0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (745 puan) tarafından

Benim salon bordo gri halı bordo krem uygun mu seviyor musunuz yoksa farklı renkler mi kullanıyorsunuz hadi alın çayinizi kahvenizi elinize sohbete buyrun;))

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Valla benim komple ev uyumlu ne yalan soyleyim boyle daha güzel her oda için ayrı ayrı uğraşmadım birdim Bellona ya düğün paketi dedim yatak odası yemek odası salon takımı şeklinde aldım çıktım bi de lansman ürünüydü yarı yarıya fiyat farkı vardı aldım çıktım çokta memnunum 3 yıl oldu bi gomodinleri scilmiyo başka sorun yok yani uyumlu :) 
(745 puan) tarafından
Açılır onlar bazılarında vida oluyor güle güle kullan hepsini huzur içinde
tarafından
Valla bilmiyorum canım edim anlama o işlerden kaldı öylece sağol canım Allah razı olsun herkese inşallah
(745 puan) tarafından
Amin canım
-Reklam-
+1 oy
(1,307 puan) tarafından
Benim genelde beyaz ağırlıklı ve uyumlu olduğunu düşünüyorum.
(745 puan) tarafından
Beyaz ağır ve gösterişlidir  zordur beyaz eşya genelde çok titiz kadınlar için biliyorum o halde çok titizsin :))
(1,307 puan) tarafından
Yok çok titiz değilim çok rahatıma düşkünüm teşekkür ederim
+1 oy
(13,618 puan) tarafından

Mobilyalarim bordo zaten bi konsol var salonda o da ayaklarına uyumlu olsun diye ahsap rengi aldım bi tık koyu ama ben uyumlu olduğunu düşünüyorum bi tek yatak odamın halısı uyumsuz konsolla yatak odam takım zaten :D

(745 puan) tarafından
Uyumlu o halde halıyı hiç düşünme:))
(13,618 puan) tarafından
Uyumlu canım hele gecen seneden beri deli gibi uyumlu hale getirmeye calisiyorum belki denk gelmissindir postlarima :)
+1 oy
(5,368 puan) tarafından
Dügün paketı aldık biz salonum saks mavisi ve krem mobilyalarim beyaz perdem de halımda mavi oturma odam mint yesili perdemde oyle pandemi zamanina denk geldi 30 dakika icinde mobilyalari aldık perdeyide 1 saat icinde sectik halillarida esimsiz kendim sectım 
+1 oy
(687 puan) tarafından

Evet genelde uygun. Oturma odası kremin tonlarında Bi tek fon perdem koyu krem gibi bir şey ama gayet iyi duruyo. Yatak odam da öyle krem beyaz. Mutfak da gri beyaz. Salon da öyle. Bir tane çocuk odası var onda da uyum yok çünkü çocuk odası olarak kullanmıyoruz. Renkten memnunum da az daha büyük evim olaydı iyiyid:D

0 oy
(2,200 puan) tarafından
Çoğunlukla uyumlu ve yakışan tonlar çokta aynı renk tonları sevmiyorum ama işte çılgın bir ev döşeyemedim esylari aldığım zaman manevi olarak çok zorladım tek başıma pendemi vs derken oldumu makul ideal ev tipi inşallah yenilerken çılgın olucak 
(745 puan) tarafından
:)) :))
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Halılarima kadr hersey uyumlu eşimin payı var bunda :) çok sever uyumlu olmasını.  Mutfaktaki masa örtüsünü de siyah beyaz tercih etmişti:) mutfağım siyah beyaz diye :)
(745 puan) tarafından
Beşiktaşlı ise siyah beyaz uyumu çoktur:))
(1,465 puan) tarafından
Galatasaray'lı  :)

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 800 göst.
15 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Tuba☀️ (5,374 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 244 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ipek6161 (96 puan) tarafından soruldu
+1 oy
46 cevap 822 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Birsorumvarr11 (41 puan) tarafından soruldu