0 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde (609 puan) tarafından
Öldüğünde ağlar misiniz yalandan da olsa ben ağlamam bana çok çektirdi kızlar millet neden ağlamıyor diye kendi aralarında konusurmu bilmiyorum 

29 Cevaplar

0 oy
(5,137 puan) tarafından
Bugüne kada duygularımı hiç saklayamadım valla eşim üzüldüğü için üzülürüm sadece 
-Reklam-
0 oy
(41 puan) tarafından
Bnde sevmem çünkü çok adeletsiz ve ayrimcalik yapıyor 
0 oy
(132 puan) tarafından

Ölsünde ağlarım yalandan ne olacak:D şaka bir yana sevmiyorum kendisini bana uzak Allâha yakın  ister yaşasın ister ölsün Rabbim den geldik geri gıdıcez hepimiz.. Bana da çok çektirdi kaynanam ama atalar demiş ya üveye  etme özde bulursun diye hepsi kendi kızından cıktı bana ne yaptıysa kendi kızına 10 katını yaptılar kimsenin yaptıgı yanına kalmaz o yüzden boşver hiç takılma 

0 oy
tarafından
Valla ben ağlarım ya o kadar da düşman değilim ben kedi olsa ağlarım 
0 oy
(1,245 puan) tarafından
Kaynanamı sevmem anlasamayiz ama iyi bı insandır iyiligide dokundu bana hep kötü degildik emeği var üstümde hakkını yiyemem tek suçu eşim onun tek oğlu bu yüzden kıskançlık oluyor ama çocuklarımı çok sever bakar ilgilenir yani ama işte arada eşimden beni kıskanir
0 oy
(1,696 puan) tarafından

Ya kaynanan önden gitmezse o zaman nolucuuu:D

0 oy
(638 puan) tarafından
Milletin ne dediği umurumda bile olmadı.  1 ay oldu cenazesi olali . Gözlerim bile dolmadı. Aklıma tek iyi anımız gelmedi bile.  

Komşum ondan 1 hafta sonra vefat etti eve girer girmez ağladım.  Ne ekmeğini yemiştim.  Çocuğum olmuyor diye ne dualar ederdi . 4 sene tanıdım o kadını hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor . 

Kaynanam aklıma gelse içimi öfke kaplıyor nedendir bilmem . Oldu sonuçta geçmesi lazım ama geçmiyor 
0 oy
(603 puan) tarafından
Hiç tanımadığım insanlar için bile üzülürüm . Sevmesem de ağlarım sanırım 
0 oy
(452 puan) tarafından
Sevmesende illaki uzulursun o ortam herkez agliyo ister istemez seninde gozlerin dolar ama sen vazifeninyap aglamak cozum deil o an onemli olan arkasindan kuranini okunmasi duvalar edilmesi tesbihler cekilmesi bi gelin olarak ne olursa olsun artik geride kaliyo sen tesbihde kuran okunmasinda duasinda elinden geleni yap yeter bence 

İlgili sorular

0 oy
49 cevap 726 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 2,159 göst.
2 Mart 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 1,095 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Hilay (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 674 göst.
12 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Kezban Demirdelen (1,277 puan) tarafından soruldu

409,925 soru

12,324,721 cevap

39,070 kullanıcı

Kategoriler

...