0 oy
1,011 göst.
Diğer kategorisinde (335 puan) tarafından
Kardeşler lütfen dikkatli okuyun yazılan bazı şeyler bazen okunmadan yorum yapılabiliyor, beni çok zorlayan bir durum yaşıyorum, internette araştırdım yasak olduğunu söyleyen bile gördüm bu işin aslını öğrenmek istiyorum yaşayan ne yapıyor ne yapmak lazım, yaşadığım şeyi gerçekten doğru anlamanızı istiyorum...

Sigara içenin asla anlamayacağı şey sigara içmeyenin ne kadar rahatsız olduğu..... Sabahtan akşama kadar içiyor adam bir de evde duruyor hafta içi bile, benim evimde ful sigara dumanı geziyor, içerden geliyorum bir bakıyorum ev dolmuş, her gün hergun.......

Akciğer tedavisi görüyorum ben  eşim de aynı şekilde ve 1 yaşında bebeğimiz var, kedi kuş bile yasak bize öyle düşünün, her sigara kokusu boğazlarımı yakıyor, nefes darlığı oluyor , içtiği sigara da gerçekten çok sert.

Banyodan geliyordu rezalet pis ev kokuusu hadi havalandırmayı ben kapattım banyom ıslak kalıyor kurumuyor hadi ona razı oldum, peki eve tek hava giren yer camlardan sigara gelmesi bu sıcak havada... 

Alttaki kadının çirkef mahalle karısı gibi bir hali var bu yüzden tanışmaya gitmediğim ve görüşmediğim tek komşudur kendisi, sigara içen de kocası ....

Bunlar 1-2 yıldır ergen çocuklarıyla öyle aile kavgaları yaptılar ki bizim korkudan kalbimiz çarpardı eşimle, bir gün duvara vurduk yeter diye, o zaman kavgalar baya azaldı ama bu sefer sigara başladı, sanki kavga etmemek için sigara içiyor gibi ama yetti artık hergun çeke çeke bir hal oldum, insan komşusundan ne kadar zulüm görebilir daha...

Aylarca evime misafir almadım, bir gün annemler geldi gecenin 11 inde kocamın numarasını bulmuş adam " kusura bakmayın bu saatte arıyorum ama çok ses geliyor, sürtme sesi de geliyor arada " diye şikayet etmiş. İnanın annemler 2 saat kaldı gitti, 11 olmadan gittiler zaten, aylardır misafir çağırmamışım 11 de giden misafir için şikâyet ediyor, sürtme sesi geliyor dediği de 1 yaşında bebeğim var, ben her defada oturduğum yattığım yerden fırlıyorım alt kata ses gitmesin diye, toplasan kaç saniye yapıyordur sesi, ona rağmen bunu bile şikayet etmiş, 

Benim üst komşumun da bebeği aynı yaşta o da parkeye vuruyor, ve ben o sesi duyunca hiç rahaysız olmadım ve dedim ki bu ses için miydi o şikayet yani...

Ben bu sigara olayına 2 yıla yakın sabrediyordum, hatta hasta eşim bile boşver camı kapat dedi, ama sorun şu duman içeri girince camı kapatınca duman içerde kalıyor anlatabiliyor muyum o sırada benim boğazlar akciğer gidip geliyor....

Neyse ben çok sabrettim, ta ki böyle aptalca bir şeyden sebep utanmadan kocamı aramış ( keşke o an orada ben olsaydım) , o gün tak etti, karşı komşusyla da araları iyi olmayan bu insanlar gerçekten nefret dolu ve geçimsiz konuşmaktan anlamayan insanlar olduğunu düşünüyorum özellikle karısının, o zaman ben de onları yöneticiye söyledim

Sigara yı aşağı inip içen edepli insanlar var kızlar ama ben kardeşimi örnek gösterdim aspiratöde içiyor dedim, iletti durumu, ilk önce değişen bişe olmadı, sonra ben 2. Defa yöneticisye dedim ki " defalarca şikayet etmeyeceğim bu da şikayet değil bilgilendirme, evim her sigara doluşunda beddua yediklerini bilsinler. " O zaman biraz azaldı. Bir iki hafta rahat ettim sigara kokusu yine geliyordu ama ev dolmuyordu ne yaptıysa , sonra hayır dualar ettim, kalbim yumuşadı. Ama bakıyorum yeniden hergun her defada başladı gene eli tutmayasıca.

