0 oy
1,156 göst.
Diğer kategorisinde (2,029 puan) tarafından
Baroya başvur yaptım evrakları verdim çok şükür ama ev tutcam ailemle kalamam eşya nereye başvuru yapabilirim devlet ev kira eşya yardımı yapar mı İstanbul dayım bilen yazabilir mi

15 Cevaplar

+5 oy
(11,575 puan) tarafından

Helal olsun sana yolun açık olsun inşallah 

Çocuğum var ailem arkamda değil vs. Vs. Diyip boyun eğmediğin için tebrik ediyorum 
(2,029 puan) tarafından
Allah güç kuvvet veriyo çok yoruldum gençliğimi mahvedemem sevmeyi bilmeyene ömür emanet edilmez
(11,575 puan) tarafından
Aferrin kız sana valla  gençliğini heba etme doğru diyorsun
(2,029 puan) tarafından
Çok mesajları yakaldim afettim çocuklar var diye ama bu bambaşka bişey görüntüler gitmiyo gözümün onunden
(11,575 puan) tarafından
Allah kolaylık güç kuvvet varsın canım çok zor bi durum
(2,029 puan) tarafından
Allah büyük bebegim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Helal olsun canım bir bilgim yok bilgisi olan yazsın 
(2,029 puan) tarafından
İnşallah birebir bilen çıkar şimdi aradm İBB yi eşya yardımı yapiyolarmis
0 oy
(3,608 puan) tarafından
Şu an oturduğunuz ev kendinizse avukatın evi talep etsin evin içinde ne kadar eşya varsa zaten yarı yarıya içine sinenleri al beyaz eşyaları falan çok merak ettim yanlış anlama o pislik adamda hiç utanma duygusu pişmanlık falan oldumu 
(3,608 puan) tarafından
Tam malmış cesaretlisin sen ben onu anladım bakarsın evlatlarınada neyi varsa yarısını hatta fazlasını al mahalle muhtarları yardımcı oluyor bizim burda bide sen görüş bakalım durumu anlat belediyenizden talep eder bir şeyler senin için
(3,608 puan) tarafından
Sen yapsaydın seni o yakalasaydı kötü kadın damgası yapıştırırdı belkide zarar verirdi erkek yapınca doğal elinin kiri kadın yapınca namussuz oluyor
(2,029 puan) tarafından
Evet evet ben yapsam sen ne yaparsın dedum kafandan vururdum diyo kendisi yapınca normallestiriyo midem bulanıyor
(3,608 puan) tarafından
Allah böyle yaratıkları beter etsin perişan etsin sen hiç üzülme sana yaşattığını yaşamadan ölmesin sen Kurtulmuşsun evlatlarınla güzel bir yaşamanın olur inşallah
(2,029 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim normalde hatları çok oldu ama cesaretim hiç yoktu korkuyordum çocuklarıma bakamam yetemem ama bu hata başka bişey bunun affı telafisi yok asla afedemem
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Canım öncelikle helal olsun böyle bişeyi göz ardı edip o boku yiyen adamla aynı evde yaşamadığın için.

Dükkanın etrafında başka dükkanlar var mı sizin dükkanı çeken kameralar. İçeriye kadını alırkenki görüntüleri bulursan mahkemede çok çok işine yarar. Rabbim yolunu açık etsin ferahlık versin inşallah hiç üzme kendini
(2,029 puan) tarafından
Var mı bilmiyorum bina hepsi normal küçük bir mahale arasi oda bir binanın bodrum katında çalışıyo bilmiyorum avukattan dokümanların çıkarılmasını isteyeceğim konusyomardir mutlaka
0 oy
(13,399 puan) tarafından
umarım çok mutlu olursun bundan sonra. Yardım var mı bilmiyorum ama nafaka için bastır sonuna kadar 
(2,029 puan) tarafından
Yardım için aradım şimdi bilgi aldım İBB eşya yardımı yapıyormuş çok mutluyum bu pislikten kurtuldugum icin
(13,399 puan) tarafından
e bu çok iyi bir şey ama tavsiyem evinde de eşya bırakma, kullanamasın pislik
(2,029 puan) tarafından
Rezillik çıkarır üstüme yürür asl vermez maymun
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun. 

Olayı bilmiyorum kendi evinde mi yakaladın. 

Beter olsun inşallah sen de çok mutlu ol 
(2,029 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim iyiki varsınız iş yerinde aradım defalarca açmadı merak edip iş yerine geldim defalarca calmama rağmen açmadı kapıyı delik vardı baktım orda mi diye bakmaz olaydım ikisi de çıplak acelece giyiniyordu yikildim
(626 puan) tarafından
Allah belalarını versin inşallah pislikler
(2,029 puan) tarafından
Allah'a havale ediyorum
tarafından
İnanamıyorum yaa. :(((( çok acı bir durum Allah cezalarını verir emin ol. Şeref yoksunlari
(2,029 puan) tarafından
Böylelerine bişey olmaz
0 oy
(745 puan) tarafından
Öncelikle yolun açık olsun işte kadın isterse herşeyi yapar kendi ayaklarının üstünde durmak için eşya  yarı yarıya alıyorsun boşandığın zaman 
(2,029 puan) tarafından
Halı makine dolap kap kasik bulaşık alcam
0 oy
(4,300 puan) tarafından
Bulunduğun ilçe belediyesine git sosyal yardım için başvuru yap kaymakliğa da git ayrıca İBB kesin başvur onların vardır yardımı. Helal olsun sana nafaka al ev araba varsa hakkını söke söke al canım cocuklarin rızkını ona bırakma 
(2,029 puan) tarafından
Hepsini alacağım valla afrdilecek bir durm değil bunun bahanesi affı yok
(4,300 puan) tarafından
Tabi ki yok sen çok güçlü bir kadınsın ve annesin unutma bunu canim. Seni kaybettiğine bin pişman olucak bak gör
(2,029 puan) tarafından
Gerçekten pişman olur mu sanmıyorum yaşayacak hayatını karışan yok istedigiyle yatıp kalkacak
(4,300 puan) tarafından
Emin ol olucak Allah asla bu yaptıklarını yanına bırakmaz.
(2,029 puan) tarafından
Beter olsun sürünsün
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Yolun açık olsun gardeşş bilgim yok
(2,029 puan) tarafından
Güzel dilekleriniz yeter canım benim
0 oy
tarafından
Canım sen 2022 de tekrar aldatilmissin neden affettin bidaha.
0 oy
(8,018 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. Dava açmana tepkisi ne oldu böyle tipler bulaşıcı olur
(2,029 puan) tarafından
Allah razı olsun daha haberi yok
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ama devlet öyle büyük büyük yardımlar yapmıyor çalışman gerek 
(2,029 puan) tarafından
Yapıyormuş eşya ve kira yardimi
0 oy
(147 puan) tarafından
Bundan sonrası için yolun bahtın açtık olsun kardeşim yollarında hep çiçekler açsın 
(2,029 puan) tarafından
Ay cok teşekkür ederim ne güzel dua
0 oy
tarafından
Devlet eşya yardımı yapmıyor sanırm ama dul kadına para veriyor sen evdeki esyaları da al tut kendine ev nafaka ve devlet parası ile allah yardım eder sana 
(2,029 puan) tarafından
Yapiyo canım İstanbul ibb
0 oy
(6,847 puan) tarafından
O kadar mutlu oldum ki Allah yolunu açık etsin ömrünü böyle bir adamla geçirmeyeceğin için çok sevindim ❤☺
(2,029 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,786 göst.
26 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 296 göst.
29 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Edanr1 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 875 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu