0 oy
403 göst.
Aile kategorisinde (90 puan) tarafından

:'( Hanımlar ikinci bebeğimin de erkek olduğunu öğrendim hep kız istiyodum olmayanı istiyo insan iki erkek annesi olmak nasıl duygu denilen gibi zor mu zor süreç mi bekliyo beni düşüncelerinizi almak istiyorum oğlum 6 yaşına gircek Ağustos’ta 

16 Cevaplar

+1 oy
(869 puan) tarafından
Aralarında üç yaş var ben tekken daha çok zorlanıyordum ikinci oğlum olunca büyük oğlumun huyları düzeldi inşaallah seninde öyle olur arada kavga ediyorlar büyüdüler ama genel olarak birlikte oynuyorlar
(90 puan) tarafından
Ne güzel canım Allah bağışlasın benimkilerin araları büyük biyönden avantaj diyorum hani kendini halledyo enazndan tuvalet vs nasıl olcak acaba gönül isterdi kız olsun bide 18 haftalıkken kıza benzyo dediler boştu bacak arası öteki gtmemde erkek dynce şaşrdm hala inanamyorum:(
(869 puan) tarafından
Benim direk erkek dediler inşaallah hayırlı bir evlat olur kız çocuğu içimde çok var ama tekrar çocuk yapmaya korkuyorum birde kız olacağı garanti değil tabi evladın hayırlısı ama hangisi yoksa insan imreniyor e bebekte felan kız elbiselerine bakıyorum
(90 puan) tarafından
Aynen canım kimi üçüncüde buluyo kimi kaçında bilemiyosun aynen cesaret edemyo insan bu bebiş bi olsunda büyütym belki düşünürüm diyorum eğer zorlanmazsam duruma göre :D bende öyle içim gidiyo aşırı güzeller çiçekli fln nasip olmadı almak neler alcaktım:(
(869 puan) tarafından
Hayırlısı canım  hayırlı evlat olsunlar
(90 puan) tarafından
Amin canım aynen öyle <3
-Reklam-
+1 oy
(1,139 puan) tarafından
1 oğlum var sakindir ama götü bası ayrı oynuyor bundan bir tane daha olsa maratoncu olmam lazım yuruyemiyor dahaca birde yuruse Allah'ım sana peygamber sabrı maratoncu koşuşu sporcu sagligi versin hahaha
(1,666 puan) tarafından
Yorumuna güldüm  cnm yaa + :)))
(1,139 puan) tarafından
Erkek annesi olmak apayrı meziyet hahah
(90 puan) tarafından
Amin canım sanada sabır versin yaa çok üzüldüm zor gerçekten ama ben oğlum da çok rahattım koşmadım bunda bilemiyorum :D
(8,878 puan) tarafından
Bir erkek anası olarak 25 yaşında diz ağrılarım var artk :)
0 oy
tarafından
Neden zor olsun kız olunca ne oluyor hayırlı evlat olsun önceliğiniz kız olup hayırsız çok var erkek olupta öyle şükretmek lazım 
(90 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım aynen kız olup hayırsız olanda var dedgn gbi Allah hayırlı evlat versin dedğin gibi Allah’ın gücüne gidermi dyorum bazen sonuçta layık görüp vermiş
0 oy
(9,353 puan) tarafından
Canım büyüğü büyümüş artık zor olmaz korkma kız millet her sene doğuruyor art arda bakiyo sen hayli hayli yaparsın :)) Allah bağışlasın 
(90 puan) tarafından
Ya saol canım benim evet oğlum büyük o yönden iyi kız olurmu dersin bdahakine hahah :)) amin canım Allah razı olsun
(9,353 puan) tarafından
O Rabbimin işi benimfr ilki kızdı ikincisini oğlan istedim 2 meyveden tadayim istedim çok dua ettim. Şükür oğlum oldu bir daha çocuğum olur mh Allah bilir.yumurtaliklarima baktım doktor büyümüyor dedi isterdim bir tane daha çocuğum olsun. Ama şükrediyorum kızımda oğlumda var maşaAllah Rabbim olmayanlarada versin.kiz kardesiminde 2 oğlu var sürekli dua ediyo eğer 3 olursa kız olsun diye
(90 puan) tarafından
Ne güzel maşallah camım Allahım nasip etmiş öyle olyo insan olmayanı istiyo ama cesaret de edemez insan inşallah diyorum bi süpriz olurda ilerde kızımız  olur çok dua etmiştim ama nasip:(
0 oy
(1,057 puan) tarafından