Dedim bunlar gerçekten halden anlamıyor, hayır normal insan olsa konuşma başlatırım tanışırım güzelce anlatırım ama kadına güvenmiyorum mahallede sesi yankılandı geçen, konuşulabilir insanlar olmayabilirler.

İşin en kötü kısmı da sıgaralı arkadaş ortamına alışık " ve akciğeri hasta " olan kocamın bu yaşadıklarımı görmezden gelmesi... Biz karı koca kavga etmeyiz hiç ama bu alt komşu konusu yüzünden kaçıncı kavgamız, yöneticiyle bile muhatap olan benim.... İnsan karısını hiç mi korumaz, başka bazı olaylarda da uyum olsun diye sesini çıkarmayan ailemizin onurunu ezdiren başka davranışları olmuştu( adamın biri karın karımın elini öpsün dedi benim kocam da ses etmedi şaka gibi) , illa küssün kavga etsin demiyorum ama, "  karım bundan rahatsız , bu yaşananlar problemdir ve çözmek için birşeyler yapmalısınız"  diye en azından yanımda erkek olsaydı... O eril olmadıkça ben erilleşiyorum... 

Bu gece ilk defa çok sert geçti, ağız dalaşı yapmadık ama tek cümle bağırdım ve gece dışarı çıkmak zorunda kaldım hiç benim yanımda olmadığı için beni korumadığı için, inanın panik atak geçirmek üzereydim ellerim kasıldı felçli gibi oldu. Evimde her saat sigara kokusu... sevdiğim yuva dediğim evden soğudum artık , yuva sıcaklığı kalmadı, kurtulmak istediğim bir yere döndü, ve en acı olan şey güzel geçindiğimiz kocamla aramızda bu yaşananlar aşağıdaki nefsine düşkün ve yaşattığı şeyler umrunda bile olmayan pis varlık yüzünden yaşanmış olması...

