0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Eltimin çocuklar sürekli kavga ediyorlar artık baydim binadan eşime söylüyorum buna satalım çıkalım beni gece konduya görür razıyım dyorum hehe babanin evi ya diyor babam vermez dyor ya konuşalım dyor sakın duymuyim dyor of dedim of sıktır git ozman dedi bnde çocuklarımi ver gıdım dedim sonra artık konuşmadık 

8 Cevaplar

+3 oy
(2,445 puan) tarafından
Iyi de canım adamın babasının evi niye size verip satsın ki. Kendin biriktir al der. 
(41 puan) tarafından
Her oğluna bir daire vermiş tabularinizi alın dyot bizim kiler almıyorlar
-Reklam-
+2 oy
(3,004 puan) tarafından
Off birde su turkceyi guzelce yazsaniz
0 oy
tarafından
Çocuklar ile oturup güzel guzel konuşup anlaşabilirsin canım derdin büyük değil ki
(41 puan) tarafından
Bizim çocuklar anlamıyor asla sanki konusmamisiz kavga etmeyin para veriyoruz güzel konusyorz gezdiryoruz aynı degisen bişe yok hepzide 4 beş yaşlarında kar sadace konu çocuk değil yani
0 oy
(990 puan) tarafından
Gideceğin yerde çocuk olmayacağının garantisi var mı yani çocuk bunlar her şeyi de yapar 
(41 puan) tarafından
Müstakil bir ev istiryorum bahçeli çocuklarım bütün gün oynaisn bahçede istiyorum konu sade çocuklar değil yani
0 oy
(125 puan) tarafından
Kapını çek dışarıda olan dışarıda kalsın kimseyle konuşma eşinle huzurunu bozmaya degmexz
0 oy
(263 puan) tarafından
Altımda görumcem coxuklari üstümde kaynama ortada ben bıktım on yıl oldu ömrüm çürüdü artık en son tak etti çocukları geçtim onlarla anlaşamıyorduk ****** ettim hepsini ohh kapımı kapattım kimse gelmiyor evime arkamdan konus sonra gel artık yok öyle dünya gözler açıldı bende eşimle hep kavga ederim çıkalım diye vala hepte edecem cikartana kadar ömür torpusu kendiler çocukları hakliskn yaşayan bilir cnm
(41 puan) tarafından
Yaşayan bilir aynen öyle kaynanam eltiler artık gına geldi valahi
0 oy
(3,555 puan) tarafından
Anne baba iyilik yapıyor seviniyorlar çocuklarım muhtaç olmasın kira vermesin diye. Ama olmuyor gerçekten ben 1 sene oturdum kaynanamın üst katında çok zor oldu. Bi arkadaşım var 3 kardeşi annesi babası aynı apartmanda onlarda olmadı hep bir kavga .. eşimin halası 2 oğlunu oturttu apartmanına onlarda yapamadı şimdi hep küsler birbirine.. uzak olup misafir gibi olmak daha iyi. 
0 oy
(2,119 puan) tarafından
Sanırım çocuk bahane sen istiyorsun zatn aile binasında oturmayı nasip kabul ettiysen 

Eşinle otur konuş birikimimiz varsa de ev kendimize alalım tabi fiyatlarda çok yüksek konuş bakalım ne decek
(41 puan) tarafından
Eşimle yüz defadır konuşuyorum anlamıyor hayır çıkamam kira oduyemem diyor bunu satalım alalım dyor babamin evi dyor ulan baban hepinize bir daire verdi gelin tapularinizi alın diyor bunlar almıyorlar

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 1,403 göst.
+2 oy
12 cevap 399 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Elisaa d (1,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 451 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yoruldum bu hayatan (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 477 göst.

414,197 soru

12,465,394 cevap

46,879 kullanıcı

Kategoriler

...