0 oy
88 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Kalbim bazen durduk yere yerinden firlayacakmis gibi hizli atmaya basliyor acile gitmistim ekg falan normal cikti bide kardiyolojiye git dedi doktor bayadir olmuyordu yune basladi carpinti olunca nefes darligi bas donmesi falanda oluyor sol kolum bacagim komple uyusuyor 1 2 dk sonra geciyor var mi yasayan bu aralar baya strest yaptim ondan mi basladi yine anlamadim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Panik atağa benziyor 
(829 puan) tarafından
Evet psikolojikte olabilir buyuk ihtimal
-Reklam-
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Aynı sorun bendede var . Nefes darlığı yaşıyorum gün içinde başım dönüyor bazen . Geceleri de kalp çarpıntısı kalp atış sesini duyuyorum resmen . Hızlı hızlı atıyor. Bende randevu Alican bayramdan sonra gecmezse
(829 puan) tarafından
Vitamin eksikligide yapiyormus once degerlerime baktorayim bisey cikmazsa bende kardiyolojiden randevu alacam
0 oy
(506 puan) tarafından
Bende de var ama benim ki hiper kolesterol hastası olduğum için oluyor tüm vücut uyuşuyor ve kitleniyor atak geliyor 
(829 puan) tarafından
Gecmis olsun canim
0 oy
tarafından
Bu semptomları çok sık yaşadım kalp dediler panik atak dediler stres dediler artık ölecem zannediyordm en son demirlerime baktılsr kan içinde ferittin değerim ve demir hgb yerlerdeydi oda kalp çsrpntısı yapar demişti doktorm tedavasni gördümde düzeldm nezaman kalp carpıntm olsa anlarm kanım düştü diye vitaminleri eksik etmeyin 
(829 puan) tarafından
Benim demir eksikligi hep oluyor olmadi bir saglik ocagina gidip degerlerime baktirayim once tesekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
6 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 185 göst.
26 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 140 göst.
28 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecrin nisanin annesi (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 842 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu

411,612 soru

12,391,314 cevap

43,807 kullanıcı

Kategoriler

...