19 Cevaplar

+2 oy
(5,471 puan) tarafından
İlk 3 paragrafı okudum, dedikodu kısmında bıraktım. Sanıyorum evin havalandırma sisteminde bi sıkıntı var. Bu durumda taşınsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Adama evinde sigara içme diyemezsiniz bence
(5,471 puan) tarafından
Şimdi tamamını okudum ADAM NORMAL EVİNDE SİGARA İÇİYOR DİYE ELLERİ TUTMAYACASICA NE DEMEK YAAA. sizin ne rahatsızlığınız var bu arada?
-Reklam-
+2 oy
(2,546 puan) tarafından
Geçmiş olsun hasta olabilirisniz ,çocuğunuz da olabilir ama orası bir apartman ve kimse evin içine karisamaz .hele ki sigara işine yani orası özel alanı kendi evi.bizim apartmandada içen çok ama bize gelmiyor duman falan.sen onlardan huy kapmissin sevmediğin için ne yapsalar batar yani.tasinin ozaman müstakil biyer tutun bence daha iyi olur sizin için.
+1 oy
tarafından
Tandır mi yakıyor sigara mi içiyor mübarek adam
+1 oy
(265 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bu kadar uzun anlatmaya ne gerek var arkadaşım? Okudum hepsini ayrintida bir sey yok kisaca anlatilir yani. Başkasının evinin icine müdahale edilmez ki oturdugunuz ev sizinse satıp çıkın kiraciysaniz işiniz cok daha kolay baska ev mi yok? Bu cileyi cekmeye deger mi? Hem beden hem ruh sağlığınızı kaybetmek istemiyorsanız taşının huzur bulun.
+1 oy
(7,597 puan) tarafından
Yani milletin kendi evinin balkonunda sigara içmesi kadar doğal bir şey yok. Siz hastasınız diye veya sigara dumanından kokusundan rahatsız oluyorsunuz diye ama keyif için yaktığı sigarayı mı bıraksın? Saçma bir sitem olmuş. Sizin kendi evinizde içilen sigaraya müdahale edebilirsiniz elbette ama adam kendi evinde istediğini yapabilir. Bunun dışında ses gitme olaylarında karşı taraf nasıl tepki veriyorsa sizde aynı tepkileri vermekte haklısınız. 
0 oy
(123,080 puan) tarafından
bu durum sagliginizdan ziyade psikolojinizi daha cok etkilemis ev sizinmi bilmiyorum degilse masrafa katlamip tasinip kurtulum derim ben
(335 puan) tarafından
Ben kiracıyım, yeni evlendiğim evde apartmanın içinde içerlerdi kapının altından sızardı eve koku. Neyse ki evlendiğim sene ilk aylardan ev sahibi evden çıkardı bizi 2021 senesiydi çünkü fiyatlar çok artıyordu. Mecbur buraya taşındık ve burası daha güzel bir ev ama kader yine değişmedi. kardeş sorun ülkemizdeki insanlarda, sigara neden bu kadar yaygın, yolda yürürken 5 kişiye denk gelsem yarım paket içiyorum zaten.
Taşınmak şu devirde o kadar maliyetli ki, bir de yeni evde hangi komşu içiyor bundan nasıl emin olacağım asıl sorun bu
(335 puan) tarafından
Ayrıca sağlığım az etkilenmedi benim, 10 a yakın ilaç kullanıyorum akciğerle ilgili daha ne diyim ben? Yıllardır pasif içiciyim...
(123,080 puan) tarafından
cok zor bi durum yaa
0 oy
(236 puan) tarafından
Offf gerçekten zor bir durum, taşının kurtulun derim ben laftan sözden anlamayan insanlar diyorsunuz ne deseniz de ne yaosanizda bunu yapmaya devam edecekler. İnsanın psikolojisi dayanmaz. Rabbim yardımcınız olsun
(335 puan) tarafından
Allah razı olsun...  Maddi imkânımız olsa müstakil ev o kadar isterdim ki.... Bayılıyorlar şehirlerde insanları üst üste oturmaya, böyle rezil şehir planı olamaz, herkes komşusundan şikayetci herkes mutsuz ... Ve ben emin olsam şurada rahat edicem giderim taşınırım. Ama baktığın hangi evde yan alt üst komşusu nasıl nereden bileceksin sigara içiyor mu içmiyor mu ...
(236 puan) tarafından
Evet apartmanda oturmak çok ama çok zor ama şehirler artık insan nüfusunu tasiyamiyor apartmanda yaşamak zorundayız bu nedenle. Müstakil evler cok pahalı
(335 puan) tarafından
Asıl apartman gökdelen siteler çok olduğu için şehirler ağzına kadar doldu, cafeye bile oturmak için sıra bekliyoruz. Aç gözlü müteahhit ve başka sebeplerden. Müstakil ev yaparlar mı... Birim arsaya daha çok daire satacak daha çok kazanacaklar, müstakil evler de az olup pahalı olacak tabi, kaderimizzz
0 oy
(2,216 puan) tarafından
İnanın sizin için çok üzüldüm bizde sigara kullanan bir çiftiz ama herşeyin bir adabı vardır banyoda vs sigara içildi mi bende deli oluyorum içen kişiler olarak eve sızıyor bizi bile rahatsız ediyor kaldı ki hastalık söz konusu olunca gerçekten yazık kapat havalandırmayı iç bir odada aç camını sonra yada ne bilim dediğiniz gibi aspiratör diye bir icat var yani aç iki dk ölmezsin hastalık olsun olmasın edep adaptır bazılark sanıyor ki ev benim istediğimi yapar ederim kimsede bişey diyemez parasını veriyorum kafasında ama bu kafada olan insanlara tek ricam gidin müstakil  ev tutun kimse sizin sigaranızı belli saatten sonra sesinizi kavganızı balkonlara pislik atmanızı çekmek zorunda değil işin zor şuraya bıraya şikayet et dicem belliki sıkıntılı tipler en iyisi taşınman olur vallaha param olsun olmasın gerekirse ordan burdan bulur buluşturur ordan çıkar üstüne çıktıktan sonrada bir güzel şikayet ederdim poku çıkmış artık bence 
(335 puan) tarafından
