0 oy
380 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (16 puan) tarafından
Kızlar merhaba 14 aylık kızım var kızım eşim ben üçümüz ilk defa tatile çıkmayı planlıyoruz sizce nasıl olur , annemide yanımıza alsak mi çocuk açısından destek olsa vs diyede düşünüyoruz ama emin degiliz sizce tek mi gitmeliyiz yoksa annemide almalı mıyız çocukla başımıza neler gelir bizi çok mu yorar bi fikrimiz yok deneyimleyen veya bebisiyle tatile biryere gidip tavsiye edecek olanlar varmı 

27 Cevaplar

0 oy
(12,949 puan) tarafından
Bebek arabasinda ve oto koltugunda uyuyomu
(16 puan) tarafından
Yani evet uykusu olunca uyur arabasında genelde
-Reklam-
0 oy
tarafından

Pek de küçükmüş bebişin canım. Güneşin tepede olduğu vakitler sakın çıkmayın odanızdan. 5ten sonra denize ya da havuza götürebilirsiniz. Allah korusun ya hasta olursa. Dikkat edin terleyip de soğumasın. Biz de haftaya gideceğiz inşaAllah oğlum 4 yaşında ben de düşünüyorum umarım güzel bi anı olur size de :)

(16 puan) tarafından
Evet tabi ki tatil yapalım derken cocuguda hasta etmemek için dikkat edicez , zorlayıcı bi tatil olucak ama çocuğumda eglensin mutlu olsun istiyorum ya sonuçta biz nasıl ki değişiklik istiyoruz bebislerde istiyor bence, sizin çocuk büyükmüş rahatça yaparsiniz tatilinizi :)
0 oy
(748 puan) tarafından
2 gün önce 5 günlük Antalya herşey dahil otelden geldim post paylastım hatta kızım 17 aylik burnumdan geldi anneni yanına alabiliyorsun al ama bilmiyorum ya belkide benim kız yabancılamıştır burnumdab geldi tatil gittim yoruldum geldim hayatımda hiç bu kadar yorulup rezil olmamıştım 
(16 puan) tarafından
Ahh demeyin öyle ya korktum bende şimdi  ne gibi zorluk çıkardı mesela en çok zorlandığıniz şey ne oldu çocuğun güzel vakit gecirebilecegi yerler mı yoktu ki acaba
(16 puan) tarafından
Yani işte bu yüzden annemi alsam mı diye düşünüyorum ama yinede kararsizim sizde böyle söyleyince tirstim biraz aslında çünkü benim kızımda aglak bı bebiş
(748 puan) tarafından
Gittiğim otel Allah var çok güzeldi çocuklara bebeklere uygun herşey vardı benim kızımda aglak bebek o yüzdendr belki bı bak istersen gittiğim otele hak vereceksin wikingen infinity resort spa
(357 puan) tarafından
Ay benim oglumda 18 aylik bende tatile gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum da dediğiniz gibi burnumdan gelecek diye ne yapsam bilemedim iptal etsem diye de dusunmuyor değilim hani:((
0 oy
(3,707 puan) tarafından
Bende 5 ayıkken gitmiştim şimdi bizde 14 aylık olduk bende kararsızım araba uyuyordu oto koltuğuna yatınca yürümeye başladığından beri arabada bile hep ayakta ve çok hareketli bizde napsak diye düşünüyoruz
(16 puan) tarafından
Benim kizimda çok hareketli :) varmı bi fikriniz ne yapmayı düşünüyorsunuz
(3,707 puan) tarafından
Kızım var 14 yaşinda beraber bakarız diyor hem çok uykusuz hem durdurmak bilmiyor bide be bulsa yer inan evde masa kenarları petekler falan hem diş dizi boyaları kalktı orda da kumsal da bir şey bulur yer diye korkuyorum
(16 puan) tarafından
Ne güzel işte diğer kızınız büyükmüş bakar o dert etmeyin :) benim kızımda öyle evde süpürge görevi görüyor ne bulursa ağzına atıyor ama dikkat edersek birşey olmaz diye düşünüyorum sonuçta orda bu olur şurda şu olur diye sürekli kaygilanirsak evden dışarı çıkamayız diyede düşünüyorum ama bakma bende çok pinpirikli bi insanım hele çocuktan sonra :)
0 oy
(14,749 puan) tarafından

Bizde ilk tatlili kızım 14 aylıkken yaptık Zorlu olmadı öyle 

Şimdi 2 çocukla yapıyoruz :D 
(16 puan) tarafından
Yaaa ne güzel :) nasildi deneyiminiz , nereye gittiniz
(14,749 puan) tarafından
Anlatayaya gitmiştik Villa kiralamıştık
0 oy
(13,774 puan) tarafından
bizde gideceğiz bakalım bu yaz. görümcemi de alacaz da eşim anne babama ayıp olmaz mı diyor kararsız kaldım. bana zararları yok, anlaşırız çok şükür ama kalabalık sevmiyorum tatilde. ba bebek açısından iyi olabilir, kızım iyi vakit geçiriyor onlarla ama çok kararsızım
(16 puan) tarafından
Bende tatilde kalabalık curcuna çoluk çocuk sevmiyorum, sonuçta tatil ve kafa dinlemem gerekiyor en fazla kızımın sesini cekebilirim onun dışında çoluk çocuk sesi çekemem tatil değil zehir olur benim için, bence ailecek gidin ama siz bilirsiniz yinede
(13,774 puan) tarafından
tek çocuk benim kız olacak, hani o açıdan rahatım ama bilemedim
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Ailecek gitmek en iyisi. Ya da bize göre öyle. Her zaman her şeyi tek başımıza ailecek yaparız. Sonuç olarak çocuk sizin her şeyinden en iyi siz anlarsınız ki ailecek tatilde daha keyifli. Eşin annenin yanında rahat edemez eşinin ailesinden biri gelse sen rahat edemezsin. Hem 14 aylıkmış az çok derdinden anlıyorsundur. Dilini çözmüşsündür. Ağlasa ne istediğini bilirsin. Kızımın 40ı çıktı sonra bizi tutana aşk olsun :) sizde ailecek gidin tecrübe olur.
(16 puan) tarafından
Evet derdinden anlıyorum tabi ki onu en iyi tanıyan benim ama ne kadarda olsa kızımla tatilde zaman gecirmedigim için nasıl davranır mutlu mu olur mutsuz olup mizmizlik mi yapar bilemiyorum bu yüzden kararsız kaldım :) 40ndan sonra gezdiniz mi sürekli
(16 puan) tarafından
Cevaplarınız içimi rahatlattı biraz evet sanırım ailecek gitmek en iyisi hemde deneyimlemis olucaz bakalım :)
(2,730 puan) tarafından
Aynen canım. Her tatilde gideceğimiz yere şehir şehir dolaşarak gidiyoruz. Kızımla da öyle oldu. İlla mız mızlanıcak. Sen yanına gerekli malzemeleri al gerisini halledersiniz canım.
0 oy
tarafından
Geçen sene 1 yaşındayken gitmiştik ki benim oğlumun uyku problemi vardı ona rağmen mükemmel geçti gündüz havuz deniz derken geceleri pert olurdu
(16 puan) tarafından
Benim kızımın uyku problemi yok, o zaman daha şanslıyım :)
tarafından
Strese sıkıntıya sokmayın kendinizi anı yaşayın benim oğlan yürüyordu tee Aquaparkin kaykayin tepesine kadar çıkardı geri inerdik geri çıkardı o kadar yükseklik düşünün ☺️
0 oy
tarafından
Annenizi alma imkanınız varsa su yönden alın hem size destek olur hem de onun için de tatil olur yani o da mutlu olur. eğer eşiniz size genelde yardımcı olan biriyse çekirdek aile tatil yapmak daha huzurlu olur eşiniz yardım eden biri değilse hiç düşünmeden yanınıza annenizi alın riske atmayın :) 
(16 puan) tarafından
Eşim hem çocuk hem ev işi her konuda çok yardımı dokunur o konuda sorun yok :)
0 oy
(3,704 puan) tarafından
Ne gerek var annene canım biz her sene gidiyoruz iki çocukla bu sene de gideceğiz gerek yok başkasına gidin güzelce ailece yapın tatilinizi
(16 puan) tarafından
Öyle mi dersin :) ya bende ailecek gitme taraftarıyım ama çok zorlarmi pişman eder mi diye annemi düşünmüştüm ama gerek yok doğru söylüyorsun
(3,704 puan) tarafından
Ailenle gitmek daha güzel oluyor canım illaki zorlukları oluyor ama idare ediyorsun ben iki çocukla gideceğim bu sene
0 oy
(304 puan) tarafından
Benim de oğlum 20 aylık ilk kez tatile gideceğiz çadır aldık kamp şeklinde düşünüyoruz ama gözüm epey korkuyor gerçekten bebişle nasıl olacak diye :)
(16 puan) tarafından
Evet kamp biraz riskli sanki :)
(304 puan) tarafından
Gidenler baya rahat olduğunu söylüyor ama deneyip göreceğiz. Bence siz de çekirdek ailenizle gidin güzel bir anı olur :)
0 oy
(9,731 puan) tarafından
Gidebilirsin ikinizin de gözü yavruda olursa bısey olmaz 
0 oy
(4,147 puan) tarafından

Bu aylar yormaz. Bi de kizmis. Nereye cekersin oraya gelir arada mizmizlansa da. 13.5 aylik gitmistik biz.

Biz 2 yasta cok zorlanmistik her seye agliyordu:) 
tarafından
Sizin oğlunuz var herhalde.
(4,147 puan) tarafından
Yok kiz. Hamileyim simdi bu erkek.
Dedigim gibi 1 yasinda iyiydi. 2.yasinda sendromdan sanirim delirdi:D Aglamaya yer ariyordu. 3 yasindayken gittigimizde mesela cok iyi gecti cok uyumluydu daha laftan anliyordu.
0 oy
(874 puan) tarafından
Biz 6aylik iken gittik bu sene de gıdıcez çocukla yaşamayı öğrenmek lazım bence hiç kimseyi alma ailecek olun onada farklı lik olur uslu durur yanına sevdiği oyuncakları al canım 
0 oy
(3,302 puan) tarafından
Biz 1 buçuk yaşındayken gittik daha dönerken yolda hasta oldu. Kaldığımız otelde denize ulaşım zor yine sürekli havuza girdik malum onlarda pek temiz olmuyor. Gitmeden önce doktoruyla görüş bağışıklık destekleyici biseyler kullan derim. Biz pek zorlanmadik yanımızda kimse yoktu. Kızım suyu çok sevdiği için sudan çıkmak istemiyordu odaya giderken ağlıyordu sadece. Ama bu yaz 2 bucuk yaşında gitmeyi düşünmüyoruz çünkü evde bile bize rahat vermiyor. Herseye hayir diyo inat ediyo agliyo. Seneye inşallah:)
0 oy
(3,189 puan) tarafından
Bende gideceğim 4 yaşında oğlum var 13 aylık kızım ile. Umarım güzel şekilde tatil yapabiliriz 
0 oy
(4,476 puan) tarafından
Ilk oglum 5,5 aylikti esim ben o gitmistik. Simdi 6 yasinda kucugum 13 aylik cuma gunu yola cikiyoruz :D
0 oy
(20,294 puan) tarafından
15 aylıkken gittik. Güzeldi. Ama yorucu oluyo. Dinlenme gibi olmuyo. Değişiklik gibi oluyo. Yanınızda anneni goturursen daha fazla zevk alırsın tatilden. Dinlenirsin en azından. 
0 oy
(2,787 puan) tarafından
Annenizin ne işi var allah aşkına tatilde. O sizin bebeğiniz devamlı birini çanta gibi taşıyamazsınız
0 oy
(357 puan) tarafından
Benimde oğlum 18 aylik bizde gitmeyi düşünüyoruz ama bilemiyorum burnumdan gelirmi diye korkuyorum ama bi yandan da tek çocuklu tatile giden ben değilim diyorum üstesinden gelirim diyorum:))) yorulucaz o kesin ama belki çok iyi gelecek gorecez artik:)))

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 339 göst.
0 oy
21 cevap 644 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde S.m.h (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 594 göst.
16 Haziran 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde 1Prens Annesi (32 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 236 göst.

411,943 soru

12,401,398 cevap

44,439 kullanıcı

Kategoriler

...