0 oy
257 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (183 puan) tarafından
Hanımlar 1 buçuk yaşında oğlum var çok aksi çok huzursuz sürekli ağlıyor uyku problemi yaşıyoruz gece sürekli ağlıyor bazen inatla emmiyor ağlıyor sadece hamileyim birde üstüne sitresten bir oldum memeden kesicem ama nasıl yapıcam bilmiyorum bu halde kafayı yemek üzereyim napıcağımı şaşırdım bilmiyorum :(((((

4 Cevaplar

0 oy
(4,197 puan) tarafından
Sabır taşı kullanabilirsin canım ama önce bi hafta azalt ondan sonra sabır taşı sür
(183 puan) tarafından
Sabır taşı ilk defa duyuyorum desem
(4,197 puan) tarafından
Aktardan alabilirsin canım toz şeklinde satılıyor suyla ıslatıp göğüs ucuna sürüyosun acı bi tadı var ama zararlı değil şeffaf su gibi rengi çıkmıyor görünür şekilde olmadığı için çocuk da korku tiksinme hissi de bırakmaz çocuğunda kötü etkilenmemiş olur
(183 puan) tarafından
Deneyeceğim çok teşekkür ederim ❤️
(4,197 puan) tarafından
Hatta yanlış anlamazsan tavsiye de vereyim sana benim oğlum emerek uyuyordu bir hafta on gün kadar sadece uykuya geçmesi için emzirdim diğer zamanlar da her meme istediğinde eline bişey verdim bu çocuğun damak zevkine göre değişir mesela ben muz çilek üzüm kuru dut kuru kayısı kuru üzüm elma bunları çok sever hep böyle teklif ettim kabul etti en son kesmeye karar verdiğimde sabır taşını kullandım ağzına aldı acı dedi bıraktı bende evet oğlum artık süt bitti meme acı oldu istersen başka bişey yiyelim deyip yemek yedirdim yada saydıklarımdan verdim 1 günde kesildi sütten maşallah çok kolay old. Gece uyandığında su verdim meme istedi hemen sabır taşını sürdüm su içirdim yatırdım
-Reklam-
0 oy
(1,713 puan) tarafından
3 gün uykusuz kalırsın muhtemelen ama 3 gün sonunda alışıyorlar 
(183 puan) tarafından
Sorun uykusuz kalmak değil ben her gece uykusuz kalıyorum maalesef nasıl bıraktırıcam onu bilmiyorum
0 oy
(914 puan) tarafından
Bebeğin için daha zor bu durum erken memeden ayrılmak zorunda kalıyor, annenlere gitme şansın varsa orda ayır daha kolay olur senin için 
(183 puan) tarafından
17 saatlik yol mesafe uzak maalesef keşke öyle bir şansım olsaydı
0 oy
tarafından
Bebek doğunca ne yapacaksın canım yazık üzüldüm yani iki bebekle aynı anda 
(183 puan) tarafından
Maalesef çaresizsim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 69 göst.
0 oy
1 cevap 222 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Birmelekannesiii (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 459 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,310 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 171 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Leyla233 (91 puan) tarafından soruldu

409,033 soru

12,294,013 cevap

38,285 kullanıcı

Kategoriler

...