Doktora götür hiç etrafa bakma yok erkek çocuğu geç konuşur gibi şeylere kız erkek fark etmez götür bir değil iki doktora götür ekran varda bitir aza indir değil bak herseyi kapat tv telefon sadece oyun oyna onunla asla uyanıkken tv açma telefon alma eline. Benim oğlum tv izlerdi böyle ara ara dışarı çıkarken illa telefon alırdı eline izlerdi. Tamam vardı kelimesi baba dedi gel gibi sonra baktım olacak gibi değil kapattım tv yi herseyi kestim
Arastirdim, müzikler var çocukların konuşmasına yardımcı olan
Örneğin, balta, yada dinazor Bi zaman sonra tekrar ediyor çocuk sabir lazım. Onur Erol müzikleri arselveannesi sayfasını ınstagram dan takip et canım.. Oğlum şimdi herseyi söylüyor halen su gibi konuşmaz ama öyle çok kelimesi arttı artık hoscalal baba kolay gelsin seni seviyorum baba geldi gitti, daha çok var en basitlerini soyluyorum mademcoco söylüyor doydugunda çok şükür, su içmek istediğinde suyun yerini biliyor konuşuyor su iç diyorum içecek misin içecek diyor. Hergun 1 saat parka götürdüm birde. Şubadab çocuk, nada, barışmanco günaydın., daha bir sürü şey dinletebilirisn