0 oy
497 göst.
Diğer kategorisinde (188 puan) tarafından
Ya ben salaklar gibi oğlumu berbere götüreyim ilk defa oğlum berberde durdu uzun zmndan sonra saçını ilk defa kestim sesini etmedi ağlamadı daha gün boyu bunun sevincini yaşıyorken biranda şoke oldum. Kaynanam berberde saçını yaptırdığım oğlumun ön kısmıninn hepsini makasla kessin o da kesmeyi becerememis mahvetmis yan olmuş iğrenç duruyor resmen. Eşime kızdım gelip alacaksin tekrardan berbere gotureceksin dedim şimdi yine gönderdim ya ağladım resmen ağladım.ben neyim burda kimim o çocuğun nesiyim niye kafana göre makasla kesiyorsun saçını. Sadece bu değil sürekli memesini açıp oğluma gel sana süt vereyim demesi de artık sinirimi bozuyor kızıyorm ama anlamıyor sürekli yapıyor çocuk onun memesiyle oynuyor resmen ya sinirlerim bozuk aglayacam. Ama artık yanına yaklasmayacam evine sürekli gitmeyecem arama mesafe koyacam. Parka çıkarırken bozulmasın diye uğraştığım oğlumu kaynanam bozuyor resmen

20 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kaynanan sapık mı? Arkadaşım sadece erkeğin sapığı olmaz 
(188 puan) tarafından
Ya ben oğlumu çok emziremedim 4 ay falan emzirdim sadece. Ve o da hep göğsünü açıp annen sana süt vermedi mi gel ben sana vereyim diyorr
tarafından
Keyfinden emzirmedin herhalde. Çok ağır konuşurum da neyse. İstersen emzirmezsin de yani karnı doysun da ne yerse onu yesin ne kadar sığ düşünceli insan bunlar ya
-Reklam-
+1 oy
(65 puan) tarafından
Bacım ensest mi bu ne demek memesini açmak falan ne iğrenç şeyler bunlar kıyameti kopartsana böyle bir durumda çocuğun mahremiyet eğitimi zedelenir 
+1 oy
(2,127 puan) tarafından
Asla cocugunu yanliz birakma bunlarla bosanmayi dusunursende cocugunu al!!!!!! 
0 oy
(59 puan) tarafından
Memesini çocuğa vermesi falan ben kesin kavga çıkarmıştım. Bencede uzak dursan iyi edersin çocuğun psikolojisi için 
(188 puan) tarafından
Ya çok defa kızdım hatta oğluma bile kızdım ayıptır yapma böyle şeyler dedim onun yanında söyledim bunları ama kafa almıyor. Eve geliyorjm oğlum benim göğüslerime elini degdiriyor hoşuma gitmiyor en iysii mesafe
0 oy
(528 puan) tarafından
He ya benim kaynanam da açıyordu memesini . Oğlum gelip iki gogsumu tutuyordu . Bu Kaynanalar çok geri kafalı . Pipisi.ni elliyor . Dedim yapma normal gelir çocuğa başkalarınada  yapar . Allah'tan .ki çocuk birakmiyor
(65 puan) tarafından
Daha neler okuyacağım Allah'ım aynı şeyi kayınpederin kızına yapsa kızının özel bölgesini ellese ne yaparsin kıyametler kopar dimi e aynı şey ama erkeğin de özeli var nasıl izin verirsiniz
(528 puan) tarafından
Hiç bir zaman izin vermedim ama bu diyo babasını büyüttüm bilmem ne.  Bizde çocuklarımıza yapıyorduk . Anlamayan anlamıyor ben hep tepkimi koydum . Tuvalete goturmusum çişini yapıyor . Bu karı pipisine bakıyor cocugun öyle sapikk.b.
(528 puan) tarafından
Ö zaman oğlum küçüktü şimdi  kendiside bırakmıyor kızıyor oğlum
0 oy
(1,798 puan) tarafından