34 aylık oğlum ıkıncıye de 17 haftalık hamileyim o da erkek bende önce eli ayağı duz aklı yerinde kız olsun ıstedım ama nasibimiz ERKEK ;)

Duyanlar yandın dıyor ama en azından oğlum yalnız kalmamış oldu Tabıkı yolumuz hep çiçekli yollara çıkmayacak ama her zorluğun bı kolaylığı da olur inşallah 

(90 puan) tarafından
Amin canım sağlıkla gelsinler bende o yönden düşündüğüm zaman iyi diyorum arkadaş olcaklar ilerdede ikisinin yönelimleri aynı yapıda nasipmiş gerçekten çok isterdim şimdi sonradan tekrar düşünsek onada insan cesaret edemez inşallah bi süpriz olurda bi kızımız olur çok hayal ederdim bakardım pembiş pembiş kıyafetler 18 haftada kıza benzettiler boştu bacak arası sonraki gtmemde erkek dynce şaşrdım hala üstümde atamıyorum :)
(1,057 puan) tarafından
İki oğlumu da 12 haftalıkken ogredım ;) nasıpte varsa zaten olur
0 oy
(493 puan) tarafından
İki oglum aralarında 3 yas var 50 yaş yaşlandım
(90 puan) tarafından
Güzel motive oldu :( Allahım kolaylık versin canım benimde 7 yaş olcak araları Allah hayırlı evlat versin canları sağolsun
(493 puan) tarafından
Canım 7 yaş olursa cok sıkıntı olmaz insallah abi büyük olunca aralarında cok kavga olmaz benim abi 5 bucuk kardesi 2 bucuk ama ikiside öyle fenaki birbirlerine girişiyorlar resmen kücükte hic altta kalmıo aksama kadar onların kavgalarını ayırmakla geciyor :((
(90 puan) tarafından
Evet yA araları yakın büyüdükçe düzelir inşallah canım bakalım benim nasıl olcak Allahım kolaylık versin annelik zor
(493 puan) tarafından
Aminamin canım sag salim kucagına almayı nasip etsin rabbim
(90 puan) tarafından
Amin canım benim inşallah
0 oy
(388 puan) tarafından
Bebeğim öncelikle 3 uncuye hamileyim üçüncü de erkek onu diyeyim :-) valla arada pek yaş farki yoksa ikiz gibi büyüyorlar :-) yoruculugu tabiki var ama inan kızım olsa belki kaldiramazdim.arkadasimin bir kız bir erkek erkek büyük kiz küçük kızı altına alıyor dövüyor.bizimkilerdese vurma oluyo ama oyuncaklar ortak olunca birlikte güzel oynuyorlar.ortak noktaları olduğu icjn fazla zorlanmiyorsun
0 oy
(2,711 puan) tarafından
Valla bolca sabir lazim biri 5 digeri 2 yasinda kedi kopek gibiler delirtiyolar beni
(90 puan) tarafından
Of Allah yardımcın olsun canım canları sağolsunn annelik başlı başına zor
0 oy
tarafından
Benimde oğlum 6 yasına girecek bende 6 aylık hamileyim oda erkek kızım olsun isterdim tabi ama Rabbimin vardır bildiği sağlıklk olsun  yeter benimde korkularım var 2 erkek annesi olmak zira benim kocamda çocuk gibidir 
(90 puan) tarafından
Yaşayıp görcez bakalım canım kızıda erkegide zor bence ya cicili bicili giydirmek hevesimiz yoksa hepsi evlat
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Bende iki cocuk istiyodum bi kiz bi erkek. Ilk cocugum erkekti yalan yok kiz diye yaptik ikinciyi, o da erkek oldu. Ama iyi ki de olmus, cok sukur. Ilerde arkadasta olacaklar :) illa erkek diye zor diye bisey yok. Ben rahatim sahsen. Sen abartanlara bakma.
(90 puan) tarafından
Evet çok yazan var Allah sabır versin vs ben nu oğlumda öyle zorluk çekmedim düz duvara tırmanan çocuk değil kendi halinde bu nasıl olur blemem ama dedgn gbi aynı cins aynı şeylere yönelimleri olcak arkadaş olurlar tek olmaz:)
(3,853 puan) tarafından
Aman bosver onlari sen. Cocuk uysal, uyumlu olsunda kizi erkegi yok. Ne kizlar var erkekten beter. Benim cevremde var ben onlari gorunce ogullarima sukrederim dusun :D
(90 puan) tarafından
Evet aynı benimde ablamın kızı var çok çektryo ablama saolsun Allah hayırlı evlat versin nasibimizde varsa bizi bulur elbet:)
0 oy
(2,169 puan) tarafından
Erkek hamileliği belirtileri nasıl oluyor canım sen tecrübelisindir benim de 1 tane 5 yaş kızım var 19 haftalık hamileyim de 
0 oy
(5,381 puan) tarafından
Kız bende seni merak ediyorum ama niçikini tam hatırlayamadım 

