0 oy
636 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (454 puan) tarafından
Batan soyliyim lütfen lincleyek olan yazmasın sadece dertleşmek için yazdım çünkü kimseye anlatamıyorum anlatsamda anlamıyorlar bı oğlum var doğduktan sonra huzur kalmadı canımdan bezdirdi artık evde durmuyor dışarı çıkar diye ağlıyor çıkarıyorum dışarıda durmuyo yerlere yatiyo yattığı yerden kaldırmam için suruklemem lazım herkes bize bakıyor ağlıyor feryat figan eve geliyor ben birşey yaparken bütün gardrop yerde yemek yapıyorum buzdolabını açıp kaptip hizlisekilde vurup kapgini kirdi kumanda cep telefonu ne bulursa balkondan aşağı atıyor yemek yerken tabağa bı vuruyor yemekte tabakt duvarda su iciyo ağzından geri fiskirtip bardağı atıp kırıyor kapıları yumrukluyo TV ye biseyler firlatiyo üstünü giymiyor kilerde un şeker ne varsa ben görmeden döküyor gün boyu agliyo mamayı yiyor yerken koltuklara fışkırtıyor hiçbir yer temi kalmıyor yemek yerken masada tukuruyo mtfaga girip musluğu açıp eliyle heryere döküyor heryer ıslak uyumuyor gün boyu gece geç uyuyo erkenden kalkiyo bişey söylesen vuruyo ısırıyor perdeleri kornistan asiliyo yerinden çıktı yastıkların içinden pamuklari çıkarıyor ben peşinde kosmektan bir dk oturamiyorum babası sürekli bana kızıyor bu ev ne diye bu sefer ben çocuğa sariyorum niye kiziyosun diyo babasisin o zamqn sen bak biraz terbiye ver diyorum yok sadece dışarı çıkmayı biliyo ben napiiyorum evde gün boyu ben çekiyorum bide üzerine sıcak cam balkon kapali düşer diye derltelesecwk kimsem yok daha neler var aklıma gelen bunlar düz duvara tırmanıyor yapmadığım şey kalmadı doktora Götürdüm birşeyi yok yapısı böyle dedi herşey yapıyorum onun için ama yok yok olmuyor birine söyledim onun çocuğu böyleymiş bı hocaya götürmüş muska yazmış çocuk şimdi eskisi gibi yaramaz değil daha sakin senide götüreyim dedi ne yapacağımı bilmiyorum dediğim gibi sadecederlesmek için post açtım. Uzun oldu hakkınızı helal edin bir  benmi iyi anne olamadim

25 Cevaplar

0 oy
(20,336 puan) tarafından
Uzman desteği almanız lazım bence. Yaptıklarının bazılarını bizim cocjklar da yapıyor. Ama bazıları biraz aşırı geldi bana 
(454 puan) tarafından
Evet hemde çok aşırı çok yaramaz hayattan soğutan cinsten
-Reklam-
0 oy
(4,493 puan) tarafından
Ay bana fenalik geldi anlatirken, bi pedagogtan destek mi alsan acaba?
(454 puan) tarafından
Daha önce göturdum tekrar goturucem inşallah
0 oy
(4,553 puan) tarafından
Çocuğunun aşırı enerjisi var ve boşaltamıyor belli ki. 2 şey önereceğim. Bu yaş grubuna en uygun spor yüzme, üstelik yorucu da. İmkanın varsa havalar güzelleşmişken yazdır derim haftada 2-3 gün gider. Bir de kreş iyi olur, disipline olması için.
(454 puan) tarafından
Kreşe gondericem zatende sporda düşünüyordum o zaman  yazdiriyim kışa kadar
(4,553 puan) tarafından
Küçük yaş grubu için pek spor alternatifi yok, en iyisi yüzme olur.
(454 puan) tarafından
Çok sağol canım teşekkür ederim yüzme için bı arastiriyim vericem zaten bı spora yoksa bu evde atamaz enerjisini
0 oy
(394 puan) tarafından

Okurken istemsiz hem güldüm hemde ben çıldırdım :D Allah sana sabır versin canım vallahi dediğin kadar varmış 

(454 puan) tarafından
Öyle canım vallahi bir yarım saat görsen bu çocuk değil dersin amin
0 oy
(723 puan) tarafından
 Benim kızımda bu kadar değildi ama benzerdi.Doğduğun ilk bir iki ay iyi sonra hep çile.Çok çabuk sıkılırdı.Bebekken bile kucağıma alsam mızıldanırdı yere koysam mızıldanırdı.Sürekli hareket isterdi değişiklik.Bebek arabasında durmaz oyuncakla oynamaz.Dökme yırtma kırma sizde ki gibi.Bir dk oturamazdım.Sürekli gözüm üstündeydi ne yapıyor diye.Şuan 5 yaşında.Çook daha iyi bir şeyleri bitirebiliyor boyama oyun bs.Yemek yerken hala zorlanıyoruz kalkıp oturuyor.Ben çözümü şöyle buldum.Sınırları iyi belirledim ve aşmasına kesinlikle izin vermedim.Misal parka gittik durmuyor güzelce oynamayı mı tercih edersin yoksa eve mi gidelim.Eğerki yapmaması gereken şeye devam ettiği an hiç tereddüt etmeden eve götürdüm.Sen tercih ettin ben söylemiştim.Bir de sarılıyordum.Anne bir daha yapmıcam derse tamam ben seni tekrar götüreceğim ama bugün değil o zaman güzel oynardan daha fazla oynayabilirsin.Tercih sundum hep,kararlı oldum,telefon tablet televizyon yok zaten bunlar bu tarz çoçukları daha çok agresifleştiriyor ve en rutin.Şimdilik aklıma gelen bunlar ama baya rahat ettim

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 773 göst.
11 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Nergizhirayvz (99 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 260 göst.
1 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (2,669 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
42 cevap 1,015 göst.
19 Şubat 2022 Diğer kategorisinde minikbimesele (128 puan) tarafından soruldu

412,204 soru

12,408,867 cevap

44,731 kullanıcı

Kategoriler

...