0 oy
372 göst.
Diğer kategorisinde (2,029 puan) tarafından
Kızlar şimdi geldim barodayim ama korku girdi içime ya elimden almazlar demi çocukları ev sigorta bişey yok diye 

6 Cevaplar

0 oy
(18,419 puan) tarafından
Zannetmem dostum. Sana nafaka bağlanır. 
(2,029 puan) tarafından
Çok şükür rahatladım
-Reklam-
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Yok canım alamazlar. İçin çooook rahat olsun. Sen ben bu çocukları istemiyorum demediğin sürece alamazlar
(2,029 puan) tarafından
Valla bacaklarım titredi çok korktum aklıma gelince
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Alamazlar üzülme hadi kurtul bi an önce 
(2,029 puan) tarafından
Çok istiyorum bir an önce kurtulmak
(20,203 puan) tarafından
İnşallah ❤️
0 oy
tarafından
Hayır kesinlikle çocuğunu almıyorlar hatta aksine sana ev tutuyorlar evin kirası da elektrikli suyudur her şeyini ödüyorlar devlet çocuklarına ayrı okul masrafı parası yatıyor çocukların ayrı para yatıyor sonra sana ev eşyası ayrı alıyorlar devlet bizim komşumuz vardı kadın da boşalmış gelmişti 3 çocuğuyla ve onun da hiçbir şeysi yoktu ailesi sahip çıkmadı kadının devlet felç çıktı devlet ev tuttu ondan sonra eşyadır çocukların yatağıdır koltuğudur yemin ederim İstanbul'dan getirttirdi Taha koltuk takımına ha devlet aldı hepsini çocuğun kırtasiye şeydir çocukların yeme içmesidir çocuk maaşıdır hepsini aldı ha bir süreliğine çocuğu elinden aldılar çünkü karşı taraf öyle istedi o da vermek istemedi karşı tarafta dedi ki akıl sağlığın yerinde değil falan dediler bu sebepten dolayı annenin psikolojik olarak Doktorlar tarafından onay alması gerekiyordu bu süreç içerisinde çocukları almışlardı ama tekrar anneye verdiler tabii babaya vermediler hiçbir şekilde devlet aldı annesi gidip sürekli görüyordu zaten ama zaten bir ay mı ne sürmüştü ayrı kalmalı daha da ayrı kalmadılar çok şükür gayet çocuklarda yanındaydı yani
tarafından
Hangi devlet kız bu :D ilk defa duydum Türkiye de böyle birşey olduğunu
(1,031 puan) tarafından
Türkiyedeyse ben de çok şaşkınım şu an
tarafından
Yurt dışında hangi ülkede yaşadı bu olayı abla? :D şayet Türkiye'de ise sefalet içinde yaşayan binlerce insan gösterebilirim :D
tarafından
Vallahi canım Erzurum'da dadaşkent'te niye yemin ederim kadın kendi ağzıyla biz gittiğimizde kendisi söylüyordu artık doğru mu yalan mı bilemem yani devlet yapıyormuş devlet işte çocuklarla gelmiş eve bakmış hiçbir eşya yokmuş kadın diyor ki valizlerinden başka hiçbir şeyim yoktu devlet geldi evime baktı ondan sonra evime eşyalar geldi hatta dedi koltuk takımı İstanbul'dan geldi bir sürü eşyası geldi yani bütün evini baştan aşağı devlet dizdi yani kadın öyle söyledi bize yani ben de onun yalancısıyım o kendisi söyledi ama bence devlet yardım et yani devlet yardım etmese o kadar parayı kim ona verecek yani anneye sahip çıktın ya Baba sahip çıktı kimse sahip çıkmadı kadın tek başınaydı kadın düğün salonunda çalışmaya başladı yani ben de düğün salonunda çalıştım ama hani o kadar para almıyorduk yani haftalık olarak 300 lira para alıyorduk şahsen ben o kadar oluyordum o da kesinlikle o kadar alıyordu ve yani o kadar para da yeteceğini düşünmüyorum 300 300 2 haftalık 600 yani aylık 1200 lira para geliyor yani o 1.200 lira parayla ne kadar evin dizebilir ki ve çocuğun kırtasiyesini çocuklarını ayriyeten maaş alıyordu çocuklarımı diyor devlet bakıyor şu an yani kendisi öyle söylemişti zaten kocası da çocukların cinsel istismara uğratmış yani hiç videoları izliyormuş çocuklara karısını bağlıyormuş Bir şeyler yapıyormuş çocuklarının gözünde çocuklar çok psikoterapi gördü yani devlet çok yardımcı olduğunu söyledi bize öyle söyledi ki devlet yardım etmese kim yardım etmiş olabilir
