0 oy
306 göst.
Diğer kategorisinde (335 puan) tarafından

Kızlar çok sevdiğim bir arkadaşım var , ama henüz çocuğu yok, bana arada lafı yeri geldiği sırada ( durduk yere değil) bakım ve süslenmekle ilgili sen de yapsana etsene ben yaparım yapıyorum çocuk olunca da yaparım gibi şeyler söylüyor. Az önce şöyle bir mevzu oldu, ben dedim ki saçlarımı boyatmasam bile saç kremine ihtiyaç duyuyorum, o da dediki bakım yaptır saçına, dedim ki birkaç ay sonra geçecek şey için o kadar para veremem.  Dediki yılda 1-2 yaparsın dedi, ben de dedim ki bebeksizken tadını çıkar kendine bol bol yatırım yap dedim. O da dediki bebekliyken de yaparım ya dedi öpücük attı. Yani bu kız böyle deyince ne hissetmem gerekiyor acaba : D ne diyeceğimi bilemedim, sanki ben çok salmışım gibi hissettim ama öyle değil, öyle bir koşturmaca içindeyim ki saçımı kremliyorum zaten ve tararım fön de yaparım, binlerce lira vermem mi zorundayım illa, masrafımız da çok oluyor bi derdim bu mu şimdi, kendisinin de kocası zengin bu arada. Biz bu kızla baya iyi arkadaşız aslında ama bazen böyle tepkiler neden veriyor anlamlandıramıyorum. 

Şuan düşünüyorum da bu kız yeni kapandı ve baya kapalı benden daha iyi kapalı, acaba kapalıyken süslü ve bakımlı da olunabiliyor gibi  mi birşey ispatlamaya çalışıyor , belki farkında bile değil belki kendine anlatıyor. Ama çocuksuz insanların bazı söylediği laflar boş geliyor, çocuğun olsun o zaman gör diyesim de geliyor... Veya kocan zenginse tabiki verirsin falan 

9 Cevaplar

0 oy
(3,566 puan) tarafından
Yani iyi arkadaşım öyle dese bi olumlu bakarım. Olabilir falan derim. Aklıma kötü bişey gelmez. Belki kötü niyetle dememiştir. 
(335 puan) tarafından
Ben de ilk öyle dedim ama beni sürekli sıkıştırıyor gibi hissediyorum. Ben mesela yapamadığım birşeyi söyleyince ben yaparım diyor mesela, empati kuramıyor mu acaba kocalarımızın maaşı bir değil ve ben bebekliyim. Sanki sık sık muhabbet aynı noktaya geliyor gibi
(3,566 puan) tarafından
Biraz daha gözlemleyin. Önyargılı olmayın. Yapamayacağınız şeylerden bahsetmeyin alınıyorsanız. Ya da yapamam demeyin. Akışına bırakın bakalım ne olacak.
-Reklam-
0 oy
(524 puan) tarafından
Benim oğlum 8 aylık bazen saçlarımı bile tarayamiyorum kosturmaktan sağolsun poposu yerde durmuyor o yüzden boşver bekara karı bosamak kolay derler he çocuklu bakımlı olanlar da var ama hekresin imkanı sağlığı bir degilki. 
0 oy
(524 puan) tarafından
Ayrica niye o kadar para veresin ki bn saçımı anneme kestirdim hiç de para veremem o zenginmis versin senin eşin ne iş yapıyor,?

Ben çalışmıyorum mama parası bez parası vs ihtiyaçlar daha önemli saçtan bence
0 oy
(4,453 puan) tarafından
Bebekten sonra eski duzende devam ettirebilenler nadir de olsa var. Tabi onlarin bence cocuguna her istediginde bakani da var. Anneanne babaanne arada gelen yardimci falan. Yoksa aksamlari gelen babanin biraz yardim etmesiyle zor.

Bir de bazilarinda ben yaparim egosu cok oluyor. Belki de oyle bisey vardir arkadasinda.
0 oy
tarafından
Kötü birşey dememiş normal sohbet 
0 oy
tarafından
Canım laf yeri gelince soyluyo demişsin ne varki bunda durduk yere çok salmisdin kendini biraz bakım yap ben olsam cocuka da yaparım durumum olmasada yaparım dememiş ki yeri gelmiş söylemiş dediğin gibi elinde imkanı var cocukda yok ondan öyle soyluyo bi de dogursun öyle görelim çocuk eteğinden cekistirirken nasıl yaptiracakmis o bakımları bende çocuktan önce ben evimi hiç salmam ne olursa olsun en azından günlük siler supururum temiz tutarım diyodum çocuklu ev pis olmaz dağınık olur diye hamileyken kaç yorum yazdım burda oğlum bi doğdu abooooo 1 hafta eve süpürge tutmadigim oldu o zaman anladım bekara karı boşamak kolay diyolar ya o hesap 
(335 puan) tarafından
Aşkım ben bakımsız bi kadın değilim tuhaf olan da bu zaten neden buna takıldığı, fön yapıyorum her banyodan sonra ve saç kremi kullanıyorum, saç kremi kullanmamak için neden 5000 lira keratin bakım yapayım ve bunu yapmadığım için bakımsız mı oluyorum yani şimdi...
0 oy
(1,260 puan) tarafından
Canm bebek konusunu sen açmışsın laf sokar gibi düşünmüş olabilir işte çocuğun olsunda göreyim seni gibi olmus
(335 puan) tarafından
Hiiç öyle olmadı canım hatta bu manaya gelmesin diye özellikle dikkatli konuşurum ki insanlar çocuk sahibi olmaktan korkmasınlar
0 oy
(388 puan) tarafından
Canm saçları olmayan biri olarak yorum yapıyorum arkadaşın kendimden ödün vermem bakımı mi yaparım demiş bunda birşey yok.sen masraf gözü ile bakıyorsun ama o bakım gözüyle bakıyor mutlaka.ha evet çocuk olunca saliyorz kendimizi bu bı gerçek cunki ona ayırdığımız vakit ev işi su bu derken zaman kalmiyo.ben 3 uncuye hamileym oda sağlıkla doğsun emzirmeyi bırakır bırakmaz diş göz kırışıklıkları göğüs estetiği gibi bakımlardan geçmeyi düşünüyorum:-) kocamın yanında paspal durmamalym evlatlarimin yanında güzel olmalıyım.bir ruj sürüyorum diyo ki anne çok güzel oldun oğlum.iste o zaman dünyalar benim oluyo :-) bakımı hem kendin hem ailen için yap binlerce lira vermene gerek yok evde kendin de saç ve cilt bakımını yapabilirsin 
(335 puan) tarafından
Ben de öyle yapıyorum yazdım ya canım saç kremi kullanıyorum fön yapıyorum, 5 bin lira keratin yapmadığım için bakımsız olduğumu düşünmüyorum
0 oy
(4,193 puan) tarafından
Aynen çocuk olunca da yapar. Afedersinde tuvalete girecek vakit olmuyor ne saç bakımı. Bekara karı boşamasi kolaymıs :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 115 göst.
+2 oy
9 cevap 267 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 545 göst.
10 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde dunyali _birisi (302 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,528 soru

23,735,572 cevap

313,730 kullanıcı

...