0 oy
566 göst.
Diğer kategorisinde (3,627 puan) tarafından
Kızlar biz bugün arkadaşımla gezmeye gitmiştik kızı kızımı dövdü bende kızdım dedim ki bir daha doversen sana kızarım sonra arkadaşımın küçük kizida hiç oturmaz hep eziyettir arkadaşıma bende ona otur dedim biraz sesimi yükselttim sanırım otur derken neyse az önce arkadaşım Mesaj atmış kimse benim kızıma kizamaz ben ordayken öyle konuşamaz işte çocukların yanındayken seni rencide etmek istemedim şimdi yazıyorum çocuklarım benim hassas noktam yazmış bende dedim ki herkes için çocuğu hassas noktadır ben orda küçüğüne senin iyiliğin için otur dedim oda samimiyetimizle güvenerek yani sonuçta 2 yıldır da tanıyor beni baya bir yazmış işte çocuklarım hassas noktam daha düzgün davran diye siz olsanız komple ilişkinizi mi kesersiniz yoksa mesafeli mi konusursunuz ben ilişkimi kesmeyi düşünüyorum şuan da siz olsanız napardiniz

18 Cevaplar

+1 oy
(1,635 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben olsam ilişkimi keserim çünkü bir kez aranıza soğukluk girdi devamı gelir her hareketinde dikkat etmen gerekir vs vs ben şahsen uğraşamam böyle insanlarla benimde böyle samimi olduğum bir arkadaşım var hiç böyle bişey yaşamadım yeri gelir o benim kızıma otur der hayır der yeri gelir ben hayır yapma yapmayın dur cüş derim yani çok ileriye gitmeden abartmadan bunu diyebilmeli insan 
(3,627 puan) tarafından
Yani kalkıp onun kızını mi dövdüm ama kızımı nasıl dövmüş biliyor musun onun kızı yani yanakları boynu komple tırnak izi kanatmis artık yani tepkisiz mi kalsaydım anlamadım ki komple ilişkimi kesecem ya haklısın yani sonuçta beni tanıyan bir insan  yok yerede bağıran biri değilim ki bide kızı yalan söylüyor ama o sürekli kızına inandığı için yalan söylemez bir şey yapmamış diyor şimdi ben ne yapayım benimde kızım hassas noktam dedim yani yamimda vurdu diyorum vurmamis diyor bana
-Reklam-
0 oy
(3,627 puan) tarafından
Hiç mi düşüncesi olan yok 
(18,181 puan) tarafından
Gece saat üçte yazmışsın bacım ne bekliyorsun :) haklısın her anne için çocuğu kırmızı çizgisidir hassas noktasıdır oturup kızımın dayak yemesini seyredemezdim kimse de benim kızımı dövemez evet çocuk çocuğa sataşır ama burda da annesinin devreye girip engel olması lazım baktım sende tık kızımı koruma ihtiyacı hissettim yazardım bir daha da görüşmezdim
(3,627 puan) tarafından
Zaten gorusmeyecem canım bide utanmadan sabah çok güzel video olmuş canım falan yazmış iyice sinir oldum
0 oy
(8,761 puan) tarafından
Alakayı keserim ben 
(3,627 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ya
(8,761 puan) tarafından
Uyarmak kötü bişey diğil ben oğluma direk bağırım bişey yapsa öyle öyle anlayacaklar yanlış olduğunu annesi kızmıyosa kızarım bende
(3,627 puan) tarafından
Yani elinden aldım kızımı bide kızım vurmayı bilemz ağlar oda kendi kızını biliyor yani benim kızımın inadına giriyor ağlatıyor durup dururken bile vuruyor bide ben samimiyetimizle olduğu için biraz rahattım çünkü beni biliyor yani küçük kızına otur dediğim için bile kızmış diyor ki diyemezsin muhtemeln bir daha gorusmeyecem
(8,761 puan) tarafından
En iyisi canım yoksa sıkıntı olur
(3,627 puan) tarafından
Sanırım canım
0 oy
(4,213 puan) tarafından
Arkadaşın çocuğuna nasıl davrandı senin çocuğuna vurunca 
(3,627 puan) tarafından
Ne oldu kızım niye kızdım kızda dediki ben vurmadım bir şey yapmadım diyor bir şey yapmamış diyorum ki yanımda vurmuş ben elinden aldım diyor kızım yalan söylemez işte dedim bak ne hale getirmiş diyor ki yapma kızım seni anane yollayacam diyor o kadar ben kendimi kizimida biliyorum herşeye ağlar ama bu sefer çok canı yanmis vurmazda ağlıyor sadece bu arada kızı kızımı ağlatmayi ve inat sinir etmeyi çok seviyor inadına yapıyor kızımdan da büyük kızı
(4,213 puan) tarafından