tarafından
Vallahi vallahi bu zamana kadar ben de devletten bir yardım bir şey görmedim şahsen ben de çok sefalet içinde evlendim çok gibi evde yaşadım köpek kulübesi gibi bir yerde duvarlara ayrılmıştı içeri dışarıdan içerisi görünüyordu buz gibi evdeyim kışın ortasıydı kimse yardım etmedi devlet yardım etmedi ama bazı insanlar da öyle şans var ki devletsin her türlü yardımından faydalanıyorlar çünkü bizim gibi hani ihtiyaç sahibi olan insanlar almayınca ihtiyaç sahibi olmayan insanlar alıyorlar fazlasıyla hem de ya bunu devlette bir faydası dokunacak ki ona göre alınacak yani devlet ancak kendi çıkarlar için
tarafından
Bir ev tutmuştu kendini o mahallede kadın işte çok kötü bir evdi yani gerçekten çok kötü bir evde devlet geldi o eve baktı sonra annemlerin karşısında bir yer vardı ev abimler oradan çıktıktan sonra onlar oraya işte devlet orayı tutmuş kirayı devlet elektrik su doğalgaz onlar kendisi öyle söylüyordu artık doğru yalan orasını Allah bilir ama biz de öyle söylüyordu yani devlet yardım ediyordur illaki ama devletimi çıkarı vardır ki yardım ediyordur
(239 puan) tarafından
Dadaskentte hangi mahalle canm bende dadaskentteyim
(2,029 puan) tarafından
Dadaskent nerd Ankara mi İstanbul da var mı acaba
(2,029 puan) tarafından
Ay nereye başvurdu İstanbul'da bende ev tutcam bana da öğrenip haber verir misn
(239 puan) tarafından
Erzurum dadaşkent yazmış canm
(2,029 puan) tarafından
Onu sonradan okudum
tarafından
Erzurum dadaskent selçuklu mahallesi 13. Sokak taydı valla bilmiyorum şuan ailem benimle konuşmuyor bilgi alabilsem derdim
tarafından
Barodaki avukatı yardımcı olmuş olabilir ne yapması gerektiğini nerelerden yardım alabileceğini o demiş olabilir çünkü kadının kimsesi yoktu
(239 puan) tarafından
Bnde selçuklu mahallesi deyim allahin işi belki yakinizdir tabi tanimiyoruz kimseyi
tarafından
Ben İstanbuldayim ama annemler o mahalledeler onun karşısında oturuyordu o kadın senin adın ne canım belki benim annemintaniyorsundur Sevilay annemin adı kız kardeşimin adı Elanur babamın adı burhan
(239 puan) tarafından
Azize bnm adım cnm iki yıl oluyo tasinali  kimseyi tanımıyorum ki hiç öyle muhabbetim olmadı bikac kişiyi tanıyorum mahallede
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Bende de yok canisi ama çocuklar bende
(2,029 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim valla böyle bişey olsa boşanma acmatan vazgeçerdm
0 oy
(516 puan) tarafından
Yok alamazlar burda bir arkadaşın eşi de içki yüzünden boşanma davası açıldı çocuklar arkadaşımda kaldı korkma
(2,029 puan) tarafından
Ay çok sevindim canım
(516 puan) tarafından
Hafta sonları görür o kadar başka da bisey yapamama velayet sendeyken çocukları geri getirmezse telleri filan acmazsada polisle alabiliyorsun yine
(2,029 puan) tarafından
Getirir canım götürmez bakacak kimsesi yok gelip görmez bile belki
(516 puan) tarafından
O zaman korkacağım bisey de yok

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 394 göst.
11 Kasım 2021 Aile kategorisinde Mlknkrc (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 109 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde nehir2020 (912 puan) tarafından soruldu
0 oy