0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından
Bugün 5 günlük olduk ne yaptıysam fayda etmiyor topuğuna vuruyorum az ağlayıp geri uyuyor memede uyuyor saat başı.kaldiriyorum ama yok beş dk anca emiyor ve kilo kaybediyor üç gündür götürüyoruz sarılık yok kan alındı iyi dediler ama kilo kaybı için tekrar getirin diyorlar çocuk emmedigi için kilo kaybediyor hiç uyanmıyor çok üzülüyorum ya ilk cocugumda uyanmazdi ama islatirdim vücudunu topuğuna vururdum bir şekilde kalkardı bunda o da yok resmen doktora diyecem kuves girsin olmuyor gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım tek başıma uğraşıyorum zaten emse böyle içim rahat edecek hiç bir şey takmayacam ama yok sütüm bile akıp gidiyor saginca da içmiyor kaşıkla biberonla verdim yok uyukluyor ya bir çözümü çaresi var mı 

10 Cevaplar

0 oy
(5,889 puan) tarafından
topugunu cimdikle aglasin gigisini durtukle falan. dalar gibi olunca yine cimdikle topugunu. olmadi mama falan veirirain mecbur ahzina kolayca akinca daha kolay yer uyklasads .
(68 puan) tarafından
Mamayı da içmiyor onu da aldım ki sütüm boşa akıp gidiyor yinede mama vermeye çalışıyorum ama yok kaşıkla falan veriyorum şırınga deniyecem
-Reklam-
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Şırıngayla ağzına yavaş yavaş akit canım normal bir durum ama beslenmesi lazım topgunu çok şiddetli sıkmıştı ilk kızımda hemşire 
(68 puan) tarafından
Bizde yapıyoruz hemen kesiliyor ağlaması şırınga deniyecem
0 oy
(2,311 puan) tarafından
Ay bu çok gıcık bir durum yok benim kızım da öyleydi 5 dk bile ememezdi hemen uyurdu. Yahu karnını doyurda yine uyuyacaksan uyu memede derdim yani hiçbir şekilde uyandıramiyordum. Ama ben sütüm az olduğu için kısa sürede mamaya başladım mama içerken uyumuyordu o yüzden kilo kaybımmız olmamıştı 
(68 puan) tarafından
Mama da içmiyor vala zorla sıkıyorum ağzına benim sütüm de bol mama deyince kızıyor doktor akıp gidiyor çünkü
0 oy
tarafından
Yenidoğanlar sıcaktan çok etkileniyorlar eviniz sıcaksa soyun bebeğinizi sadece beziyle kalsın. Kızım 2 günlükken emmiyordu uyuyordu hep doktoruna gittik sarılık değil sıcaktan uyur dedi. Klimalı odada tutun üstüne üfürmesin cam da acık kalsın hava tazelensin demişti. Dediğini yaptık ve çok şükür bi daha öyle sıkıntı yaşamadık geçen sene bütün yaz klimalı odada kaldık klima 7/24 açıktı
(68 puan) tarafından
Klima yok ilçe serin bizim kısa kollu bir zibinla tek kalıyor
0 oy
(667 puan) tarafından
Önce sakin ol canım onun midesi neki zaten kiraz çekirdeği şuan . Burnunu mıncıkla sık ilk 3 gün zaten ödem atarlae kilo verirler ilk oğlum 3 bucuk kilo doğdu 3. Gün gitik 3230 a düşmüştü burnunu sık göbeğini kaşı rahatsız et
(68 puan) tarafından
Hersyei yaptım kilo kaybetmesini geçtim uyanıp da emmemesi beni mahvetti
0 oy
(8,355 puan) tarafından
Günlük belli saatlerde duş aldirabilirsin beslerken falan ayakta besle emziriyorsan ayağına vurabilirsin sırtını sivazlayabilirsin sadece tek bı odada uyutma yerini deistir sıcak mesela sarıp sarmalama o kadar mayişmasin 
(68 puan) tarafından
Duş aldırma dedi zaten tekim o zor eğilip kalkamam ama ayakta deniyeyim zibinla tek kaldı dünden beri çorap bile giydirmedim ayağına
0 oy
(19,276 puan) tarafından
Bezini değiştirmeyi denedin mi . Topugunu biraz sert sık bı de öyle dene. 
tarafından
Kan şekeri düşüyodur mama takviyesi yapmalısın yada az uyandirip memeyi zorla ağzına tık benimki hastanede öyleydi kilo kaybi olmuştu hemşireler soyacaksiniz sırtını hızlı hızlı sivazlayip aglatcan demisler anneme hatta onu ağlatmışlar annemde ağlamıştı
(19,276 puan) tarafından
Arkadssin dediği gibi dene bı de. Yumuşak değil de biraz sert davran. Emmesi lazım. Uyuyarak.emse de emmeli. Ya da mama süt yoksa
tarafından
Simdi emme reflekside yavasya hic almaz benimkide yeni yeni uyuyarak emmeye başladı
(68 puan) tarafından
Ya çok zor emiyor zaten gücü yetmiyor ki hiç küveze koydular bende anne otelinde kalıyorum ağlarsa çağırırız dedi de benimki ağlamaz biliyorum
tarafından
Aaa kuvezemi aldilar kiyamam yaa inşallah hemen düzelir kuzum
0 oy
(10,749 puan) tarafından

İlk 10 gün öyleler canım enjektörle ağzına sık saat başı bir kaç gün sonra uyanmaya uyumamaya başlayacak üzülme tüm bebekler böyle hemen hemen 

(68 puan) tarafından
İnşallah ya ilkine topuğuna vurduk kalkardı hemen bunda tık yok
0 oy
(7,643 puan) tarafından
Benimki de öyleydi ve sonunda sarılık oldu biraz daha canını acıtacak şekilde yaptım mecbur öyle uyanıyordu 
(68 puan) tarafından
Canını okadar acıttım ki dünden beri anlatamam vala üzülmedim bile ama çocuk ağlamıyor doğru düzgün
0 oy
(323 puan) tarafından
Benim kızımda öyleydi bir gün ne yaptım ne ettim uyandıramadim görümcemi aradım sağolsun o geldi çünkü sadece o uyandırabiliyordu. Ne yaptık ettik uyanmadı görümcem gelince bütün elbisesini çıkardı sadece zıbın bırakti üstunde eliyle ayağıyla oynadı öyle uyandı 
(68 puan) tarafından
Aynı şeyleri yapıyoruz milletin dediği herşeyi yaptım bana mısın demiyo

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 375 göst.
0 oy
15 cevap 221 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 142 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Evremm93 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 275 göst.
25 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Tostininin annesi (190 puan) tarafından soruldu

407,344 soru

12,227,272 cevap

36,834 kullanıcı

...