+1 oy
662 göst.
Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından
Kızlar ya gerçekten merak ediyorum evli çiftler her gününüz güzel mi geçiyor kavga gürültü olmadan 

Bizden eksik olmuyor merak ediyorum herkes mi böyle yoksa biz de mi var bir sıkıntı. Günleri haftaları kavgasız geçenler ne yapıyorsunuz nasıl idare ediyorsunuz. Kocanızın her dediğine tamam mı diyorsunuz ya da her davranışa katlanıyor musunuz. Galiba benim arada tahammül seviyem kalmıyor 

24 Cevaplar

0 oy
(2,388 puan) tarafından
Hep tartişmali geçer sabah iyiydi öğlen sakın akşama doğru bagriş cağrış eşim evde tartişma çıkarmada olmuyor benfe bazen düşünürüm herkes mutlu sakın evlilik yaşarken biz niye hep kavga kıyamet geçiyor diye
-Reklam-
0 oy
(524 puan) tarafından
Hiçbir zaman aynı olmaz h

Kâh güleriz kah ağlarız 
0 oy
(22,302 puan) tarafından
Zamanla kavgalar azaldı herkes birbirinin suyuna gitmeye başladı bizde ben sinirliyken o alttan aldı o sinirliyke ben napalım 3 tane çocuk var ayrılsak napıcaz seviyoruzda birbirimizi ilk zamanlar çok kavga ettik çok boşanma aşamasına geldik şimdi ne ben onu ne o beni kimseye değişmez çok şükür istediğimiz raddeye geldik 
0 oy
tarafından
komşunun tavugu komşuya kaz görünürmüş. her gun gulluk gulistanlij olur mu canim herkesin kendine gore bi derdi var

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 646 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 412 göst.
+1 oy
10 cevap 176 göst.
30 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde eslemree (1,174 puan) tarafından soruldu
+3 oy
41 cevap 1,130 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,134 puan) tarafından soruldu