0 oy
558 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (45 puan) tarafından
Çok affedersiniz ama az önce ilişkiden sonra dışarıya bi et parçası çıktı  küçük ceviz büyüklüğünde çok korkuyorum bu saate doktorada gidemem sabah gidicem nedir bilen varmi başına gelen varmi

14 Cevaplar

0 oy
(8,396 puan) tarafından
Hiç bi bilgim yok. Post'un çıksın. 
-Reklam-
0 oy
(8,344 puan) tarafından
Tövbe yarabbim yeremi düştü yoksa nerde parça 
(1,440 puan) tarafından
Yoruma güldük sana değil hemen Bi acile git bence
tarafından
Google'a rahim sarkması yazıp görsellere bakar mısın böyle bir şey mi? Yani vajinada asılı duruyorsa ciddi bir şey olabilir bence sabahı beklemeyin
(2,546 puan) tarafından
Kusura bakmayın ya önemli bı konu evet sağlık ona gulmuyorum ama Filiz Eymen yorumuna çok güldüm :)))
(129 puan) tarafından
Kız kadın zaten stresli sende aklım çıkar diye deyip daha çok korkutuyorsun filizzz
(8,344 puan) tarafından
Kendide korkmuş zaten bacım
0 oy
(4,575 puan) tarafından
Bilgim yok post yukarı çıksın nasıl kanlı bı şey mi 
0 oy
tarafından
Adet dönemi yaklaştı mi ya da yeni  mı bitti 
(45 puan) tarafından
Yaklaştı  bugün gunum
tarafından
Rahim veya mesane sarkması olabilir asılı duruyorsa.  Ben acaba adet pıhtısı mı diye düşünmüştüm ama sanırım daha ciddi birşey. Belki de tamamen normal bir şeydir tabii bilemeyiz ama en iyisi acile gidin sabahi beklemeyin
0 oy
(3,636 puan) tarafından
Yumurtalık düşmüştür 
(2,146 puan) tarafından
Yumurtalık nasıl düşsün kız
0 oy
(1,474 puan) tarafından
Polip kist olabilir belki sabahı beklemeyin hemen acil kadın doğum bölümüne gidin
(1,474 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
0 oy
(35 puan) tarafından
Organlarda sarkma tarifliyorsunuz muhtemelen. Kaç doğum yaptınız acaba. Normal ve zor doğum yapmış kişilerde ilerleyen dönemlerde yaşanabilir bir problem aslında. Kadın doğuma görünmeniz gerek. 
(45 puan) tarafından
2 tane sezeryan
(35 puan) tarafından
Normal doğumlarda olur genelde ama yine de tarifleriniz  sarkmayı işaret ediyor. Haberdar edin, valla merak ettim.
0 oy
(5,102 puan) tarafından
Canım daha önce idrar kaçırma problemin varmiydi normal doğum yaptı mı hiç rahim sarkamsi olabilir 
(45 puan) tarafından
Yoktu sezeryan
(5,102 puan) tarafından
Benim de öyleydi ama bir anda senin dediğin gibi olmadı tabi canım rahim sarkamam vardı böyle yumru gibi rahim agzindaydi ama benim mesanem de sarkmisti
0 oy
(745 puan) tarafından
Düşük filan değil demi 
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Canın acımıyor mu? Vakit kaybetmeden acile gitsene.
0 oy
(6,940 puan) tarafından
Doğum oldu mu bilmiyorum benimde ikinci doğumdan sonra böyle kesik bı et parçası gibi parça geliyordu arada elime doktor kızlık zarı bu dikilmeyi unutulmuş dediydi 
0 oy
(359 puan) tarafından
Direk git doktra rahim sarkması olabilir rahimin dışarıya yarı yarı cikms olabilir tehlikeli şeyler bilgi verin cnm buraya sonucu yazın merk ettim durumunuzu 
0 oy
(12,864 puan) tarafından
Kiz anlattigin sey baktimda rahim sarkmasi gibi baksana netten resimlerine. Bi git hemen naptin merakettim
0 oy
(2,068 puan) tarafından
İnternetten baktım bence rehimdir direk doktora git 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 324 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 237 göst.
6 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde dorugunannesi04 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,199 göst.
15 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,958 soru

12,367,042 cevap

42,111 kullanıcı

Kategoriler

...