0 oy
229 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,582 puan) tarafından
Kizlar bu ameliyat ne kadar cok artti tik tokda surekli karsima cikiyor biride 77 kg olmus bu kiloyla yapiyorlar mi ameliyat riskli degil mi 

6 Cevaplar

0 oy
(2,146 puan) tarafından
Hayır onu olmak için belli kriterler var.  Ne yazık ki sosyal medya insanları tek kişi haline getiriyor. Kendi güzellik algısını dayatıyor. Çoğu insan bundan etkileniyor. Estetiğe gücü yetmeyenlerde de öz güven problemi yaratıyor. Yani konuşsak saatler sürer. Çok korkutucu gerçekten. 
(2,146 puan) tarafından
77 kilo ile yapmazlar ki. Teyzemin oğlu iki defa oldu. Belli bir kiloya ulaşması gerekiyor. Özeller yapar mı para için bilemem tabii.
(5,582 puan) tarafından
Tiktoku bayan 77 kg yazmis canım özeldir buyuk ihtimal
(2,146 puan) tarafından
Bence de bacı yoksa devlet yapmaz
(5,582 puan) tarafından
Önceden bir dirhem et bin ayıp orter derlerdi simdi asiri zayiflik moda oldu gerci akran zorbaligindan cogu cocuklar acimasiz kilosu olan bir cocukla alay ediyorlar cocukken böyleler daha ilerisi nasil olur bilmem
(2,146 puan) tarafından
Evet gerçekten öyle. Zaman çok kötü hatta korkunç
-Reklam-
0 oy
(506 puan) tarafından
Bende sağlık amacıyla midemi küçültme ameliyatı oldum mide duvarım zedelenmişti. O zamanlar 100 kiloyu geçmiştim. 

Şimdi hamilelik süreci de dahil olmak üzere 80 kiloyu bulmadım yaklaşık 10 seneyi geçti 
(5,582 puan) tarafından
Canım senin ihtiyacin varmis ama 77 gorunce sasirdim yani diyet ve sporla halledilmicek bir kg degil ama ne bilim surekli karsima cikiyor bu ara tüp mide ameliyati olanlar ama geneli herseyi deneyip son care yapiyorlardi
0 oy
(13,959 puan) tarafından
bu kada çok arttığı için önce diyet veriyorlar sonra ameliyat yapıyorlar ama kimse diyet yapmıyor, onunla uğraşmıyor. sonra ne oluyor o ameliyatı olanlar tekrar kilo alıyor çünkü yeme bozukluğu psikolojik, önce onu düzeltmek terbiye etmek gerekiyor. seren serengil bu yüzden hasta oldu, ben yandım yandım siz yanmayın diye serzenişte bulunmuştu. o mide küçültmüş sonra tekrar kilo almaya başlayınca bağırsağına bile müdahalede bulunmuş. 
(5,582 puan) tarafından
Ölümlerden dönmustu demi o yuksek rakamlari anlayabiliyorumda 77 de tup mide icin bir degisik geldi bana sasirdim acikcasi
(13,959 puan) tarafından
o işin şov kısmı artık. az sıksa düzgün diyet spor yapsa verir yani kilo ama kolay yoldan hedefe ulaşmaya çalışıyorlar. büyük konuşmayayım asla keyfi bu şekilde bir ameliyat olmam
(5,582 puan) tarafından
Kacak falan yapiyormus mide bagirsaklara falan ameliyat sonrasi vefat edende oluyor  bende alamazdim bu riski
(13,959 puan) tarafından
işte devlette ya da iyi bir özelde şartları var, uymayanları ameliyat etmiyorlar onlar da gizli yapanları araştırıp buluyor. ne kadar riskli değer mi? sosyal medyanın yarattığı estetik ve güzellik algısı mahvetti insanları. önce amaan şuna bak estetik yaptırsana yaptırınca da herkes de estetik yaptırıyor herkes aynı oldu diye eleştiriyorlar.
(5,582 puan) tarafından
Evet herkes bir kalemden cıkma gibi
0 oy
(398 puan) tarafından
77 kilo ameliyat olmaya değicek bi kilo değil bence, sağlıklı beslenerek çok rahat halledebilirsin
(5,582 puan) tarafından
Canım ben diyetteyim zaten tik tokda gördum biraz önce sasırdım sadece :) aç yatmaya devam bende
(398 puan) tarafından
ah bu sosyal medya.. gençlerimiz hep bu yüzden mahvoluyo çok üzücü
0 oy
(4,602 puan) tarafından
77 kilo icin tüp mide ameliyatı yapılmaz ki ama özeller para ugruna yapıyor. Benim eşimde oldu ilk eğitim araştırmaya gittik hemen yapmak istemediler uzun bir süreç var dedi sonra gitti ozelle para verdi oldu ama benim eşim 100 kiloydu veremiyordu.
0 oy
tarafından
250 kilo ile bile riskli bu ameliyat komşu kızının ameliyat oldu midesi delindi annesi şans eseri yaşıyor diyor başka organa dayanmış içeriden mide.İstesede yiyemiyor ayrıca bir lokma fazla olsa kusuyor ağlıyormuş. Geri dönüşü olmayan birşey

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
0 oy
0 cevap 21 göst.
0 oy
28 cevap 1,400 göst.
14 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 318 göst.

412,688 soru

12,425,263 cevap