İnanın sizin gibi insanlara o kadar saygı duyuyorum ki, iki kardeşim de sigara içerler onlardan bile bu kadar çekmedim ben. Taşınmayo isterim ama altlı üstlü gerçekten komşu olmak zor nerden bilecem ordaki komşu nasıl. Keşke paramkz olsa müstakile biz geçsek... Bir önceki evde de üst komşu çingene gibi çirkefleşirdi " bu apartman benim, buraya park edemezsiniz" derdi, park edenin de arkasına park ederdi arabasını terbiyesizdi, o evden atıldık ev sahibi tarafından şimdi bu evde bunladı yaşıyoruz. İnsan olmak ne kadar önemli... Ben 1 yaşındaki kızım aşağı ses çıkarmasın diye çektiğim işkenceye bak bir de onların yaptığına, sigarasının keyfini yaşarken hergun beddua yiyor benden, keşke tutsa hemen
(2,216 puan) tarafından
İnanın büyük saçmalık çocuk ya bu hrmen en ufak sese vurmak ne demek sigara mevzusu olsada olmasada apartman kuralları her zaman var sabah 10 akşam 10 kimse kimsenin sesine karışamaz ya o gün hastadır kafası çekmez vs anlarım ona göre davranırsınkz zaten insanlıktan anlayan insanlarsınız dikkat edersiniz ilkten bunu yapması çok saçma benim üst komşum her gün pat pat ama deriz ya çocuk işte anlamaz ki bizimde hasta zamanları başımızkn çekmediği oluyor yinede idare ediyoruz ama sizinki ler kesinlikle şunu anladımki siz sigarayı söylicek siniz onlarda çocuğu bahane edecek tipler ben olsam uğraşırım ama neden çoluk çocuk sahibi değilim kaybedecek birşeyin yok ama çocuğum olsa böyle belalılarla uğraşmayada çekiniyor insan yetişkin olarak çekersiniz ama çocuk olunca çocuk acısındanda kötü durumlar oluşur sigara konusunda malesef birşey yapamazaınız taşınsanızda ülkenin yarısımdam fazlası kullanıyor sadece emlakçıya sora sora belki ama oda tam bilemez tabiki yani talebiniz olsa bu konuda karışma hakkınızda yok kendi mülkünde yapılan eylem çünkü işiniz zor Allah kolaylık versin komşuluk önemli evimde kedim var sabah 4 oldu mu cin gibi koşar bağırır vs ben hep derim alt komşuma abla kedi işte anlamıylr çok ses geliyor mu diye onlarda olurmı bizim 5 azman asıl size ses yapıyordur der bende sorun yok derim sizede biraz bu tarz komşu lazım gibi iki tarafta idare etmeli şimdi sen ona sigara içme diyemezsin oda senin çocuğuna bişey diyemez ama saygı ve komşuluktan anlayan insan zaten bunlara dikkat eder iki tarafta birbirini idare eder
(335 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(2,783 puan) tarafından
Sorma benimde yukarda var mikroplar ev sahibine kac oldu soyedigimiz bende kadina soyledim ama yok banamisin demiyor biktirdi artik kokulari ayri dert sesleri ayri dert insallah bi an once ev bulupta giderler
(335 puan) tarafından
Amiiinn
0 oy
(19,010 puan) tarafından
Birbirinize bu kadar sıkıntı yapacaginiza gidip alt komşunun kapısını çalıp güzelce anlatsaydin keşke. Akciğer hastası olduğunu ve kullandığın ilaçları şöyle. Ya odalarında icsinler ya balkonda. İcmemekeri gereken tek yer tuvalet banyo. Onu da bi zahmet yapiversinler.
(335 puan) tarafından
Ama ben yazıyı güzel okuyun dedim ya canım neden güzel okumuyorsun bu kadın çirkef diyorum mahalle sesiyls inledi konuşabilecek biri değil kadın özellikle kocasını da tanımıyorum . Sırf bu yüzden bunları muhatap almak istemiyorum iletişime girmediğim tek komşum yazdım ya güzel kardeşim benim??
(335 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yöneticiye anlattım durumu, kadınla ben daha önce karşılaştım normal konuşamadık psikiyatrk rahatsızlığı var gibiydi eli ayağı bakışları normal değildi. Dün gece de kocama dedim git konuş şunlarla yoksa iş bana kalmasın kötü olacak dedim, ilgilenmek istemedi, kendisi de akciğer hastası ve ikimizin de doktoru sakıncalı olduğunu söylüyor.
(19,010 puan) tarafından
Orasını okudum. Anladım. Ama yine de ben olsam kendim konusurdum. Hastalığını anlatınca belki de insaflı davranır.
0 oy
(12,277 puan) tarafından
Hayir kiz napiyolarda size o kadar doluyo hava ben anlamadim. Benim esimde mesela gemide calisiyo Tr de oldumu 6 7 ay full evde ve asiri sigara içer. Gunde 2 paket bazen fazla sikildikca sigarada. Ama ne benim evim öyle dedigin gibi sigara doluyo balkonda iciyo bu arada. Nede kimseden oyle bi sikayet aldik
(19,010 puan) tarafından
Tuvalette icilince koku eve geliyor ama. Bizim komşu da sigara içtiği zaman eve girerdi koku.
(335 puan) tarafından
Bunu sigara içen veya aynı evde yaşayan biri anlayamaz, yazının başında da yazdım, siz zaten kokuya alışıksınkz. Ayrıca başıma gelen bu olay beni de şaşırttı ancak internete yazdığımda benimle aynı kaderi yaşayan binlerce insan olduğunu öğrendim
0 oy
(398 puan) tarafından
hastalık konusunda Rabbiim şifa versin çok üzüldüm ama sigara konusunsa karışamazsın orası onların özel alanı.. bunu kendibe uygun ale getirmen mümkün mü olmaz yani
(335 puan) tarafından
Evde içmesine karışmam ama duman benim evime giriyorsa önlem almak zorunda
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Benim alt komşuda banyoda sigara içiyor her sabah doluyor eve ama cam açınca 5 dakikaya çıkıyor koku .sizin cigerleriniz rahatsız olduğu için sanırım fazla etkileniyor sunuz.Alt komşu  konuşunca anlayacak birisi değilse işiniz zor malesef çünkü şikayetlik bir konu değil polis de cagirsan zabıta da cagirsan adam diyecekki evimin sınırlari içinde istediğimi yaparim.ancak yönetici apartman kuralları çerçevesinde belirleyip havalandırma da sigara içilmemesi gerektiği şeklinde duyuru asabilir tabi onada uyarlarsa ki zannetmiyorum .

