Bende mutlaka her sabah hazırlarım ama bu güne kadar hiç bir olayımuz olmadı eline sağlık der kalkar
Canım hamileyken de başladım ben uymiyodum bulantı halsizlikr vardı kahvaltıyi bırak yemek yapamıyordum temizliği falan o yapardı genelde şimdi de öyle ikindi ise gidecehi zaman çocuk da uyuyosa 11 gibi hazırlarım çok nadir genelde kahvaltıyı da eşim hazırlar bebeğim zaten kolik 15.00 gibi bı basliyo gece 12 ye kadar zor susar uyumaz bile buna rağmen üstüme gelse eşinin yaptığını yapsa sonir olurdum sanırım fazla değer zararlı bence sen yine de sinirlerine hakim ol bebeğine yansıtma eşine de tavrını koyarsın Allah ıslah etsin inşallah onları rabbim biz annelerin ayakları altına cenneti seriyor bazı eşler ufak bı yardım etmekten aciz... Hakkınizda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda seni anlar canım
Canım emin ol hepsi aynı benim oğlumda 7 aylık bi gün olsun 1 saatlik bakmış değil bırak gece uyanmayı yani bide derakşama kadar ne iş yapıyorsun erkekler nankördür ben bunu anladım yinede canları sağolsun napalim
412,646 soru
12,423,623 cevap
45,351 kullanıcı