0 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde (397 puan) tarafından
Kizlar kaynanam evde degildi benimde bebegim bu aralar cokk rahatsiz sabah kahvalti bile edemedim hep kucagimda. Neyse öglene yemek yapamadim kaynanam geldi bakti yemek yok bi haller bi tavirlar falan neyse bende odaya bebegimi uyutmaya gittim cunki sabahtan uyumamisti. Zar zor uyudu sonra geldim mutfaga oglen saat 2. Ve kaynanam yemek yapip kari koca ikiside yemis ve bana yemek saklamamis. Kahvalti bile edemeyen ve bebek emziren ben kahvaltilik bişeyler yedimde yemek hazirladim. Bu kadar vicdansiz olunurmu bilmiyorum... 

7 Cevaplar

+4 oy
(20,668 puan) tarafından
Elin kızına böyle yapıp kendi kızına gelince ağlar zırlarlar Allah affetmesin inşallah
(20,668 puan) tarafından
Benimki bana kaldırır ama bi zamanlar hamilelik lohusalık filan geçirdiğimde bi tencere yemek yapıp getirmedi bu konuda bende çok kızgınım bide yaptığım yemeğe laf söylemişti Allah öbür tarafta sorsub
(2,252 puan) tarafından
Bilmiyorum ya ben böyle şeylere takılmamda herkes böyle bir zamanda kendi göbeğini kendisi kesecek sanırım. Bazen böyle saçma sapan konuşmalar yapabiliyorlar ama
tarafından
Aaa kendi kızına yapıldı mı yirtarlar kendilerini lütfennn
(397 puan) tarafından
Her zaman demisimdir bana yaptigi yasattigi herseyi kizinada yasatsinlar fazlasini yok aynisini
(20,668 puan) tarafından
Aynen iş kendi kızları olunca bi merhamet geliyo
-Reklam-
+1 oy
(13,850 puan) tarafından
günahını bilemem ama vicdansızlık olduğu kesin. 
(397 puan) tarafından
Ne bilegim ya hemde emziriyorum en azindan bunu dusune bilirdi...
+1 oy
(946 puan) tarafından
Pislik ya. Allah'tan kork bari
(397 puan) tarafından
Korksa yapmazdi ben kendim kimseye bunu yapamam emziren anneye hic
+1 oy
tarafından
Ne diyeceğimi bilmiyorum insan düşmanı olsa kıyamaz emziren bir anneye...  Hele ki torununun anası, yavrunun karısına böyle vicdansizca bir şey yapmak ne akla ne vicdana sığar. Asena40 yukarıdaki yorumda demiş ya hani Allah affetmesin diye gerçekten de affetmesin inşallah böylelerini 
(397 puan) tarafından
Eşime söylemedim nasil söyleyecegmide bilmiyorum ama cokk sogudum kaynanamdan konusmak bile istemiyorum. Ben o hastalandiginda yatagina goturmustum yemegini hic bir hakkimi helal etmiyorum..
+1 oy
(10,497 puan) tarafından
İnsan insanlıktan nasibini almayınca öyle oluyo maalesef o yüzden kismeden bişey beklemicen. Oğlum bebekken kaynanama iki dk salla da ben kahvaltı yapayım bişey yemedim çok açım dedim sallamaya alıştırma ocakta yemeğim var dedi indi assagi ben de s*****gibi bana yemek getircek sandım :D küçük oğlum doğduğu zamanlar bana akıl veriyordu kendince çocuklar durunca kendine ekmek arası peynir domates yada ekmek arası çikolata yap ye de aç kalma diye :D bunlari ölsem unutmam 
(5,216 puan) tarafından
Ayy ne tuhaflar ya :D bbeenımkı de kkalktım bı baktım elınde cay ıcıyo. Guya bana. Bakmaya geldı. Kahvaltı yap hadı dıyor ortada kahvaaltı yok. Ben haxırlayınca da utanmadan yedi.
(10,497 puan) tarafından
Çocuğa 2 dk baksa hazırlasam birlikte yesek onada razıydım oysa ki :D sonra gelin niye haftanın 5 günü anasına gidiyo:D evimde aç kalıyodum bebelerin ikiside kolikti benim birde
(5,216 puan) tarafından
Iyı gtmıssın baro benım ev uzaktı kaynananın dedıgı gıbı uzun bı sure cıkolata ekmekle beslendım :D
(397 puan) tarafından
Ayy o laf banada soyleniyor kesin arkamdan annesine gidiyo diye. Valla bazen yemek yapamadigim zamanlarda kaynanamda elini vurmaz ben kendimi gectim emzirdigim icin yemek yemeligim. Cogu kez cikip anneme gittim karnimi doyurdum dinlendim geldim. Ama anneme hic bi zaman belli etmedim((uzulmesin diye torununu getirdim sana diye gittim hep zaten giddr gitmez önüme serer yemekleri
0 oy
(142 puan) tarafından
Canım açıkça sorsaydin keşke bana ayirmadiniz mi yemekten diye, bazı insanlara bazı seylerj söylemeden anlamıyorlar. Çok ayıp gerçekten insan el olsa koyar önüne yemek
(397 puan) tarafından
Herşeyi anliyor onumu anlamiycak canim. Bile bile yaptigindan eminim.
0 oy
(7,289 puan) tarafından
Vllh cnm aynı Evde olmanın kötü yönlerden biri 
(397 puan) tarafından
En kötü yönü hemde. Eşim şehir dışında iş arıyor bulduktan sonra kendi işinden cıkıcak. O kadar duaa ediyorum Allahim iyi bi is bulsun bizide alsin cekip gidelim bu evden. Cunki biliyorum ayri evede cikamayiz burdayken

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 580 göst.
24 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
11 cevap 517 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meleklerivar (1,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 343 göst.
6 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde gggfffmmm (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
19 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Buket166 (28 puan) tarafından soruldu

412,270 soru

12,410,555 cevap

44,816 kullanıcı

Kategoriler

...