0 oy
359 göst.
Aile kategorisinde (159 puan) tarafından
Kızlar annem çok menfaatci biri parası olmasa oraya gitmemi ona para vermemi ister bunun için ister yani iki tane kızım var oraya gittiğimde kardeşim 13 yaşında kızımla kavga eder kızım daha 4 yaşında annemde ondan da olabilir gitmemi istemiyor ama kızım küçükken de gitmemi istemiyordu yani kavga falan yokkende bugün aradım büyük kızım için dışarda bir saatliğine isim vardı küçüğü size bırakayım dedim başta tamam dedi sonra telefonu yüzüme kapattı defalrca aradım açmadı beni evine istemiyorsa bayram dada gitmicem defalrca beni evinden kovmus yarın öbür gün Allah korusun bosansam asla yanına almaz beni

9 Cevaplar

0 oy
(9,351 puan) tarafından
Kesinlikle haklısın ben olsam bende gitmezdim
(159 puan) tarafından
Dimi madem öyle bayram dada gitmem hep diyorum annemdir Allah için alttan alayım ama o bana hiç merhamet etmiyor
-Reklam-
0 oy
(694 puan) tarafından
İnsanın kendi annesi bu şekilde nasıl davranır aklım sır ermiyor benim annem yakın olduğumuz halde hergun gelir ben giderim gitmedim anda kadın 3 Kat merdiven çıkar sif torununu göreyim diye birgün görmesin özledim kızımı der böyle okudukça gerçekten üzülüyorum 
(159 puan) tarafından
Şanslısın canım kıymetini bil
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Kesinlikle gitmem niye gelmiyorsun diye aradığında da o gün telefonu niye suratıma kapattıysan ondan gelmiyorum derim
(159 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
tarafından
Degişikmiş öz annen mi ?
(159 puan) tarafından
Evet öz anne
0 oy
tarafından
Sen samimi olma kötü de olma bayramda git 1 saat dur evine git 
0 oy
(522 puan) tarafından
Anne hakkı büyük niye böyle yapıyor bilmiyorum ama bakmış büyütmüş yinede az da olsa gitmelisin 
(142 puan) tarafından
+++++
0 oy
(142 puan) tarafından
İletişimini kesme samimi olmak zorunda değilsin ama iletişimi kesersen sahada zor olur 

İmtihan dünyasındaki sen o imtihanı gec 

Annen sonuçta git şekerini al hal hatır sorsana kalkarsın 
(159 puan) tarafından
Hep annem sonuçta diye diye bana bunları yapıyor
0 oy
(2,294 puan) tarafından
Annen çok merhametsiz miş insan evladına kıyarmı hiç benim annemin 7 torunu var canımın canı diyer sever haftada iki üç kez birbirimize gider geliriz diğer günler görüntü ararışırız gitme bencede arama bile bırak belki pişman olur
(159 puan) tarafından
Ne güzel canım çok şanslısın evet gitmicem
(2,294 puan) tarafından
Hiç üzülme sen evlatlarına iyi anne ol Allah annenin kalbine merhamet versin inşallah
0 oy
(11,075 puan) tarafından
Bıraktın mı kızını peki 
(159 puan) tarafından
Yok aradım açmadı evine gittim ya evde değildi ya bilerek kapıyı açmadı

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 583 göst.
7 Ağustos 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 965 göst.
23 Aralık 2020 Aile kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu