0 oy
475 göst.
Diğer kategorisinde (227 puan) tarafından

Selam!dün buraya pasta fotoları yollamıştım.şöyle ki oğlumun dün doğum günüydü.çok insan benim onlara yazdıklarımı yapmadı mesela amcamın kızı dayımın kızı oğlumun fotolarını paylaşmadı.halbuki ben onları hep paylaşmışım,dayımın kızının düğün,kına,doğum,hastaneden çıkış hepsini hepsini ben paylaşmışım ama o kendi teyze çocuklarını paylaşır benimkisi sanki onlara kurşun atmış.sonra eltimin kızının doğum gunu oldu ona yazlık elbise aldım ama o hiç bir şey almadı.siz olsanız ne yapardınız?sinirleniyorum boş yere.sadece bu fotonu whatsap durumuna paylaştım 

imageŞ

12 Cevaplar

0 oy
(981 puan) tarafından

En İyi Cevap
düşünmeyen insan böyle sözler okuyup mu akıllanacak canım.bundan sonra yapana yaparsın sende takılma boş ver 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben kendim bişey yaparken karşılık asla beklemem ha bana da bişey yapılıyorsa karşılık beklemeden yapılsın çünkü zorunluluk yerine içinden gelip yapması daha güzel ve anlamlı bence hayat bu tarz şeyler takacak kadar uzun değil
+1 oy
(20,645 puan) tarafından
Yani kuzenimin de her anını ben paylaşmam tebrik eder geçerim kendi paylaşıyor zaten hayatı bu kadar sosyal medyada yaşamıyorum birinin doğum gününü kutlayacaksam da ararım mesaj atarım ya da hediye alırım sosyal medya paylaşımı bana biraz gereksiz geliyir amca kızı dayı kızı bunları o kadar abartmaya gerek yok o kadar da önemli insan değiller sonuçta:)
(227 puan) tarafından
Ben de şunu anladım artık önemli insan olmadıkları,peki eltinin yaptığına ne demeli,demek ben salakmışım da
(20,645 puan) tarafından
Hediye alırken karşılık beklemem ama tekrar tekrar da almam yani onun çocuğuna alacağıma kendi çocuğuma alırım
(227 puan) tarafından
Öyle de yapacağım bundan sonra
0 oy
(1,159 puan) tarafından
Hiç birine hiç birşey yapmazdım neden eğer ben yapıyorsam karşılık beklemeden yaparım ki yapılmadığında hayal kırıklığı yaşamamak için yani kim ne almış kim ne paylaşmış umrumda olmaz ben yapıyorsam içimden geliyordur karşılık olsun diye değildir canım
(227 puan) tarafından
Ama ben ***** mıyım ki onlar beni saymazlar,ben onları sayarım?!
(1,159 puan) tarafından
Saymayın sizde siz yaparken karşılık beklerseniz böyle hayal kırıklığı yaşarsınız karşılık beklemeden yapın yada yapmayın inan dünyaya bir daha gelmeyeceksin gerçekten şuan buna canını sıkıp yada gerilip yazdığına bile değmez annen bir daha seni dünyaya getirmeyecek ve sende geçen yıllarını bir daha bulamayacaksın
(227 puan) tarafından
Ama ben o eltiye  söyledim benim çocuklarıma kim nasıl davrandısa ben de onlara öyle olacağım.maalesef eltinin ikinci çocuğunun doğum günü eylülde.ben galiba o zaman bu evde olmayacağım kendi evimden gelince misafir gibi,illa hediye mi getirmem gerek?
(1,159 puan) tarafından
Yani bu zorunlu değil dediğim gibi ben bi doğum gününe gidiyosam elim boş gidemem o bana eli boş da gelse ben gidemem ona da bakmam ha gitmiyosam hediye zaten nasıl alayım ama gidiyosam ve davet üzeri gidiyosam asla elim boş gitmem ilk başta dediğim gibi kimin bana ne yaptığı umrumda olmaz ben bana yakışanı yaparım
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Valla canim ben icimden gecerni paylasiyorum karsilik beklemiyorum 
0 oy
tarafından
Yani ben kuzenlerimin çocuklarının fotolarını falan paylaşmam bu yüzden böyle bi beklentiye de girmem. Senin hatan gereksiz samimiyet ve sahiplenmek olmuş bence bu yüzden karşılık bekliyosun. Çok kıymet verdiğin kişilerden karşılık beklenmez hiçbir anlamda
(227 puan) tarafından
Maddi durum yerinde.kendine aliexpresten sipariş vere biliyor.neyse
0 oy
(1,166 puan) tarafından
Bundan sonra kılımı bile kipirdatmazdim kimse için yerinde olsam, yapıyorum da hakkeden herkese bunu 
0 oy
(265 puan) tarafından
Sen de ilgilenme o zaman. Ben olsam birdaha da kimsenin çocuğunu paylasmazdim çokta kafana takma boşver 
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Beklentiler sadece üzer :) 
(227 puan) tarafından
Üzüldüğüm tek şey boşa kürek çektiğim
0 oy
(8,436 puan) tarafından
Sosyal medya da paylaşmamaları çok önemli değil ama bir mesaj atabilirler bir hediye alabilirler elbette 
0 oy
(4,457 puan) tarafından
Onlar seni senin onlari taktigin kadar takmiyor. Den de yapma bundan sonra bosver
0 oy
(9,932 puan) tarafından
Kusura bakma ama okurken çok avam geldi. Sen karsılık için yapıyosun o zaman. İçinden geldiği için değil. 
(227 puan) tarafından
Bu hayat böyle işte onlar benim anam babam çocuğum kardeşlerim değil ki karşılıksız yapayım

İlgili sorular

+3 oy
16 cevap 401 göst.
26 Mart 2025 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,057 puan) tarafından soruldu
+4 oy
8 cevap 292 göst.
4 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,057 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 257 göst.
+2 oy
9 cevap 377 göst.

Kategoriler

1,444,792 soru

23,738,969 cevap

313,944 kullanıcı

...