0 oy
663 göst.
Aile kategorisinde (2,213 puan) tarafından
Geçen sene bayramda beraber gittik Mersin e bu sene de tek gidecek benim iki çocuğum var biri 3 yaşında diğeri 5 aylık ben gitmek istemiyorum çocuklar küçük hem hava çok sıcak kalabalık diye eşime güveniyorum ama çok düşünceleyim Bir yandan gitsin diyorum çok fedakar Bir eş ve baba Bir yanımda gitmesin diyor sizde nasıl durumlar

53 Cevaplar

+1 oy
(13,595 puan) tarafından
Geçen ay izmire gittı geldi iki günlüğüne iş gezisı tatil karişik 
(5,809 puan) tarafından
benimkinin de bu ay isleri asiri yogun .2 bucuk milyonluk is var kafami toplamam lazim dedi gecen bi arkadasinin evine yaLiga gittiler. havuz falan leşmis zaten . mangal cangal
okey cay sigara 3 adet de kendileri:) biri zaten  sufiii 2 kez gorustu esiyle 3. girusme nikah masasindaydi  aile gorusleri oyle diger bosanmiş ama hayattan bezmis bir abi. digeride benim esim.
(13,595 puan) tarafından
Herkesin tercihi canım yollamak kelimesi ters bana göre bu adamın daha önce de hayatı yokmuydu oturacakmı 7/24 beraber miç miç ne bileeeem
-Reklam-
+1 oy
(1,279 puan) tarafından

Kesinlikle göndermem 

Geçen sene babasıyla gitmek istedi gondermedim
+1 oy
(12,233 puan) tarafından
Esime guvenmekle alakasi yokda. Ben kucuk cocuklarim var diye tatile gitmicem esim beni birakip gidecek he onun alnini karislarim valla. O otursun evde baksin o zaman ben gideyim
(2,213 puan) tarafından
Aklımı karıştırdin kız :) haklısın aslında
(12,233 puan) tarafından
Yani. Nerde kaldi simdi esinin fedakarligi. Sende fedakar bi annesin ama bak cocuklari birakip gidemiyosun ki o gidecek işte kqc gunse gece gunduz sen bakacaksin. Gelecek o dinlenmis sen ayni hayata devam edeceksin. Valla yok oyle bi dunya
0 oy
(9,148 puan) tarafından
Valla belki normalde gönderirdim ama bu saatten sonra yani o geldikten  sonra bensiz adım atamaz hiçbir yere 
(50,965 puan) tarafından
huseyin nasil oldu canim iyi demi ilactan bisey olmadi
(9,148 puan) tarafından
İyi abla şükür birsey olmadı, ama aksilik ya eve geldik 1 saat sonra bir tane ilacı elinden aldım  sonra kalktım butun evdeki ilaclari kaldırdım
(50,965 puan) tarafından
kiz sizde bırakmayın meydanda hadi ilki kaza ikinci ihmal olmus iyi bisey olmamış şükür
(9,148 puan) tarafından
Geldik.basim ağrıyordu içtim elimden almaya çalışıyordu o ara kaynanam.seslendi bende bırakmışım valla bu sefer alırlardı ikinci ihmal yaani
0 oy
(4,841 puan) tarafından
Valla geçen hafta 4 günlüğüne Kıbrıs’a gitti arkadaşlarıyla beraber de ağustosta gideceğiz 
(2,213 puan) tarafından
Kıbrıs .. tehlikeli :))))
(4,841 puan) tarafından
Ankara daha tehlikeli :)
0 oy
(2,273 puan) tarafından
Gondermem asko.kim.ne derse desin kim.nasil linclerse linclesim ama gondermem.ki zatwn benm koca evden cikan biri degil evden ise isten eve hi hali saha maci var onada mirin kirin eder.ama gitmek istese gondermem.cokta guvensem yok yanj gozum arkada kalir.her dakika konusamicamiza gore bana her saniyesini bildiremicegne gore evde otursn daha iyi.
(2,213 puan) tarafından
Kaç senelik evlisiniz
Bizim ki 4 sene öyle sorunlu Bir çift de değiliz ama o biraz iş kargaşa sindan kurtulsun bende kendi ailemle kuzenlerimle falan gezerim dedim bence arada kafa dinlemek lazım
0 oy
tarafından
Evet gönderirim git diyorum gitmiyor bizii bırakıp 
(2,213 puan) tarafından
Oo iyiymiş vala
0 oy
(8,356 puan) tarafından

