Kızlar çok sevdiğim bir arkadaşım var , ama henüz çocuğu yok, bana arada lafı yeri geldiği sırada ( durduk yere değil) bakım ve süslenmekle ilgili sen de yapsana etsene ben yaparım yapıyorum çocuk olunca da yaparım gibi şeyler söylüyor. Az önce şöyle bir mevzu oldu, ben dedim ki saçlarımı boyatmasam bile saç kremine ihtiyaç duyuyorum, o da dediki bakım yaptır saçına, dedim ki birkaç ay sonra geçecek şey için o kadar para veremem. Dediki yılda 1-2 yaparsın dedi, ben de dedim ki bebeksizken tadını çıkar kendine bol bol yatırım yap dedim. O da dediki bebekliyken de yaparım ya dedi öpücük attı. Yani bu kız böyle deyince ne hissetmem gerekiyor acaba : D ne diyeceğimi bilemedim, sanki ben çok salmışım gibi hissettim ama öyle değil, öyle bir koşturmaca içindeyim ki saçımı kremliyorum zaten ve tararım fön de yaparım, binlerce lira vermem mi zorundayım illa, masrafımız da çok oluyor bi derdim bu mu şimdi, kendisinin de kocası zengin bu arada. Biz bu kızla baya iyi arkadaşız aslında ama bazen böyle tepkiler neden veriyor anlamlandıramıyorum.
Şuan düşünüyorum da bu kız yeni kapandı ve baya kapalı benden daha iyi kapalı, acaba kapalıyken süslü ve bakımlı da olunabiliyor gibi mi birşey ispatlamaya çalışıyor , belki farkında bile değil belki kendine anlatıyor. Ama çocuksuz insanların bazı söylediği laflar boş geliyor, çocuğun olsun o zaman gör diyesim de geliyor... Veya kocan zenginse tabiki verirsin falan