0 oy
867 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,358 puan) tarafından
Geçen sene bayramda beraber gittik Mersin e bu sene de tek gidecek benim iki çocuğum var biri 3 yaşında diğeri 5 aylık ben gitmek istemiyorum çocuklar küçük hem hava çok sıcak kalabalık diye eşime güveniyorum ama çok düşünceleyim Bir yandan gitsin diyorum çok fedakar Bir eş ve baba Bir yanımda gitmesin diyor sizde nasıl durumlar

53 Cevaplar

0 oy
(5,327 puan) tarafından
Asla göndermem .d.d
-Reklam-
0 oy
(2,729 puan) tarafından
Evlide olsak alan tanımak gerektiğini düşünüyoruz. Bu sene memlekete gitmek istiyor ben istemiyorum. Sen gitmek istersen gidebilirsin dedim ama gitmiyor. İlla sürü halinde gezicez her yeri.
0 oy
(41 puan) tarafından
Asla yani gitmesin ne gerek var
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Göndermem ya. Yani sahibi değilim, gitsin istemem diyeyim. Ben çocuğum var diye gidemiyorum bir yere, onun çocuğu değil mi? Çocuk yaptıysa hayatının değişeceğini bilmeli bence. 
0 oy
(1,713 puan) tarafından
2 gün sonra gidecek :) biz çok kasmıyoruz. O da gidebilir ben de gidebilirim sorun etmez o da. Yanlış yaparsa kendi bilir sonucuna katlanır :) 
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Gitsin n'olacak .sen gitmek istemiyorsan eteğinin dibinde mi otursun kız.sende git aklın kaliyorsa
0 oy
(409 puan) tarafından
Ayda bir gelir zaten eşim, ben diyorum çık değişik insanlar gör arkadaşlarinj gör yok sizi bırakıp çıkamam diyo.. hep yollarda biraz gezmek hakidr diyorum beni dinlemiyor dibimizden çıkmıyor sağ olsn canm kocam;))
0 oy
(29 puan) tarafından
Valla bence gidebilir benim için hiçççç sorun yok 5 yıllık evliyim 1 kızım var 2 ye hamileyim ama daha bu zamana kadar daha ne bi yanlışını gördüm ne de hissettim ne beni kırmışlığı var ne de sesini yükseltmişliği bende aynı şekilde ilk kızıma hamileyken işyeri haftasonu erkekler kahvaltıya gideceklerdi gitmesini istedim ne işim var karımla evde güzelce kahvaltı yapmak varken dedi annesi bayağı uzak oturuyor eşinin tadilat işleri vardı gitti akşama bi baktım kapı açıldı eşim niye geldin hayırdır dedim bu zamana kadar seni yalnız bırakmadım bundan sonra da böle olacak dedi ben çok isterim o da insan stresini atsın gezsin isterim ama yok maalesef evden işe işten eve garibim hele şimdi bi de ev işlerine yardımcı oluyor sağolsun

ne kadar çok sıkarsan o kadar kaçmaya çalışır mantığı herhalde benimki yada zamanla bana verdiği güven bilmiyorum(evlenmeden önde aşırı kıskanç biriydim) 
0 oy
(337 puan) tarafından
Valla bu konuda en büyük kazıgı ben yediö galıba dnsnanns sımdı benım gorumcenın mezunıyetı ayagına esım ıkı kardesı kaynana ıstanbula gittiler bes gun gezdiler orda ama deniz tatili değil öyle teyzesı var orda kaldılar ki eşim gezmeyi hiç sevmez bu cok koydu bana ama esımde istemedi sen dedi ablası değilsin annesi değilsin arabada yer yok zaten dedi kaynanamda teyze kocası enıste var ayıp dıye goturmedı oyle ben gariban kaldım bir basıma 
0 oy
tarafından
Esime guvenmeme meselesinden dolayı gondermemezlik yapmam. Hatta hamile olduğum yaz çok bunalmisti beni anneme bırak benim gözüm kesmiyor dedim kendi memleketine gitmesini teklif etmiştim ama o istememişti. 

Ama tutupta böyle Antalya Bodrum tarzı bir tatili bensiz yapmasını istemem. Kizlar falan kıskançlığı değilde yaptığı tatili kıskanırım bende oralarda olmak isterim :D ☺️
0 oy
(3,758 puan) tarafından
Turkiye de olsam yollardım asla yanlış bir şey yapmaz ama gitmezdi zaten. Şimdi çevremde tanıdık yok o yüzden gitmesini istemem 
0 oy
(611 puan) tarafından
Ben tek git desem bile gitmez ailesine aşırı bağımlı biri eşim 
0 oy
(19,218 puan) tarafından
Hayır iki küçük çocukla ben ondan çok bunalıyorumdur tatile verecek parası varsa villa kiralasın beraber yapalım 
0 oy
(14,820 puan) tarafından

Biz olmadan gitmez Bir gün utanmaz kuzeni aradı Antalya’ya gidiyorum gel diye Yok abi ne işim olur bekar değilim demişti  :)

Bizde 2.5 yaş ve 4 aylık bebekle 3 günlük gitmiştik tatile

0 oy
(7,041 puan) tarafından
 İş için Antalya ya gittiydi o sıra da da tatilini de yaptı :D ama göndermem çocuklarla bizde gideriz 
0 oy
(9,812 puan) tarafından
Tek değilde yanında güvendiğim arkadaşlsrıyla kampa göndermiştim iki gün. 
0 oy
(5,830 puan) tarafından
Eşim asla bensiz bir yere gitmez gideceği her yere benle gider gitmek istese de gönderirim 
0 oy
(2,430 puan) tarafından
Gidebilir benim için sorun yok
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Güveniyorsan sorun değil gönder ben olsam güne bağlı bir haftaysa gondermezdim ama 2 3 gunse git derdim
0 oy
(946 puan) tarafından
Gönderirdim ama 5 aylık bebek küçük, size zor olmaz mı 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 422 göst.
26 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 622 göst.
0 oy
40 cevap 724 göst.
11 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde 01Yarali01 (2 puan) tarafından soruldu