Merhaba kizlar bu işyerinde 15.yilim bugüne kadar haksızlığa da uğradım iftirayada amirlerle mücadele de ettim ama ben bu kadın kadar pisliğini görmedim Rabbime havale ediyorum.İsyerime yeni atanan müdür yardimcisi var bayan minyon yavaş yavaş konusan biri ,ama işleyişe bakmaz baskalarin sözüyle personele tutanak hesap sorucu msjlar atar taktigina takar dersiniz ki bukadin sessiz sakin diye ama asla değil .Daha öncede bana yargısız infaz yapıp , tutanak tuttu müdür kale almadı dua et ben gibi iyi insanla karşılaştın işleme almayacagim dedi .Ben temizliğin görevi ben tuvalet kağıdı veremem demişim ordakiler mağdur olmuş.Her neyse bugün ki olay şu sabah 9bucukta telefonuma bir mesajlar geliyor resimler atılmış soyunma odasının ve kontrol odasının ezgi bu hal ne bidaha böyle gormeyecegim personelde bu şekilde kullanırsa başkası ne yapsın diye .Bende öncelikle size de günaydın ben müsade odasını asla kullanmadım kameradan tespit edebilirsiniz genellikle temizlik elemanları kullanır ,soyunma odasındaki tuvaletteki kalın peçete yerdeki peceteleri ben atmadım belki bı kaç günlük ben bir bayanim farkındaysanız bu şekilde birakilmayacagini bilirim yargısız infaz yaptığınız gözünüzle görmediğiniz şeye inanmayın lütfen hak var vebal var dedim bu uzatıyor diyorki ; peki ozmn kameraya bakarız sen merak etme Pzt sen yokmuyduncdiye hayır dedim .Konu başkası olunca ben yapmadım deyince okey diyorsunuz ben olunca neden kameralara bakılıyor ? Peki bakın madem soyunma.odasinda kamera yok yerlerdeki çöpü tuvalrtin deliğinde ki tuvalet kağıdını benim attığım ne malum böyle bı karara nasıl varıp beni suçlarsiniz derdi ne insanların dedim kurumda eksik var bir sürü onlarla ilgilenilsin yumurta alınmış paspasla bütün kurumu silmeyeceklerini öğrensinler ilk önce dedim .Ayrıca bı müdür yardımcısı olarak , genel bı uyarı yapmanızı isterdim böyle ksiiyi suçlayarak değil dedim .Oda bana bana işimi öğretme üslubuna dikkat et uzatma yazmış bende kusura bakmayın ama ben üslubumu bozmadım çok sinirlendim bu suçlamaya vs yazdım eşimde diyorki çok kızıyor sendikanizi ara avukat gelir vs benim hayatım ve kafam okadar dolu ki uğraşmak istemiyorum yüz yüze geldgimizde iki çift lafım var onu desem mi onuda bilemedim .Su şekilde demeyi dusunuyordum idare nin tuvalrti temiz kullanılmamış deniliyor orda sizde varsınız bundan pay biçim benim adımı bu şekilde ieltemezsiniz bana karşı önyargısız var bu mobinge giriyor ve ben buna üzülüyorum konu ben olunca ismimi duyunca yargısız infaz yapmaya hazırız uğraşmayın benle bende gerekli resimleri çekip gerekli yerlere mı gideyim insanlar benle uğraşmaya devam ederse bu kuruma çok farklı şeyler gelir desem mi ben öyle çok konuşkan biri değilim heyecanlrm biyerde tanidigm yok Cat cwt hazır cvp değilim elimden ne gelirse yani napyim kizlar (,sifona bastiklari halde temizlikcielr.gitmiyormus bana çok kizmislar fırça yerlerdeymis çöpün kenarında peçete varmış müdür yardımcısı da buraların resmini çekiyor bana atıyor benden önce ki arkadaşa soruluyor o ben yapmadim burayı kullanmadım diyor ben o şekilde dediğimde konu uzuyor )
1,492,408 soru
24,385,578 cevap
348,992 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın