Merhaba kızlar.
Kendi aileme uzak eşimin ailesine yakın oturuyoruz oturduğumuz yerde de hep onun akrabaları var zaten .
Bayramda köye gitmek gibi bir düşüncesi var ama ben hiç istemiyorum hemen yargılamayın lütfen kendimce sebeplerim var en önemli nedenim kıyafet söyledim ama geç kalmışım gelmedi böyle bir neden olur mu demeyin çünkü eşimin ailesi alttan alttan soktuğu laflarla özguvenimi yıktı ( kilo, daha yaşlı durdugum, dıs görünüşüm hakkında vb.) şimdi orda moralimi bozacak patavatsız şeyler olacak diye düşünüyor ve korkuyorum
İkinci nedenim gidersek arife günü gideceğiz yani kalmış olacağız bayram günü uğramak olarak olsa yine kolay da daha önce bir hafta gittik kaldık yemekti bulasikti yaparım sorunda değil de kayınvalidem kayinpederim yemekleri eleştirir gibi sanki yemek programı kayınvalidem iş yaparken tepemde durur hani kendi ayrı evimiz olsa köyde yine giderim veya bayram günü bir kaç saatligine olsa yine giderim dayanırım eltimin kendi evi var mesela köyde ne güzel . Gerçi onun da lafını biz nisanliyken kayınvalidem yanıma ugramaz anasının yanına aşar diye yapıyordu .. Birde Ekim'de zaten gideceğiz muhtemelen ..
Siz bayram da eşiniz ile köye gidiyor musunuz gidecek mısınız ? Benim yerimde olsanız ne yapardiniz