0 oy
63 göst.
Diğer kategorisinde (243 puan) tarafından
Kizlar bir ay önce falan kızım düştü petona falan vurmuştu anlımızın olduğu yer de böyle çukurluk var gibi kemikte böyle sert şiş gibi acaba kirildimi eşime söylüyorum dyr yoktr dedim ben görüyorum bugün yine dedm ya sabah yâda aksm acilden kafasini filimi yâda rotgeni gostersn korkuyorum birşey olck diye 

2 Cevaplar

0 oy
(2,384 puan) tarafından
Bir ay önce düştüğünde neden götürmedin
(243 puan) tarafından
Ben götürmek istedim hata hafta sonu olduğunu bule unuttum saliocagina kostüm kapalıydı o günden sonra da herks birşey olmz iylestu her bebek dusuyr diyince içimi bur nebi ferehlatilar şimdide bugün bakınca anlında bir çıkınti gibi birşey var
-Reklam-
0 oy
(11,102 puan) tarafından
düştüğü gibi niye götürmediniz ki? kafatası serttir öyle kolay kırılmaz. oradakiler inisiyatifşne bağlı. polikliniğe git diyebilir. 
(243 puan) tarafından
Bir buçuk yaşında kızım hafta sonuydu bu sefer herks dedi birşey olmz geçti giti diye bende o zmn tm dedim bugün dokunduğumda kemik gibi birşey geliyor elime hani anlimiz düz ya çıkıntı gibi birsey
(11,102 puan) tarafından
milleti niye dinliyorsunuz gerçekten anlamıyorum. şimdi nasıl düştü bilmiyorum ama bazı durumlar evet tehlikeli. dikkat etmek gerekiyor.
dediğim gibi doktora bağlı, senin işini poliklinik halleder diye bakmayabilir, çünkü acil değil şu an. düştüğü anda gitseydin acildi
(243 puan) tarafından
Evt haklisnz inanmamam gerekti de normal titrerim koşarım bana çok abartyrsn alt tarafı düştü dediler hani beton var betonun yarisi gider taş gibi çıkıntıları olur işte düşüp kafasını oraya vurdu ,:((
(11,102 puan) tarafından
tipik bir laf aöa gerçekten kırık olsa bir şekilde farkedilir bir de gerçekten öyle hemen kırılacak bir kemik değil kafatası. belki düştüğünde minik taşlar falan deri altına girdi. açıkçası bizde böyle bir durum olsa uzman doktor görsün isterim. randevu alabiliyorsan öyle götür doktora

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 174 göst.
+1 oy
8 cevap 339 göst.
12 Aralık 2023 Aile kategorisinde 241224 (5,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 461 göst.
31 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.

403,976 soru