Göndermem bensiz gidemez 

Kızlar
Hazır post tatille ilgiliyken yeniden acmayayim soru.  ^⁠_⁠^
16 aylık  4 buçuk yaş çocuklarımla tatile gitsek tatilmi yapmış oluruz ,rezilmi olurum ertelemelimiyim bu sene korkuyorm da biraz???
(11,204 puan) tarafından
Kız erkek ne farkediyo kız benimki de o ayda kızım kesinlikle gidilmez diyorum benim kızlarda sorun var heralde :)
(8,356 puan) tarafından
Benimkilerinde uyku düzenleri vardır aslında  bakalım ya hayırlısı
(3,933 puan) tarafından
Ne bileyim benim cevrede erkekler tazmanya canavari gibi, kizlar kismen daha uyumlu:D
2 yas sendromundaysa hicbi cinsiyette gidilmez ama. Tabi yine Allah sabrini verir:)
(11,204 puan) tarafından
2 ve 4 yaş sendromlu iki çocuk desem :))
(3,933 puan) tarafından
2 yas her turlu fena ya. Simdi 4 oldu daha iyi sanki ama. 3.5 yasinda bi ara yine delirmisti:D
0 oy
(4,737 puan) tarafından
Keşke gitse ama nerde WC ye gitmez nerdeyse ben olmadan 
0 oy
(1,427 puan) tarafından
Aslaaaa öle bise olamazzzzz
0 oy
(2,022 puan) tarafından
gidebilir canım geçen sene bayram değil de öylesine 3 günlüğüne memleketine gitmişti, kızım küçüktü diye gitmek istemedim. bu sene de gidelim mi diye sordu yok kızımla otobüsle uğraşamam bu sıcakta dedim de sen gitmek istiyorsan git dedim,ama gitmiyor:)) 
0 oy
(10,860 puan) tarafından
Otursun evinde ne işi var ben göndermem valla eşime guvenmedigimden degil ne işi var karısı çocuğu burdayken ben eglendiririm onu
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Göndermem tatile beraber gidilecek çocuklarada beraber bakacağız beraber de tatil yapacağız 
0 oy
(18,873 puan) tarafından
Kendi gidip napcak.cani sıkilmaz mi. Eşim tek başına gitmez arkadaşlarıyla gider benle gitmeyecekse. Yoksa gideceğini zannetmiyorum. Ben çocuklarla takılır giderdim valla. Tatilleri kaciramam. Bebeğim 2 aylıkken bile gittim. Bı de 6 aylıkken. Güzel degisiklik oluyor. Arkadaşlarıyla da gidecek olsa gönderirdim. Başka zaman bizi de götüreceği sürece sorun yok. 
(2,213 puan) tarafından
Arkadaşlarıyla gidecek benim büyük kızım özel Bir çocuk öyle her ortamda olamıyoruz diğeri de daha 5 aylık gitsem pişman olurum biliyorum
(18,873 puan) tarafından
O zaman başka dostum . Şartları sen daha iyi degerlendirirsin tsbi ki. Arkadaşlarıyla gitsin derdim ben. Nefes almaya ihtiyacı vardır. Mutlu olur.
0 oy
(310 puan) tarafından
Tatile göndermem ama İstanbula ablasının yanina gönderim otelde gidecek havuzda çıplak kadınlar ben tatile gidince bile tuhaf oluyorum tek gidince olmaz 
(2,213 puan) tarafından
Ben ona da takılıyorum geçen sene kendim gördüm hepsi üstü bile atmışlardı tek alt ama eşim ben bakmam diyor daa
(310 puan) tarafından
Kadin bakıyorsa erkekler bakar nefis bu
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Iki tane çocuğun değil çocuklarınız var canım. Eğer sen evlatlarını düşünüp fedakarlık edip gidemiyorsan eşin de gitmemeli. 
0 oy
(3,027 puan) tarafından
Asla gidemez .tek başına tatil bekar hayatında kaldı. Ki git desemde gitmez öyle tatil seven biride değil :) 
0 oy
(767 puan) tarafından
Beraber de gidiyoruz ailecek. O tek başına da gidiyor arkadaşları ile bende gidiyorum arkadaşlarımla karşılıklı güvenimiz sonsuz hiç sorun etmedik ikimizde
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Asla göndermem ben söz bıyere gıdemez. 
0 oy
tarafından

Göndermek istesemde bensiz gitmez canım kocam :D

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 411 göst.
26 Nisan 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 594 göst.