0 oy
439 göst.
Diğer kategorisinde (2,935 puan) tarafından
Kızlar böyle yoruluyorum boğuluyorum evde senelerce yanlız kalmış biri olarak hiç böyle olmazdım 

eşim gece nöbetinde olunca huzursuz oluyorum zor uyuyorum  

korkmak değilde içim boğuk oluyor onsuz o evdeyken daha rahatm sanki 

Uykum var ama içimde bişey olacakmış hissi var iki çocuğum var ikiside yanımda yatyor eşim olmayınca ama genede içim huzursuz 

11 Cevaplar

0 oy
(1,218 puan) tarafından
Benim eşimde nöbette kızım odasında oğlum şuan yanımda beşiğine koyucam karnı doysun eşim olmayınca sıkılıyorum bende ya bulaşıcak kimse olmuyor film bakıyorum zaten bir süre sonra uykum geliyor
-Reklam-
0 oy
(163 puan) tarafından
Şükret sen bide imkânlar dahilinde eşinin çocuğunun yanında olmayanları düşün mesela beni. Son postumu okursan anlarsın 
0 oy
tarafından
Bende eşim yokken sıkılıyorum 2 gündür annemlerdeyim mesela daha çok günüm var ama annemler erkenden yatıyor mesela sıkılıyorum bende eşimle kahve içeriz sohbet ederiz otururuz film izleriz annemlerle de aynı şeyler yapılıyor ama çok erken yattıkları için gece boşlukta hissediyorum birde yalnız uyuyorum o kötü oluyor 
0 oy
(1,744 puan) tarafından
Benim eşimde nöbetli çalışıyor iki gün onunla bir gün ayrı şöyle düşünüyorum 9 yıl evli olsa 3 yılını ayrı yatmış olacağız :(  

Bnede huzursuz oluyorum ama Sabah geliyor ya canı sağolsun saatler bir şekilde geçiyor 
0 oy
(1,755 puan) tarafından
Zor bı durum anlıyorum, bende Adana sıcağında iki çocukla eşimi bırakıp yaylaya gidiyorum bana da 3 ay öyle bir koyuyor ki, sizi düşünemiyorum bile
0 oy
tarafından
Bende aynı sekilde o varken didisiyorum o yokken sanki bosluga düsüyorum. :) uykuya dalmakta zorlaniyorum korku vs degil ama huxursuzluk iste 
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Sen tamamen kendin yapıyorsun bunu kendini eşine bağımlı kılma cnm eşin yokken de eğlenmesini keyif yapmasını bil kafa dinle düşün karar ver notlar yaz evini temizle kafan dağılır 
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Kocası nöbetteyken evde keyif yapan bi ben mi varım kız :D bi mısır patlat bi film aç izle :D 
(2,935 puan) tarafından
O Faslı bitirdikten sonra uyku tutmuyor işte kız :)
0 oy
(388 puan) tarafından
Aynı dertten muzdaribiz canm.esim hep gece nöbete gider bende iki oğlumla başbaşa kalırım aha saat 3 oldu ve bugün bizim izin günümüz hicbirsey yapmadık çok sıkıldım çok bunaldm artk gercekten dayanamıyorum gece çalıştığına değil ha izin gunlerimizin içine etmesine dayanamıyorum herkes gezer biz evde
0 oy
(85 puan) tarafından

Bnmde aynı durum çocuklarda var , bide şu durum var eşim evdeyse erkenden uykum geliyor uyuyorum:sleeping: eşim nöbetteyse sabah ezanı okunuyor uyku tutmuyor yeminle :) ilk evlendigimizde sürekli tişörtüne yatıp uyurdum şuan 10 yıllık ama o evde yoksa no uyku , o evdeyse yes uyku :D. Galiba o evde olunca daha rahat huzurlu olduğum için hemen uyuyorum 

0 oy
(9,718 puan) tarafından
Benımkı yanımda sozde ama kafası burada degıl o halde huzursuz hissediyorum. 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 330 göst.
10 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,239 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 676 göst.
14 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,110 göst.
11 Ekim 2019 Diğer kategorisinde ❤️Aşk-ı Mucizem❤️ (210 puan) tarafından soruldu

411,062 soru

12,373,203 cevap

42,580 kullanıcı

Kategoriler

...