0 oy
314 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (148 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Merhaba kızlar.

Kendi aileme uzak eşimin ailesine yakın oturuyoruz oturduğumuz yerde de hep onun akrabaları var zaten .

Bayramda köye gitmek gibi bir düşüncesi var ama ben hiç istemiyorum hemen yargılamayın lütfen kendimce sebeplerim var en önemli nedenim kıyafet söyledim ama geç kalmışım gelmedi böyle bir neden olur mu demeyin çünkü eşimin ailesi alttan alttan soktuğu laflarla özguvenimi yıktı ( kilo, daha yaşlı durdugum, dıs görünüşüm hakkında vb.) şimdi orda moralimi bozacak patavatsız şeyler olacak diye düşünüyor ve korkuyorum :(

İkinci nedenim gidersek arife günü gideceğiz yani kalmış olacağız bayram günü uğramak olarak olsa yine kolay da daha önce bir hafta gittik kaldık yemekti bulasikti yaparım sorunda değil de kayınvalidem kayinpederim yemekleri eleştirir gibi sanki yemek programı kayınvalidem iş yaparken tepemde durur hani kendi ayrı evimiz olsa köyde yine giderim veya bayram günü bir kaç saatligine olsa yine giderim dayanırım eltimin kendi evi var mesela köyde ne güzel . Gerçi onun da lafını biz nisanliyken kayınvalidem yanıma ugramaz anasının yanına aşar diye yapıyordu .. Birde Ekim'de zaten gideceğiz muhtemelen ..

Siz bayram da eşiniz ile köye gidiyor musunuz gidecek mısınız ? Benim yerimde olsanız ne yapardiniz

18 Cevaplar

0 oy
(20,616 puan) tarafından
Çok şükür kiiii eşimin köyünde kimse yokk yani ailesi burda bizle aynı mahallede 
(148 puan) tarafından
Ne güzel..
-Reklam-
0 oy
(13,783 puan) tarafından
Biz köyde kalıyoruz ha kalmasak da her sene mutlaka gezeriz bayramda hem eşimin tarafını hem benim tarafımı 
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Benim aileme yakın eşimin ailesine uazğız şuan ben bayramlarda büyüklerle birlikte olunmalı diye düşünüyorum kızımada öyle öğretiyorum şimdi kendi ailem olsa bende giderdim dersin ama ilk evliyken de benim aileme uzaktık düşüncem aynıydı sana laf söyleyene kulak asma en olmadı cevabını ver
0 oy
(12,847 puan) tarafından

Gidiyorum gidecegim :woot: çok seviyorum. Kiyafetide hic takmam pijamayla giderim yine giderim. Genelde zaten bayramin 1.gunu burda oluyiruz benim annem amcam halam bayramlasiriz. 2.gunu bayramlik bile giymeyiz normal giyer gideriz koye. Ben çok seviyorum ya. Bu bayram esim yok hatta kaynimlarla gidiyorum :)

0 oy
(5,475 puan) tarafından
Yarın gidicez sabahtan sekerimizi dagiticaz cocuklara mezarlik ziyaretimizi yapıcaz aksam ustu döneriz koyde bizimde evimiz yok olsa surekli giderdim bende seviyorum ben köyü serin oluyor biraz daha bahceli heryer cocuk icinde iyi oluyor
0 oy
(2,597 puan) tarafından
Her sene klasik erkek tavrı mecbur bizde gideriz gitmesen küser çocuk gibi yani günü birlik Allah'tan dönüp geleceğiz kayınpeder de aynı patavazsiz laf sokar durur yani senede iki kere bir sene boyunca depresyon a girecek lafı isitirsin işte eşimiz için çiğ tavuk giyoruz
0 oy
(523 puan) tarafından
Bnde mecburen gidiyorum bayramları. Eşim her bayram köye ailesine götürür zaten uzak bı köy olduğu için anca bayramda gidiyoz 
0 oy
tarafından
Köye kaynanama gidecez
0 oy
(1,278 puan) tarafından
Her sene 2 bayramda 9 gün kalan eltim görümcem kaynanam 13 kişi ayni evin içinde kalan ben şöyle cekiliyim kenara ..

Nefret ediyorum her sene bayram gelecek diye üzülüyorum .

Kayinbabam suratsız sürekli herkese bağırır kavga çıkarır 

Eltim zengin sürekli hava atar 

İnanılmaz gergin tuhaf bir ortam
0 oy
(2,308 puan) tarafından
Gideceğim , hatta arabayı bekliyorum. Gelip alacaklar beni. Evim ayrı. Bir olduğu zamanlar da vardı. Eşimin halaları yapar o dediklerini. Evim ayrıyken bile. Bende lafımı esirgemem,sende kendini bunaldıracağına saygı çerçevesinde ver karşılıklarını. Kilo mu dedi,oğlun böyle beğeniyor izin vermiyor zayıflamama de geç. Temizlikmi? Gerçekten eksiksen eksiğini gider,ha laf olsun diye diyorlarsa ben böyle yapıyorum de
0 oy
(843 puan) tarafından
Bizde arefe günü gidip kalıyoruz birinci gun dönüyorduk ama artık arabamız yok Bi kaç gün kalmak zorunda kalacak gibiyiz ve bu durumdan nefret ediyorm 
0 oy
(135,108 puan) tarafından
gidecdk bi koyumuz yokki bizim
0 oy
tarafından
Köy yok bizde herkes merkezde ilçede.
0 oy
(7,299 puan) tarafından

Ben değilde annem gelecek inşallah yanıma <3 4.bayram, dr kontrolü var kulaktan, hem hasret giderecez  hemde sağlık nedeniyle. 

0 oy
(3,182 puan) tarafından
Köye gitmeyi hiç istemiyorum kayınvalidem ile aram açık. Bu bayram gitmiyoruz ablasının yanına tatile gidiyoruz Allah'a şükür. Gitsem de zar zor 2 gün kalırım sonra şehir merkezi kendi ailemin yanına geçerim 
0 oy
(155 puan) tarafından
Biz de gidecez ama kurbanı kesip dağılırız sonra kurban işimiz bitince ziyarete gideriz ikinci yada üçüncü gün annemlerin köyüne gidecem bi kaç gün kalırım heralde 
0 oy
(132 puan) tarafından
Eşim saat 9 da bindi gitti köyüne bende annemgile geldim ama benımm özel durumum var hamileyim riskli doktor izin vermedi 
0 oy
(687 puan) tarafından
Kulak asma kimseye boşver bende yarın gidicem inşallah köye kaynanama onunda bir eltisi var cok laf sokar ama herkese huyu öyle hic de umrumda değil valla iki hafta kalıcaz Kayseri de yaşıyor eşimin ailesi köyde 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 526 göst.
1 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Cocalll (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 234 göst.
3 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,224 göst.
15 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kralice55 (8,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 207 göst.
27 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde baltopagiannesi (1,000 puan) tarafından soruldu

410,752 soru

12,359,504 cevap

41,360 kullanıcı

Kategoriler

...