0 oy
321 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (30 puan) tarafından
Kizlar balkona file yapacak kac haftadir bekliyoruz ama oglum sürekli balkona cikiyor bende korkuyorum. Çünkü demirler normal evlere göre aşağıda. 4 5 tane yumurta var ama file yapan kişi yarin gelirim demis o yuvayi ne yapacaz hava çok sicak burda daha önce yumurta böceklendigini evi bastığını anlattı biri ne yapacağımızı şaşırdık. Beklesek ya o yumurtalar büyüyüp ucana kadar kaç ay gecer cocugumu balkona çıkaramıyorum. Bugün pencereden bakiyordu koltuktan yere düştü 

9 Cevaplar

0 oy
(1,716 puan) tarafından
Biz eve girmeden önce aynı şekilde kuş yuva yapmış balkona hiç ellemedik kısa bir sürede yumurtadan çıktılar uçtular sonra bozduk çok günah olduğunu duymuştum 
(30 puan) tarafından
Yumurtadan cikana kadar ya baska kuş gelip yumurta yapsa yine bekleyecem
(1,716 puan) tarafından
Başka kuşun yuvasına diğer kuş gelmez  zaten göç başlar o zamana kadar bence sabret yumurtadan çıkma süresi 17 18 gün zaten
-Reklam-
0 oy
(65 puan) tarafından
Yikma bence Allah korusun ah ederler senin de yuvan yıkılır ben korkarım öyle şeylerden biraz daha bekleyebilirsen bekle yada yuvayı mi değiştirmek lazım bilmiyorum ama.anne geldiğinde yumurtaları goremezse filan bence sabret
(30 puan) tarafından
Yani bekledik aslinda cikamadilar 20 gündür. Simdi onu bekleyeyim diyorum bu sefer baska yere yunurta bırakmasınlar yine beklemek zorunda kalacaz böyle böyle yaz biter
(65 puan) tarafından
Bir süre daha bekle sonra temizler kaldirirsiniz herşeyi ama şimdi yumurtalarda ordaymis günah olur kuş dinimizde mübarek bir ****** kuranı Kerim'de de geçiyor isimleri o yüzden dokunma derim ama sen bilirsin
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Bize de dokunmak günah derlerdi küçükken öyle de bilirim hala.bir süre bekleyin uçar giderler, 
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Benimde var iki tane balkonumda hemde kırlangıç yuvası bozamam bozmuyorum ama balkonumun demirlerini görmen lazım hep kaka ilk gördüğümde bu nedir arı kovanı falanmı demiştim kırlangıç yuvasıymış meğer bozma Allaha şikayet etmesinler.
0 oy
tarafından
Ben çok küçüktüm ilkokulda olabilirim yanlışlıkla karınca öldürmüştüm Allah a yalvarmıştım Allah on nolur günah yazma bana diye ağlamıştım hüngür hüngür . Halbuki ailem falan da öyle baskıcı korkutucu bir aile değildir alakaları yok ama işte Allah a olan sevgiyi ve korkuyu bana aşılamışlar sağ bir şekilde düşündüm ki ben Allah ı üzdüm üzüldüm korktum günah yazmasın yani hep bir ****** meselesi olunca o anım gelir aklıma değil bozmak bir tane dalına bile müdahale edip dokunmazdım canım günah bence evin bereketi huzuru kaçar oraya yaptıysa vardır bildiği 
0 oy
tarafından
Sırf bu yüzden evden taşınıyorum
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Bizimde kombinin üzerine yaptı balkonda yıllardır aynı kuş geliyor yumurtluyor. Yavrusunu uçuruyor gidiyor seneye tekrar geliyor biz ellemiyoruz canım günah çünkü.Alip koyacağınız yer yokmu acaba bozmadan.
0 oy
tarafından
Kız sorma ya o bi de bitleniyo dediğin gibi kuzenime gitmiştim bi kere akülü arabayı balkona koymuş onun altına yuva yapmışlar öylece bit sardı bizi bozdu valla Allah affetsin 
0 oy
(1,539 puan) tarafından
Kuş yuvasını eşim bozdu oğlum aniden terasa yuvaya bakmak icin cikiyor diye tirmanmaya calisiyordu kenara kuşlari gormek icin ustelik 1 yumurta vardi ve çürümüştü. Afedersin o yuvayi bozduktan sonra ne hastalik ne bela basimizdan eksik olmadi. Sürekli kargalar terasıma çöp taşıdı kullanilmis maske peçete ot kemik ne ararsan 1 haftalik yeni arabamiz park halindeyken baska bi arac carpti sapasağlam şartel birden kivilcim atti ev yaniyordu. Elektirikci hic bir kacak yok nasil kivilcim atmis ki dedi gelen hastaliklari düşmeleri ev kazalarini saymiyorum bile. Kayinvalidem vekil hoca ayni zamanda. Durduk yere siz yuva falan mi bozdunuz bi hayvanin dedi anlattik cikiyor diye yaptik diye git hemen sadaka dağıt 3 yetime tövbe namazi kılın dedi sonradan hersey yoluna girdi sukur rabbime biz bu olanlari yuva yikmamiza bagladik. O zamandan beri ödüm kopar kuş yuvasi gorunce 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 376 göst.
20 Şubat 2019 Diğer kategorisinde ❤ⒶⓈⓀ❤Böceğim (1,508 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 202 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.
24 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Misafirr (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 892 göst.
11 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Eyvallah (242 puan) tarafından soruldu

410,133 soru

12,331,893 cevap

39,242 kullanıcı

Kategoriler

...