0 oy
293 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (335 puan) tarafından
Kızlar cocuk odası tamam yatakta aldık kızım 3 yasında oglum 1 bucuk uc gundur geceleri kalkıp geliyorlar özellikle kızım babası cok alıstırdı koynunda uyutmaya nasıl asabılırız erken mi davrandım yatak kurmak istemiyorum artık yerlere bana bir akıl verseniz cok sevinirim 

6 Cevaplar

+1 oy
(995 puan) tarafından
Erken olduğunu sanmıyorum ama yanınızdan kendi yatağına ilk defa geçiyorlarsa önce kendi yatağında uyutun beraber benim kızım 15 aylık doğduğundan beri kendi yatağında uyurken de ben yanına yatardım 9 aylıktan beri sadece yatağında uyur uykusu gelince gider o yataktan başka yerde yatmaz alıştığı için sizde öyle yapın alışır orda uyurlar inşallah 
(335 puan) tarafından
Yanında bende durayım diyorsunuz
(2,544 puan) tarafından
Katılıyorum bizimkide öyle alıştı, yanina siz gidin yatin ki odalarina alışsın sevsinler
(335 puan) tarafından
Kızım aslında bayıldı yatağına gündüz gitmek oynamak istiyor ama gece cok sevsede kalkıyor yorulsa gündüz uykusu uyumasa bile
(995 puan) tarafından
Babası da olur alışana kadar biriniz durabilir
-Reklam-
0 oy
(335 puan) tarafından
Kızlar yardımcı olur musuz 
0 oy
(2,311 puan) tarafından
Bizde yatak aldık henüz gelmedi ayiricam artık inşallah çabuk aalisir 
(2,311 puan) tarafından
4 yaşında kızım küçük 1 buçuk
(335 puan) tarafından
Ay sürwkli kalkıp yanımıza geliyorlar
(8,354 puan) tarafından
Aynı bizimkilerle yaşı çok küçükken alistirsaymisim keşke şuan yatmiyorlar bı gunduz
(335 puan) tarafından
Kızım dün gece cok kalktı ben pes ettim oglumda kızım en son benım oldugum odada koltukta uyudu
(2,311 puan) tarafından
Odasını Elsa takım alcam halı yatak örtüsü felan belki öyle sever ya
0 oy
(4,296 puan) tarafından

Gelse de uyuduğu An tekrar yatağına götür pes etme benim oğlum da ara ara yapıyor bir iki izin verdim alıştı sonra tekrar odasına alistirdim bu şekilde 

(335 puan) tarafından
Kaç gün sürdü gece kalkıp gelmesı yanınıza benımkıler dort bes defa kalktı yenıdogan gibi
(4,296 puan) tarafından
Ben 1 buçuk yaşında alistirdim ilk başlarda3.4 kere geldi ama gün geçtikçe düzeldi
0 oy
(5,401 puan) tarafından
Kesinlikle erken degil hatta yaşı ne kadar büyürse ayirmasi o o kadar zor. Bir tanidigimin kizi 7 yasinsa oglu 5 ama hala anne babasi ilr ayni odada yatiyorlar 
(335 puan) tarafından
Ay o abartı olmus
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Oğlum 4 yaşında . Odasını ayirali 1 ay anca oluyor. O da gece uyanip gelir yanıma. Ben biraz sarılır yatarım. Sonra götürürüm odasına. Bazen 2 kere gelir. Korkuyor bazen. Geliyor yanıma.  Normal ya. Alisirlar zamanla 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 139 göst.
0 oy
7 cevap 178 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde 2cocukannesiii (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 229 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Zarifedoner (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 163 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde phh (386 puan) tarafından soruldu