Size tavsiyem imkan varsa altında daire olmayan zemini bodrumu olmayan 1..kat bir eve taşınmak en kesin çözüm bu sadece orada havalandırma dan koku gelme şansı yok .çok zor bir durum ya Allah yardımcınız olsun sigara içenler bu rahatsızlığı asla anlamıyor bende cok daralirim sigara dumanından eşik günde 2 pakete yakın içer ama maksimum dikkat eder balkonda içmeye 
0 oy
(4,464 puan) tarafından
Yan yana balkonlarımız vardı eski evimde. Onların balkondaki cam çocuk odası olduğu için eğer cam açıksa kendi balkonumuzda bile yazın sigara içmezdik eşimle, çocuğa dumanı gider diye. Kadın çirkef veya değil bir şekilde bence durumu açıklamalısın. Tamam alan kendimize ait ama başka eve gidiyorsa duman gerekirse aşağı inip içmeli, sağlık söz konusu. Yönetici bir şey yapmıyorsa, ya durum böyle böyle kaç yıldır idare etmeye çalışıyoruz ama gerçekten sağlığımız söz konusu. Eşin lütfen aşağı inip içsin sigarasını diye söyle bence. 
(335 puan) tarafından
Ne kadar güzel insanlarlarısınz maşallah size.... Yurtdışında da böyle bu arada aşağı inerlermiş. Eşim onların konuşulabilcek birileri olmadığına o da inandığı için gözü kesmedi , hatta ben bu yüzden eşimle çok tartıştım elimden ağzımdan kaza çıkacak sen halet şu işi diye. Neyse kadın iyi enerji vermese de adam kocama bayramda bayram mesajı atmış ne diyeceğimi bilemedim adjsns
Bilmiyorum eşim belki konuşur eder ama, yine de ters teper mi diye endişem var, dediğin doğru ama keşke herkes doğruları anlayabilse.. teşekkür ederim yorumun için
0 oy
(541 puan) tarafından
Benim alttakiler de öyle. Ütü yapcam camı açtığım an eve koku doluyo. Banyo wc havalandırmasından doluyo. Bende nefret ederim kokudan. 
0 oy
(2,300 puan) tarafından
Cok iyi anliyorum, ev sahibi degillerse ev sahibine ulasip durumu anlatin, cikarabilir kirqciyi. Ev sahibiyse, birde yuzyuze gorusmeyi demeyin. Guzel bir dille anlatin durumu, uuzyuze her zaman daha cok ise yarar. Gorusmek istemiyorum diyorsan bir not yaz durumu anlatan ve kapisina as. Daha da olmuyorsa sikayetci olabilirsin diye biliyorum polise, gelip tespit yaparlar. Ayni problemi yasamis birisi olarak seni cok cok cok iyi anliyorum, artik pencereden bagirma durumuna bile gelmistim ben.
(335 puan) tarafından
Seninle mesajlaşma şansım var mı sorularım olacak da, sen yaptırım uygulayabildin mi neler yaşadın, gerçekten tespit yapınca amacımıza ulaşabiliyor muyuz
(2,300 puan) tarafından
Kusura bakma yeni gordum mesajını, maalesef ozelden mesajlasmiyorum buradan kimseyle, kisisel algilama lutfen ama buradan sorun yok. Yonetici birsey yapamadi, durumu acikladim degisen birsey olmadi, penceren bagirdim ayip bu kadarda olmaz artik pencere acamiyoruz yaz gunu dedim, degisen birsey olmadi. Ev sahibine ulastik telefonla durumu anlattik, adam cok şaşırdı, sozlesme bitiyor zaten dedi, birkac ay sabrettik cikti gitti coook şükür. Ama hicbir sansin kalmadıysa polise sikayet et  durumu anlat o zaten seni yönlendirir yapilacak birsey varsa. Gürültü olunca gelip tespit ediyorlar mesela ceza kesebiliyorlar, bu durumdada benzer bir ceza alabilir diye düşünüyorum
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Yani eğer bu kadar fazla rahatsızsam üstelik bir de karı koca akciğer hastalığı yaşadığım halde susmam kocam ne kadar susarsa sussun iner aşağıya çalar kapıyı derdim neyse söylerim baktım yine aynı şeyi yapıyor ertesi gün yine iner çalarım kapısını siz laftan anlamıyor musunuz diye çirkefliği ben yaparım apartman hayatında böyle şeyler yapılmaz kimse kimsenin özel hayatına bu şekilde rahatsızlık veremez gerekirse belediyeye şikayet ederim sizi diye tehdit et kocan bir şey söylerse de sen erkek olup söyleyemedin beni muhatap etmemen için senelerdir sabrediyorum en sonunda dayanamadım indim dersin sen susma ya o kadın çirkef bulaşmayayım diye devam ettikçe daha çok yaparlar
0 oy
tarafından

