0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
LUTFEN BILGISI OLAN AYDINLATSIN.. ODAMIN BALKONUNDA GUVERCINLER VAR BAKIN  GUVERCIN DEGIL GUVERCINLER FAZLASIYLA VE BIZ BU EVE TASINDIGIMZDA ORAYI TEMIZLEDIM KAPATTIM FILE ILE AMA BELLIKI AÇIK YER KALMIS VE GIRMISLER BALKONU HORSENIZ MIDENIZ KALDIRMAZ FELAKET DURUMDA VE BEN 1 BUCUK SENEDIR O GUVERCINLERE ASLA DOKUNMADIM SU VERDIM YEM VERDIM ODAMIN CAMINI ACAMIYORUM PIRE BIT VAR DIYE GUVERCINLER KAC KEZ ODAMA GIRDI PISLETTI NOLURSA OLSUN ONLARIN YUVASINI BOZMADIM YATAGIMI CEKTIM ONUNE KAPATTIM. SIMDI ISE MUTFAGIMIN BALKONUNA GELMIS BIR GUVERCIN VE CAMASIRLARIMI MAHVEDIYO TEKRAR YIKIYORUM BALKONUMU MAHVEDIYO GUNLUK ORAYI KULLANIYORUZ GOZ ONUNDE VE FIRINIM BALKONDA UZERINE YUVA YAPMIS BENIM VICDANIM RAHAT ETMEDI YUVASINA DOKUNMADIM 2 YUMUR BIRAKMIS SONRA 2 GUVERCIN DAHA GELDI BELLIKI ODAMDAKI BALKON GBI YAPCAKLARDI BENDE BIR KUTUYA YUVASINI ALDIM KOYDUM O KUTUYUDA BALKONA KOYDUM YINE TAM FIRININ YANINA BARI BU KUTUYA YAVRULASIN DIYE YUMURTALARDA ICINDEYDI KUTUNUN ERTESI SABAH BAKTIM KI 2 YUMURTA DA YOK. KUS ALIP GOTUREMEZMIS PEKI YA NERDE ANLAM VEREMEDİM KIRDI DESEM PARCALARI DAHI YOK KUTU BOMBOS. VICDANIM RAHAT ETMIYO VE O GUN RUYAMDA GUVERCINLERIN EVIME SALDIRDIGINI GORMUSTUM O SABAH TA YUMURTALAR YOKTU VICDANIM COK KOTU YA NE OLMUS OLABILIR YUMURTALARA

4 Cevaplar

0 oy
(9,648 puan) tarafından
Aklıma Zülfü Livanelinin " Son ada " kitabi geldi. 
(2 puan) tarafından
Icerigi nedir
(9,648 puan) tarafından
Bir ada da yaşayan fazla değilde bi 20 30 ailenin martılarla çok barışık bir şekilde yaşarken birde ada ya biri geliyor ve martılara savaş açıyorlar..
-Reklam-
0 oy
(25,198 puan) tarafından
Valla bilmiyorum ama bu kadar evini işgal edip rahatsızlık veriyorsa mecbur bi çare bulman lazım böyle nereye kadar yani 
(2 puan) tarafından
Ya odami gorsen dar ve kucuk zaten banyo camini acamiyorum guvercin var diye balkon camini acamiyorum guvercin var diye pire var diye odam dar ve esya dolap yatak besik derken kalabalik nefes alamiyorum ya cok havasız  basik dedikki ev sahibine cam balkon yaptirin veya biz yaptiralim ama adam izin vermedi malesef. Smdi gunluk kullandigim alani o hale getirirse ev neye doner siz dusunun yani.
(25,198 puan) tarafından
Haklısın valla ben olsam bu kadar sabredemem. Korkuluk gibi bşy yap balkona siysh çöp poşeti cd falan tak. Yada bir süre ip ger oraya perde gibi bi örtü as unutsun gelmesinler
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Senden rahatsız olup götürmüştür canım aktif kullanılan balkonda durmazlar genelde benimde öyle olmuştu üç kere yuva yaptı ucundede gitti ben sürekli kullandım balkonu eş son kullanmadım balkona gitti orada bida görmedim taşındım evden ama ses olan yerde durmazlar haberin olsun istila ettikleri balkona sürekli çıkarsan ses yaparsan giderler 
(2 puan) tarafından
Gunluk kullaniyorm bebegimle oturuyoruz firinim orda surekli kullaniyorm kayinbabam oturuyo vs ama yagmurluydu bi kac gun ve hemen gelip yumurta brakmislar yumurtalarini tasiyamazlar yaziyo googglda baska biri degerse sahiplenmez ve kirarmis ama kirinti da yok
(4,061 puan) tarafından
Düşmüş olabilir mi ki acaba yumurta taşıyor canım benim balkondan taşımıştı
0 oy
tarafından
Alıp getirmiş olabilir müdahale ettigin için balkonuna tül taktır açık balkonun sanırım tül taktır onlar oraya alışmış biraz zor olacak ama yuva yapması olası yerlerin üstlerine ayıcık oyuncak falan doldur yuva yapamaz o zaman şuan benim de balkonumda var yuva hemde balkonum sürgü camlı olduğu halde kombinin üstüne yapmış neyseki yavru büyüdü gider bir kaç güne bende kombinin üstüne ayıcık koymayı düşünüyorum 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 434 göst.
12 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hira Su (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1111 (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 243 göst.
18 Haziran 2022 Diğer kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 175 göst.