Aslında sert bi uyarı da bulunması lazım ama onunda kalkıp çocuğunu dövecek hali yok canım çocuklar kavga eder barışır annelere yansımaması lazım bu durumların. Keşke sen sesini yükseltmeseydin haklıyken haksız duruma düşmüşsün biraz. Senin için çok değerli biri değilse görüşme bişey kaybetmezsin
(3,627 puan) tarafından
Yani canım elinden zor aldım kızımı yani haliyle sinirlendim bende ki kızarım sana dedim kalkıp oda dövüşün demiyorum ama sert bir dille uyarabilir çünkü onunda kızı beni kızımın ağlama huyu olduğunu biliyor ve sürekli ağlatıyor inadına giriyor kızı kizimdanda büyük benim kızım vurmayı bilmez sadece ağlar ama bu sefer çok canı yanmış
(4,213 puan) tarafından
Her buluşma böyle geçiyorsa bu etkinlik olmaktan çıkmış eziyete dönüşmüş canım görüşme bence artık herkesin çocuğu kendine kıymetli yani hemde çocuğunu da olumsuz etkiler bu durum
(3,627 puan) tarafından
Yani o çocuklarına hiç kizmiyor uyarmiyor e kızımın inadına giriyor bilmem durup dururken vuruyor biliyor çünkü benim kızım vurmuyor bide beni tanıyor yani en iyisi görüşmemek kziim sinir krizi geçirmeye başladı onlar yüzünden ne bilim o kızın hareketlerini yapmaya başladı
0 oy
(3,996 puan) tarafından
dovme olayinda uyarman kizman normal ama keske oturma olayinda ses etmeseydin hic 
(3,627 puan) tarafından
Kız bir şey demedim ki kızı kucağından inmiyordu inci otur oraya dedim o kadar yani 2 yıldır tanıyor az çok niye söylediğimi de bilmesi gerekir yani
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Yerınde olsam alakayı keserım senın kızına vuruyor bısey demıyor bıde gelıp üste cıkıyor
(3,627 puan) tarafından
Kesecem zaten cnm  en iyisi
0 oy
(988 puan) tarafından
Büyüklern çocuk yüzünden tartışmaması lazım.Bana sorarsan evet kimse çocuğuna bağırılsın istemez ama kendi susturup kızmalıydı o zamanda ya da bak teyzede kızıyo uslu dur deyip geçiştirebilirdi biraz salaş yetiştirmey seviyo demekki takıldığına göre bu konulara.Hem ben bir şey demeyim her karşı demesin öyle olmaz ki çocuk nasıl terbiyr olcak durması gereken yeri bilcek.araya soğukluk girmiş bence de bırak konuşma bencedr her hareketine dikkat etceksin o zaman bundan sonra kasıla kasıla gerek yok bence 
(3,627 puan) tarafından
Evet konusmayacam kesinlikle
0 oy
(265 puan) tarafından
Hiç sevmem öyle şeyleri benimde arkadaşlarım var çok samimiyiz yeri gelir kizariz severiz arkadaşım bile der kız şunlara ne var bunda alınacak o zmn hiç gorusmeyelim
(3,627 puan) tarafından
İşte bende gorusmeyecem canım haketmiyor demekki benim kiziminda canı can
0 oy
(13,080 puan) tarafından
onun hassas noktası da senin değil mi sanki. çocuk bu yaramazlık yapar ama annesinin uyarması lazım, niye benim çocuğum dayak yesin? kendi uyarıyorsa ben uyarırım. istemiyorsa görüşmem, bahane üretirim. 

geçen arkadaşım kızı, kızımı cırmaladı. bir ley demedim çünkü annesi elinden geldiğince dikkat etmeye çalıştı, kızını yanına aldı benim kızımı benden daha iyi korudu ama kaşla göz arasında yapmış yani ne yapayım. gönül isterdi olmasın ama 11 aylım bebek laftan da anlamaz yani 
(3,627 puan) tarafından
Benim kızım 3 yaşında onun kızı 5 yaşında gani anlamayacak bir yastada değil kızımda vurmayi bilen biri değil tek çocuk bide benim kızım
0 oy
tarafından
İlişkimi keserim benim de arkadasım var çocuğum yaramazlık yaptımı kızıyor gözüme batmıyor cnkü yapıyor durduragı yok ki benim iyiliğim için oda cocugumu uyarıyor net keserim arkadaşlıgı
(3,627 puan) tarafından
Evet bende kestim bu yüzden ugrasmayacam valla
0 oy
(6,909 puan) tarafından
Ben samimiyetimi keserim bana onu diyene kadar kendi çocuğuna kızmasını bilsin o zaman kimse kalkipta benim çocuğumu dövemez hadi çocuktur yaptı birşey annesinin onu uyarması lazım 
(3,627 puan) tarafından
İşte bende dedim ki benim yanımda da kimse çocuğumu dovemez benim çocuğumda benim hassas noktam
(6,909 puan) tarafından
Aynen öyle boşver canım ben olsam konuşmazdım birşey olmadığı sürece
(3,627 puan) tarafından
Konuşmuyorum canım kestim ilişkimi
0 oy
(11,497 puan) tarafından