Sağlıklı gelsin inşallah sıra bende bende merakla bekliyorum 
0 oy
tarafından
İki oğlum var bı kızım. Oğlanlar o kadar uysal ki maşallah. Babası bugün 20 erkeğe bedelsin kızım dedi düşünün.d
0 oy
(424 puan) tarafından
Bence bi kız bi erkek olmasındansa iki kız ya da iki erkek daha iyi genellikle, benim de bi kızım var ikinciye hamileyim onun da kız olduğunu öğrendim ve çok mutlu oldum çünkü pek bi umudum yoktu kız olacağından dolayı kardeş güzel bişey ama hemcins kardes daha güzel bence
(90 puan) tarafından
Evet canım o bakımdan düşünnce dogru gerçekten sonuçta yapısal  olarsk farklı olyolar bu sefer tek kalcaktı ablamın bi oglu oldu ikinci kız olmıştu anlaşamadılar ufaklgndan beri bizde beş kardsiz üç kız iki erkek bekarken abimle bendim evde çok yakın degldik illa biraz meseafe plyo ama ablamlarla öyle değilim hemcinsyle daha yakın olyo insan dedgn gbi ben sadece bana arkadaş olur dye düşündüm hep inşallah nasip olur:)
(424 puan) tarafından
İnşallah gönlümüzdeki gibi olur
(90 puan) tarafından
Amin canım inşallah ❤️
0 oy
(1,984 puan) tarafından
Oğlun büyük olduğu için daha kolay olur benimkilerin arası 14 ay ben huni taktım geziyom
(90 puan) tarafından
Allahım yardım eder ya tekte büyütsek zor iki de canları saolsun canım inşallah
0 oy
(3,226 puan) tarafından
Bende başta senin gibi düşünüyordum kız olsa vs diye de Allah öyle karar kılmış şimdi iyiki diyorum canları sağ olsun yeterki 
(90 puan) tarafından
Evet canım ya bide 18 haftada Kıza benzyo dedi bacak arası boş bende gördüm boştu nasıl olduda sakladı bende bi ümit öyle olur dyodum erkek diyince çok şaşırdım hala üzerimde üzüldüm sonra üzüldüğüme üzüdüm kısır döngüye girdim eminim kucağıma aldığımda bu beklenti düşüncelerim biter inşallah görümcemin kızı olcak içimden dyorum bende şans yok ne kadar şanslı diyorum böyle kıyas edyorum bide deli gbi:(

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 293 göst.
8 Eylül 2024 Aile kategorisinde Denizela (144 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 290 göst.
0 oy
24 cevap 447 göst.
19 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Cansuklns (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 425 göst.
28 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Berf (6,399 puan) tarafından soruldu