0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (5,312 puan) tarafından
Kizlar 2gundur esim hasta atesli bugun revirde serum vs takmışlar geldi okula goturduk masali neyse saat 7gibi eve geldik hic bisey yemeden yatti 9bucuk gibi odaya gittim atesi cikmis 39olmus iki saat konustum ettm arabayla 1dakikalik mesafe var saglik kabini ikna ettm gittik. İgneden korkar esim serum takarken tansiyonu dustu hemsire acamadi damar yolunu gozlerini falan devirdi sakindim ben korktugunu biliyorm cunku oglan da suclandi bu hafta baslamis daha kabinde. Diger hemsireyi cagircakti 15dakika bekleyelim dedi bende ben aciyim drdim actim buraya kadar hic problem yok sonra serumu taktik esim uzaniyor bi yandan da masalla uğraşıyordum diger hemsire geldi sordu ucreti aldinmi diye oglan yok drdi bende o an verdim esim ordan seslendi gittim yanina demedigi kalmadi bana eve geldik birsuru laf diyorum ki bak arabayi bile suremedin ben surdum orda ayilip bayildin bide onun icin bekleme diye verdim dedim onu o an yok saymisim cidden haklimi ya canimi skti aksam aksam

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşin saçmalamış canım sen onun iyiliğini düşünüp götürmüşsün teşekkür edeceğine bu erkolar hep böyle ya üzülme canım 
(5,312 puan) tarafından
Kiz normalde takilmaz böyle seylere degisti bu aralar suriyeye gidip gelmedi pskolojisi de bozulmadi ama .d
tarafından
Hasta diye böyle belki canım
-Reklam-
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Amaaannn bu adamların akıllarına akıl ermez canım hasta olduğu muhtaç olduğu için psikolojisi bozulmuş alttan al öyle düşüneceğini bilemedim bilsem yapmazdım canım falan de :D

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,737 göst.
6 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,154 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 359 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 798 göst.
26 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 176 göst.