0 oy
454 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından
kızlar eşim uzakta çalışıyor ve bugün tiktok hesabına bi girdim izlediği kadın canli yayınları izledigi kadın videoları ile karşılaştım başımdan kaynar sular döküldü ben burda çocuğumuza bakıyorum yaptığına bak saydım sovdum engelledim kafayi yiycem ne yapayım ben 

bide ben tiktok hesabına girince hemen bi kadını sildi taikip ediyor du

4 Cevaplar

0 oy
(231 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun valla canım hepsi mi böyledir dicem ama hepsinin de günahına girmek istemiyorum benim başımda da var ama ben sürekli takip ettiğim için adam artık tecrübe edindi siliyor arkasından ufacık bir iz bırakmıyor ama birkere o güven sarsıldı bende izlemiyorum yapmıyorum etmiyorum dese de inanmıyorum güvenim yok bikere
(50 puan) tarafından
heh bacım aynen valla bi kac kere daha oldu ya bıktım napayım cagresizligim
(231 puan) tarafından
Aslında ufacık biseye dahi gelemiyorum elimde olsa durmam bosanirim diyorum ama çocuğum var bide hamileyim ne yaparım sonra bende caresizim calissam cocuklarima bakamam cocuklarima baksam nasıl geçiniceminsan herseyi düşünüyor valla
-Reklam-
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Saydın sovdun engelledin ee sonrası peki 
(50 puan) tarafından
aramaya basladi acmadim
0 oy
tarafından
Çünkü erkekler tam bir ********
(2,030 puan) tarafından
Benimki de öyle yıllardır en son geçen hafta başka kadınla yakaladım yatakta bastım bosanmayi lanetler
(611 puan) tarafından
Başka kadınla yatakta mi bastın!!!?? Buna rağmen hala onunla evlimsin, kusura bakma bacım sen hatayı onu boşamamakta yapmışsın
tarafından
Yakaladım yatakta. Bastım boşanmayı demiş. Yani davayı açmış. Yanlış anlamissin
(611 puan) tarafından
Hee iyi iyi o adamla bir saniye bile geçirmemeli tam bir şeref.zz
(2,030 puan) tarafından
Bacım bastım bosanmayi yazdım orayı sinirde okuyamadım heralde boşanma davası açtım çok şükür aynı dk da evi terkettim hemen lanet pislik şeytan görsün yüzünü
0 oy
(607 puan) tarafından
Off cok kotu ya daha en ufak seyde senin icini kurtlar kemiricek boyle guveni yok ediyolar iste esin sana herseyi yapiyo cocuna bakiyo seni yediriyo iciriyo utanmadan gidip baskalarini izliyo tiktok silsin bence silmessen biter diye korkutun bence aklima baska bisi gelmiyo benim esiminde var tiktok falan alir bakarim zaten ne cok izlersen karsina cogunluk onlar cikiyo normal vidyo izliyo zaten sesi acik ne izledi hep belli onada sirekli izlemez hesaplari hep acik sifresi belli Instagram bile silmisti simdi yukledi oda caliaiyo tanitim icin vidyo koyuyo inda bile kizimizla fotolari dolu evlilik tarihimiz basta yazili hep benim basima gelse allah korusun cok uzulurdum 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,105 göst.
14 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kezban94 (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 620 göst.
22 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cemile tontil (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 665 göst.
15 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde SağlıklaGelBebeğim (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 334 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu

414,201 soru

12,465,458 cevap

46,881 kullanıcı

Kategoriler

...