Seni çok iyi anlıyorum neden mi 

Ben sigara kullanıyorum 

Ama sigara kokusundan nefret ediyorum  
İğreniyorum cidden gülmeyin o yüzden çok iyi anlıyorum bir yandan haklsn eşin konusunda evi taşısın o zaman ama insanlarada evinde sigara içme diyemezsin
(335 puan) tarafından
Ben de seni anlıyorum asla gülmem, kız kardeşim de içiyor ve sonundaki ağzındakş tatan nefret ediyor. İnsanlara evinde sigara içme demem ama duman benim evime girmesin diye elinden geleni yapmak zorunda gerekirse kendisi yurtdışında olduğu gibi aşağı inmeye karar verebilmeli. Bunu yapan tanıdıklarım var ölmediler çok şükür. Zevk bazı şeylerin bedelini gerektirebilir. hava sahasına tecavüz edilen bir insanlar dururken.
Taşınma olayının çözüm olacağına yüzde yüz inansam taşonırdom ama kimse taşınacağı dairedeki komşularını en azından 5-10 sene boyunca kimler yaşayacak bilemez.
0 oy
(722 puan) tarafından

Öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin. Benim eşimde  yüzde 80 akciğer hastası buarada. Ayrıca müthiş koku hassasiyeti var. 

Fakat siz bence bu olayı takıntı haline getirmiş siniz. Bukadar uzun uzun anlatmanız bile takintinizin boyutunu kanıtlar cinsten. 
Çok katlı evlerde yaşamak tam olarak bu. Bende yemek kokusundan aşırı iğreniyorum. Başkasının evinden gelen balık tavuk ev kokusu beni mahvediyor. Şimdi benim kalkıp komşuma ya yemek yapma kokuusu bana geliyor deme lüksüm var mı?  Sizinde komşunuzun nerede sigara ictigine karışma lüksünuz yok. Bir önceki evinizde de binada içiyorlardı kapı altından geliyordu diyorsunuz. Bu kadar hassasiyeti olan birinin apt. Dairesinde değil müstakil evde oturması daha doğru olur 
(335 puan) tarafından
Bence siz eşinize bile empati yapamayanb irisiniz bu yüzden beni anlamanız için çabalamayacağım.
Müstakil evde oturmak aynı ülkede yaşıyorsak eğer herkesin güç yetiremeyeveği bir şey bunu nasıl bu kadar kolay sallıyorsunuz anlayamadım, bu arada dua edin o zamam inşallah sahip oluruz öyle bir eve ben sahip olmak için ağlayarak dua ediyorum, eşimde ister.

Hastalık yaşayan insanın sıkıntısını psikolojik takıntıya indirgeyen bir insana da diyecek bir şey bulamıyorum evet psikolojim bozuldu çünkü sağlığımı kaybettim. Allah eşinize sabır versin diyelim...

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,216 göst.
17 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Birisssi (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 434 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 237 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Miracefem34 (1,020 puan) tarafından soruldu
+10 oy
15 cevap 516 göst.