vicdan kaldı ne de utanma duygusu arsız doldu etraf sonumuz hayır olsun 
(1,755 puan) tarafından
Ülkede nasıl yasa ceza yok bunu nasıl dersin sen ya
Suçu olmayan kadını korumaya çalışan kadir şekere yasa da vardı ceza da
Ama böyle yandaş olanlara herşey serbest tabi ki Allâh ilk baştakinin sonrada o ailelerin belasını versin inşallah❤
(20,275 puan) tarafından
Amin gülüm amin ceza hep doğru olana veriliyo böyle ırz düşmanlarıda adamım diye geziyor ortadq
(1,755 puan) tarafından
Aynen öyle canım ❤
0 oy
tarafından
Allahım Allahım çocuklarımız var Allahım ne kadar büyük bir mesele bu Allahımmmmmmmm....

Bir sürü çocuk gelin olmuş ama şimdi yaşlanmış talebem vardı, her birinin hayatı hani derler ya anlatsam film olur, tam da öyleydi. Dinledikçe boğazım düğümleniyordu. Ellerinden hiçbir şey gelmiyor bu çok acıtan bir durum ama daha beterini unutamıyorum, bir abla mahcup bir şekilde "annem yoktu ki, annem olsaydı böyle olmazdı. Ben de anne oldum, çocuklarım için ölürüm de öldürürüm de." Eminim ki o an annesi yaşıyor olsaydı 12 yaşında satıldığında kendi gibi çocuk anne olan annesinin öldürmek pahasına da olsa kendisini kurtaracağına inanmıştı.

O kadar çok var ki... Allah sen yardımcıları ol.
0 oy
(4,834 puan) tarafından
Bak net bela okuyorum ALLAH BİN BELALARINI VERSİN EVLENDİRENİNDE KABUL EDENİNDE BUNA GÖZ YUMANINDA TOPRAK KABUL ETMESİN 
0 oy
(4,464 puan) tarafından
Sorsan hepsi inançlı insanlardır güya. Kız çocuklarının hayatını karartmanın ahiretteki günahını düşünmezler ama mal gibi satarlar. İnşallah sürüne sürüne geberir hepsi. 
0 oy
(3,015 puan) tarafından
Bu zihniyet asla bitmeyecek hala kenarda köşede çürük zihniyetler olacak. Kız çocuklarını eşya ve mal olarak gören babalar olduğu sürece devir sürecek. Rabbim kalplerine merhamet koysun kurtarsın şu çocukları inşallah 
0 oy
(988 puan) tarafından
tamamını okuyamadım bile üstelik bu psikopatlar ülkenin dört bi yanına dağılmış.Allah hesabını sormaz mı bunların annesi nasıl izin veriyor ya ne olursa olsun kızımı da alır giderim asla izin vermem bunlar ne böyle kanım dondu
0 oy
(713 puan) tarafından
Allah o ailelerinde o heriflerinde onlara nikah kıyan imamlarında o bakanın da bin belasını versin *****.meyip can çekişsinler Allah'ım neler okudum ben ya nasıl insan bunlar nasıl yaratık nasıl aramızda olurlar da yolda orda burda görüp nezaketle davranıyor olabiliriz bunlara evlat lan o evlat kaç gece onun için gözyaşı döktüm ben vicdansız şeref.sizler nasıl böyle düşünmeden davranabilirsiniz cehennem ateşiniz bol olsun
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Benimde kızım var ve inan okudukca içim parçalandı o aileyi adamları öldüresim geldi pis sapkın sapıklar küçük çocuklarla ilişki isteyen sapkın pedofoli iğrenç insanlar Allah hepimizin evladını korusun
0 oy
(2,751 puan) tarafından
11 12 yasindaki cocuk nasil hamile kalabilir ya adi ustunde cocuk daha rabbim yardim etsin insallah
0 oy
(1,090 puan) tarafından
Allah bu sisteminde bu zihniyetinde belasını versin
0 oy
tarafından
Kız çocukları okumalı , okumayanlar kısırlaştırılmalı diyince linçleniyoruz. Alın işte kanıtı . Anne babası bilinçli olsaydı . Cahil(!) olmasaydilar o kız çocuklarının hayatı şuan bu şekilde olmayacaktı . Kusura bakmayın linçlersenizde linçleyin banane. 
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Ben ne okudum ya cidden ne okudum 
0 oy
(774 puan) tarafından
Üçten sonra devamını okuyamadım Allah kahrı perişan etsin hepsini
0 oy
(234 puan) tarafından
Okurken içim sıkıldı keşke anne baba olma ehliyeti de olsa her isteyen çocuk yapmasa

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 713 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Mina (2,693 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,292 göst.
12 Ocak 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 906 göst.
0 oy
16 cevap 948 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Zuhalll (735 puan) tarafından soruldu