0 oy
58 göst.
Diğer kategorisinde (172 puan) tarafından
Akşama alabalık yapcam ama hep tavada yapıyorum fırına koysam nasıl olur acaba hiç fırında yapmadım 

4 Cevaplar

0 oy
(734 puan) tarafından
Ben balığın her türlüsünü soslayıp fırınlıyorum bence daha lezzetli oluyor ve tabikide daha sağlıklı fırında 
tarafından
Tarif nasıl verebilir misin koku oluyor mu firidna tavada çok oluyor
(734 puan) tarafından
Yani tabikide koku oluyor balık sonuçta ama evi güzelce havalandırınca 1 saatte birşey kalmıyor canım tava gibi de kokmuyor fırında. Sarımsak rendeliyorum, zeytinyağı, kekik, karabiber, tozbiber, azıcık salça, bide tuzuna bakıyorum eğer salça tuzluysa tuz atmıyorum ama tuzsuzsa yarım çay kaşığı da tuz atıyorum. Güzelce balığın önünü arkasını içi açıksa içini sosluyorum. İçine de tüm sarımsak ve limon dilimleri katıyorum fırında 40-45 dk da pişiriyorum harika oluyor gerçekten
tarafından
Tşk ederim demicem canım çekti marketlerde paketli balıklar çok lezzetli oluyor ben hep ordan alıyorum evde yapacaksam
(734 puan) tarafından
Rica ederim canım afiyet olsun şimdiden
-Reklam-
0 oy
(5,748 puan) tarafından
Ben tavada yapıyorum terayag ile. Afiyet olsun.
0 oy
tarafından
Çok olmuş post açılalı yapmışsındır ama tereyağı ile tavada bence en güzeli 
0 oy
(394 puan) tarafından
Alt kısmına soğanı dilimleyip , üzerine balığı tuz ve yağı sos yaparsanız , dilim dilim limonla firinda çok lezzetli oluyor. 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 47 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
0 oy
5 cevap 153 göst.
14 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
19 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Berna_ (1,669 puan) tarafından soruldu

408,448 soru

12,272,213 cevap

37,633 kullanıcı

Kategoriler

...