Oturma konusunda haksızsın 2 yıldır arkadaşız diyorsun 2 yıl ne ki yani sana çocuğuna bağırma hakkı mı tanıyor. Herkes kendi çocuğunu uyarsın bana göre çok yanlış 
(3,627 puan) tarafından
Canım benim sinirlendigim nokta benim kızımın boğazını tirmiklamislar tamam mı iki kızi bir olmuş tabiki otur diye bagiracam ayırmaya çalışıyorum onları oda oturmuş bir şey yapmadılar diyor benim kızımda hassas noktam kimse kusura bakmasın benimde kızımi kimse dovemez kendi uyarmadigi için ben uyarmak zorundayım benim kızım 3 yaşında iki çocuk tarafından dovulemez
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Anası varken senin karışman doğru olmamış anası umursamazsa çocuklarla bir araya gelmeyin 
(3,627 puan) tarafından
Canım annesi uyarmadigi için mudale etmek zorunda kaldım ki zaten görüşmeyi kestim
(1,294 puan) tarafından
En iyisini yapmışsın boşver
0 oy
(46 puan) tarafından
Mesafeli davranırım onun çocuğunun yaptığını senin çocuğun yapsa kızsa çocuğuna sende uzulursun çocuk sonuçta kadinada helâl olsun hiç olmazsa mesaj atıp uyarmış çocukların yanında tepki göstermemiş sana
(3,627 puan) tarafından
İlişkimi tamamen kestim canım onun çocuğu nasıl degerliyse benim çocuğumda değerli
(46 puan) tarafından
Tabiki canım herkesin çocuğu değerli ama kimi insanlar daha hassas olur benim çocuğuma bağırsa bende kızarım
(3,627 puan) tarafından
Valla canım o zaman kendi tepki koyacak ti çünkü benim kızımı gözümün önünde dövüyor ağzını açıp bir şey demiyor
(46 puan) tarafından
Sende haklısın
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Kendisi mudahale etseymiş ozaman neden senin araya girmene zemin hazırlamış yaptığın şey yanlış ama oda zemin hazırlamasın. Mesela kızı kızına vurduğunda kızına net bir şekilde bunu yapmanı istemiyorum bunu yapmandan hoşlanmıyorum diye tembihledimi. Yada hareketli olan kızı seni darlarken kızım otur teyzeni rahatsız etme rahatsızlık verme diye tembihledimi. Bunları yaptıktan sonra hâlen devam eden çocuğa yapılabilicek tek şey alıp eve gitmek. Tamam herkesin çocuğu kıymetli ama benim arkadaş çevrem mudahale eder benim devreye girmeme zemin hazırlamaz. Yada beni dinlemiyor sen söylermisin der eğer benim evime gelmişlerse karıştırılmaması gereken yapılmaması gereken şeyleri yaptıklarında. Kimse çocuğuna kızılmasını istemez ama kızılcak raddeye gelinmeden mudahale edilmelidir.
(3,627 puan) tarafından
Canım daha önce senden korkuyorlar sen şöyle demişti bide hiç çocukları uyarmiyor yani ikisinden birisini alsa sonuçta oda yanımdaydı kızı dovdugunde ama yok ısrarla vurmadı diyor çocuklar önümüzde kavga ediyor
(2,253 puan) tarafından
Dengesiz midir nedir çocuklarını uyarsaymış ozaman
(3,627 puan) tarafından
İşte kızdığım noktada bu o zmana kendi uyarsın ben kendi kızıma bir daha oynayacaksın o kızla diyorum mesela ne bilim bir desin ki kızım napiyorsun yani kalkıp dövsun dmeiyorum bide ben çocuğunu sanki dövmüşüm gibi bana bussuru şey yazmış yaptığı çok ayıp şuna konuşmuyorum komple ilişkimi kestim
0 oy
(1,696 puan) tarafından
Seninki çocukta benim ki ne yeşillik mi? Benim çocuğum dayak yerken oturup izlesemiydim, senin çocukların hassas noktansa benimde çocuğum hassa noktam, iyi çocuğumu dövsün hoşaf etsin , sesimi çıkarmayım, oldu başka bir emri varmiymis beyzademin, böyle bir arkadaşım olacak, bende altta kalmam okkalı bir msj yazar engellerim, bir daha da zinhar görüşmem !!!
(3,627 puan) tarafından
Bende engelledim canım
0 oy
(5,208 puan) tarafından
Kes gitsin ilişkini, zaten kızları da senin kızı dövüyormus bide üstüne sen de laf yiyorsun daha ne olsun 
0 oy
(5,344 puan) tarafından
Keske oturma olayinda sen karismasaydin yani iki tarafli da hakli kadin bozmak isteseymis o an tepki gosterirdi 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,754 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 346 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 324 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.