0 oy
119 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (190 puan) tarafından
Doğumdan sonra çoğaldı. Önceden iki yerde vardı belirsizdi . Artık rahatsız ediyor görüntü olarakta. Ne yapmak lazım  buna çözüm nedir arkadaşlar 

3 Cevaplar

0 oy
(2,544 puan) tarafından
Ameliyat yada varis çorabı ile hafiflete bilirsin, benim bacaklari görsen korkarsın, çalışırken oldu hamilelikle çoğaldı benim acil ameliyatlık ama erteleyip duruyorum. 
tarafından
Lütfen ertelemeyin bir ablaniz var gece uykusunda varış patladi. Allah'tan uyanmış.
(2,544 puan) tarafından
At kestanesi iyi geliyor diyorlar hatta kremleri var nette incele istersen
(2,544 puan) tarafından
Ne, patladığını hiç duymamıştım şuan 7,5 aylık hamileyim benimki biraz riskli yerdeymiş açık ameliyat olması gerekiyor ondan erteledim. Doğum sonrasi hafiflerse corapla devam, yok ayni devam ederse sezeryanla birlikte 3. Ameliyatım olur :(
tarafından
Patliyorlar canım yani ihtimal de olsa bu var.
(2,544 puan) tarafından
Korktum şimdi , doktorda kalbine sıkıntı verirse diye endişeliyim dedi öyle korkuttu ama başka bir doktor corapla devam et hamilelikte tedaviye gerek yok dedi. Ihmal etmiyim doğum sonrası için randevu alayim inşallah
(3,927 puan) tarafından
Hangi doktora gitmek gerekiyor benimde doğumdan sonra oldu çok kötü bir görüntü
(190 puan) tarafından
Ben hamilelik öncesi Dr. A dedim işte çorap giyeyim diye gerek yok demişti.
Hopdedik10 ay ilk defa duydum erteleyip duruyodum ama yok ya gittikçe kötüleşiyor bacak ağrısı yapıyo mu bilmem  çok ağrıyo bacaklrım hemde sürekli ayaktayım iş güç cocuk derken dinlenemiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,474 puan) tarafından
Hacamat ve sülük tedavisi ile bacakların eskisi gibi olur
(190 puan) tarafından
Sülük korkarım ya annem de yaptırmıştı ama fark göremedik sülükte hacemat yaptırcam sırtıma bacaklarıma da sırrım baklım iyi gelsin yeter ki en son Dr a gitcem de şu an cocugum küçük seanslı işlem yada ameliyat işine giremem açıkcası . Siz sülük yaptırdınız mı
(1,474 puan) tarafından
Bende varis yok tanıdığım yaptırdı iyi geldi
(190 puan) tarafından
Belki bir kaç yaptırmay fayda edebilir . Teşekkürler tavsiye için arştırcam
0 oy
tarafından
Kalp ve damar cerahisine git bi kaç seans gidiyorsun o kanı çekiyorlar 
(190 puan) tarafından
Tekrarlama vs olur mu ki acaba.eşim yıllık izimde Dr a gideriz dedi söyledim de  çocuk var çünkü. Neyse yolu yapcam daha daha ilerlemeden

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 129 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde emyy (5,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 1anne1prenses (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
14 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensesmom (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
31 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (282 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,604 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...