0 oy
329 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,053 puan) tarafından
Bir tek eşim hatırladı kutladı. Çiçek yolladı bende bilerek instagrama atmadan önce anneme, babama ve kardeşlerime gizledim. Ama hiçbiri hatırlamadı. Belkide eşim haklı, kimse beni gerçek anlamda sevmiyor

12 Cevaplar

0 oy
(3,159 puan) tarafından

Ne güzel eşin hatırlamış işte hatirlamayanlar da var :D boşver gerisini 

İyiki doğdun mutlu yıllar 

(3,053 puan) tarafından
Öyle de insanın anne babası nasıl unutur. Kardeşleri nasıl unutur ki
-Reklam-
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Doğum Günün kutlu olsun bu zamana kadar doğum günüm hiç kutlanmadi takı evlenene kadar evlendim eşim kutladı ve kendi öz ailemde kutlamaya başladı anlicagin canım başkasını boşver eşin kutlamış yeter ileride kuzuların da kutlar 
(3,053 puan) tarafından
İnşallah ileride kızım kutlasa yeter sanırım
(1,224 puan) tarafından
Kizlar bidenedir canım merak etme anneler günü doğum günün hepsini kutlar
0 oy
(393 puan) tarafından

Çok sevdiğim ve iyi olduğum arkadaşlarım var fakat çoğunun doğum gününü bilmiyorum. Sevilmediğini düşünme, ölçülmez sevgi var bence .

Doğum günün kutlu olsun nice yaşlara canım <3

(3,053 puan) tarafından
İyi de arkadaş ve kardeş çok farklı. Ben hiç atlamam onların doğum günlerini.
0 oy
(132 puan) tarafından
Önemli olan eşinin hatırlaması canım bak ne güzel hatırlamış çiçek almış düşünmüş.. Doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun yeni yaşında 
(3,053 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(83 puan) tarafından
Valla bnmde doğum günümü tek eşim ve en yakın arkadaşım bilir . Kardeşlerim bihaber sonra onlarınki kutlamasan küsüyorlar zaten anne , baba desen kendinilerini bilmez , tek derdin bu olsun yani abartilacak bişey değil bence. 
0 oy
(3,864 puan) tarafından
Doğum günümüz kutlu olsun canım benim 

Benimde bugün 

Eşim pasta bile almadı 

Üstüne canımı sıktı 
(3,053 puan) tarafından
Sizinde kutlu olsun. Eşim kutladı ama diğerlerinden ses çıkmadı
(3,864 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Böyle bişey akışkanlıklarında mı yok acaba ailenin o da olabilir kimi aileler önemsemez mesela
(2,569 puan) tarafından
Aaa kötü olmuş insan üzülüyor evet. Arayıp şöyle yarın falan. Beni unuttunuz de. Ben olsam içimde tutmam hayatta
(3,053 puan) tarafından
12'den sonra stori engelini açıcam. Zaten o saatten sonra yazarlarsa da cevap vermeyi düşünmüyorum.
(2,569 puan) tarafından
Öyle yap :)
(3,053 puan) tarafından
İnsan evladının doğum gününü nasıl unutur bilmiyorum. Kalbim kırıldı resmen
(2,569 puan) tarafından
Çok haklısın canım ama eşin hatırlamış bak ona mutlu ol :) nice güzel yıllara
0 oy
tarafından
Annem asla hatırlamaz hiçbir zamanda kutladığını bilmem 30 yasındaym kaynanan her sene ilk o arar kutlar annemin gözünde nasılım bılmıyom ama değer vermiyor hissediyom bana hiçbir konuda desteği ve yardımıda yoktur
(3,053 puan) tarafından
Annemin kutlamamasına bende alışığım. Ama babam ve kardeşlerime çok şaşırdım. Heleki küçük kız kardeşime inanamıyorum
0 oy
tarafından
İyi ki doğdun canım yeni yaşın sana mutluluk huzur en önemlisi sağlık getirsin iç huzurun artsın güzel günlere inşallah 
0 oy
(65 puan) tarafından
Senin ki yine hatirlanmamis ben doğmuşum kimliğimi seneler seneler sonra çıkartmışlar birde üzerine tarihi de kimse hatırlamadığı için 1 Ocak yazmışlar üzülme boşver eski insanlar bu tür şeylere pek önem vermiyorlar o yüzden böyle 
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Eşinin hatırlaması yeter doğum günün kutlu olsun canım valla benmde 17 si eşimin hatırlıycagnı bile sanmıyorm bakıp görecegz
(3,053 puan) tarafından
Eşim bunu 1 sene başıma kalkar artık.
(2,182 puan) tarafından
Ah ah canm ahhh
0 oy
(524 puan) tarafından
Bence sevmemek değil severler de büyüdük artık ondan. Kaç senedir kimse doğum günümü kutlamaz. Hatta geçen sene doğum günümde doğum yaptım kimse çiçek de almadı doğum telaşıyla kaynadı gitti
(3,053 puan) tarafından
Valla hiçte kabul etmiyorum. Benim kızım 50 yaşıma da gelse benin için onun doğduğu ilk günkü gibi özel olur
(524 puan) tarafından
Bnde kutlarım anneme hediye alırım eşime abime fln ama onlar kutlamıyor ne yapayım
Eşim hariç

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 127 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (372 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
29 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde 1bebe1anne (281 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 236 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,199 puan) tarafından soruldu
+1 oy