Beni çatı muayenesi çağırmadan önceki 2 gün sürekli sancı çektim kasılmam kramplar VS pzrtsi nst sancı çatı muayenesinde 1 2 cm açılma var denildi 1 hafta içinde doğum olur dedi dr eve geldim dün gece nişanım geldi hafif kahverengi akıntı ve sümük gibi bayağı olan Bi akıntı 2 kez geldi hemde sonra yavaştan sancılarım başladı hastaneye giderken terapi aldım sancılarım arttı nst de sancım 116 ya çıktı bebek hareket ettikçe sancım çıktı kalp atışı hareket ederken nst de kayboldu ebe bu sancılar doğum için yeterli değil dedi açılman da ilerlememiş felan dedi biz normalde bu sancılar la yatırıyoruz servise felan dedi ama ben istemedim bana kağıt imzalattı evde sancı çekiyorum anlamadığım şey şu 2 parmağıyla bakan ebe 1 2 cm dedi pzrtsi günü dün geceki 2 parmağıyla baktı anlamadı 3 parmağıyla tekrar baktı değişme yok aynı dedi 2 parmakla 3 parmak arasında nasıl değişme yk ve bu sancılar la nasıl açılmam ilerlemiyor anlamıyorum dün saat 1 den 6 buçuğa kadar yürüdüm eve geldim squat yaptım felan ne olması gerekiyor ne istiyorlar benim ne yapmam lazım ilk foto pazartesi günününki ikincisi dün geceki
1,439,235 soru
23,662,160 cevap
309,034 kullanıcı