Şrfsiz bunlar valla... aynısı geldi başıma. Kayınbaba bi kere kendi sıfıra vurdu bahçede oğlumun saçını. Hadi heves etmiş dedim. Baba çirkin yapmışsın oğlumu dedim. O da bozuldu. Gelin beğenmedi falan diye. Sonra geçen de çarşıdayım diye eşimi aradı. O da berbere götürecekti zaten oğlumu. Babamla beraber tutarız berber rahat keser dedi. Güvendim yolladım. Çocuğun saçı yine kazıtmışlar. Cinnet getirdim. Eşimden aldım hıncımı. Dün de o berberin önünden geçiyorduk. Adama da dedim çocuğun saçı sıfıra vurmuşsunuz aşkolsun diye. Adam da üzüldü. Abla durmuyordu falan dedi de hepsi ağzı birliği yapmış gibi geliyor bana. Kayınbabaya da dedim ki. Baba çok kızdım size. O da Diyor kızım durmadı napalm. Durmadıysa beni çağırın dimi. Ben varken nasıl duruyor. Kaç sefer gittik o berbere. Ben de gitmiyorum evlerine de. Ne derlerse desinler ayda yılda bir gidiyorum. Memesini vermesi çok iğrenç kaynananın. Resmen nasıl daha itici oluruz diye yarışıyor bu kaynanalar. Başka açıklaması olamaz. Benim kaynana da her halta burnunu sokan kıt beyinli kendini zeki sanan planlar dümenler sinsilikler peşinde bi yaratık. Herkesi doldurur sonra kenara çekilir sessiz sessiz. Ama gerçek yüzünü Allah gösteriyor. Sana tavsiyem. Bağırmak gerekiyorsa bağır bence. Benim işlerime çok karıştığı zaman ben çemkiriyorum arada. Anladıkları dil bu ne yapalım.
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Allah sahit bir dahaa çocuğumu göremez. Hele meme emmek falan ov ov. Mümkün değil. O makası alır saçını parça pinçik ederim. Asla kabul edemem. 
0 oy
tarafından
Benim kaynanam oğlumun elini öperken gözümün içine bakıyor bişey diyecemmi diye elini öpünça hemen siliyorum bozuluyor bilerek yapıyorum yoksa benimkide çivitir kaynanala arayı aç deli mi ne meme veriyim diyormuş senin yerinde olsam git oğlunu emzir benim oğluma yapma derim
0 oy
(434 puan) tarafından
Gitme bacım evine gitme yüz vermeyin şu kaynanalara kaçından sonra kudurup kudurup bebelere meme açıyorlar hepsi aynı aq küfür ettiriyorlar ya hepsi aynı kafada bunların book var memende diyecen 
0 oy
tarafından
Allah akıl fikir versin kaynanana kesinlikle mesafeni koy
0 oy
(2,538 puan) tarafından
Asla çocuğumu gostermezdim bidaha çok anlayışlı davranıyorsunuz .eşin birşey demiyormu
0 oy
tarafından
Valla benimde bagiradim geldi 
0 oy
(1,512 puan) tarafından
Kaynanan tam bir sapık. Çocuğunu olabildiğince uzak tut ondan
0 oy
(4,528 puan) tarafından
Aaaa memesiyle oynuyo ne demek? Ne kadar ayip yaa!!
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Valla millet iyice kafayı yemiş ne desem bilemedim 
0 oy
tarafından
İyi dayaniyorsun
0 oy
(264 puan) tarafından
Psikolojik sorunları mi var bu kadının gerçekten nasıl sabrediyorsun memesinj açmasına falan tepkini koymalısın bence canım nolucaksa olsun yani. Rahatsız!
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Ne olur çocuğunu uzak tut çocuğun kaç yaşına gelirse bile 
0 oy
(87 puan) tarafından
Kayinvalideniz ruh sağlığı iyi değil. Tedavi olması lâzım. Başka açıklaması yok. Ben görüşmedim böyle bir kişiyle.
0 oy
(18,850 puan) tarafından
Al eline makası sende onun saçını kes hakkettiği tam olarak bu ama böyle rezil rezil kes 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 437 göst.
22 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifin annesiiiii (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 343 göst.
0 oy
17 cevap 382 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu

412,520 soru

12,419,657 cevap

45,162 kullanıcı

Kategoriler

...