0 oy
257 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (6 puan) tarafından
Merhaba robot süpürge almak istiyorum çok araştırdım ama hâlen karar veremedim sizede sormak istedim sizce ROBOROCK S8 SONİC mi yoksa XİAOMİ S10+ mi?

4 Cevaplar

0 oy
(9,753 puan) tarafından
İki marka da güzel alınabilir
(6 puan) tarafından
Evet genelde böyle söylenmiş
-Reklam-
0 oy
(4,470 puan) tarafından
S10+ var ama bütçem yetseydi s8 sonic alırdım ben
(6 puan) tarafından
Neden peki çünkü ikisi arasında 10 bin TL fark var neyi eksik mesela roborocksa göre?
(4,470 puan) tarafından
S8 sonic halıda mob kaldırma özelliği vardı canım bide yanlış hatırlamıyorsam emiş gücü daha fazlaydı
0 oy
(394 puan) tarafından

Roborock S8 serisi mükemmel, tavsiye ederim. Evimin köşesinde ki pislikleri bile temizliyor. Hatta robot aldığımdan beri büyük süpürgeyi bile açmadım desem yeri :)

(6 puan) tarafından
Roborock s8 serisi Media Markt varmı acaba internetten baktım göremedim bide garanti bakimindan sıkıntılı diye yorumlar gördüm herhangi bi sorunda muhattap bulunmuyormus diye böyle bı sorun yaşadınız mi
(394 puan) tarafından
Canım 2 aydır  kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım o konuyla ilgili bilgim yok , ben internet üzerinden aldım ama bu ürün daha yeni çıktı nasıl olumsuz yorum alabiliyor ki ?
(6 puan) tarafından
Yok S8 hakkında değil s7 de gördüm garantisi müşteri hizmetleri kötü muhattap yok diyen olmuştu o yüzden kurumsal bı yerden almak istiyorum
(394 puan) tarafından
S7yi kuzenim 2 senedir kullanıyor aslında oda aşırı aşırı memnun canım , olumsuz yorum gördüysen tabiki kurumsal bir yerden almak çok daha mantıklı
0 oy
(786 puan) tarafından
Xiaomi kullanıyorum resmen kendime yaptığım en büyük iyilik. Çok büyük yükümü aldı çokta memnunum tertemiz yapıyor 
(6 puan) tarafından
Bende Xiaomi ye sıcak bakıyorum çünkü ikisi arasında fiyat farkı çok fazla ama işte o fiyat farkı performanstada çok fark ediyor mu diye sormak istedim
(786 puan) tarafından
22-23 vermek bana fazla geliyor canım. Xiami de işini gayet iyi görebilir ben çok memnunum
(6 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim:)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 22 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kbr.068 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 154 göst.
12 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,538 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 270 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Esra129 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 129 göst.
4 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Prensim ve prensesim (429 puan) tarafından soruldu

412,635 soru

12,423,316 cevap

45,335 kullanıcı

Kategoriler

...