0 oy
581 göst.
Aile kategorisinde (365 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
 Dnnsnznsn

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
Süründürürüm ne yapmış o kadar parayı 
(365 puan) tarafından
Onu hiç sorma zaten
tarafından
Boşanma sebebi değil tabi aldatma vs yok sonuçta ikinci şans tabi ki verilir para için boşanmak olmaz ama o kadar birikimi de kaybettiği için ve yalan söylediği için sürünmesi lazım
tarafından
Parayı ziyan ederken düşünseydi keşke bu kadar yazık günah o parayı kazanmak için Ne kadar emek verildi Allah bilir
tarafından
Yazık günah ya özel değilse ne yapmış parayı canım
-Reklam-
0 oy
(484 puan) tarafından
Maddi yönden hata yaptı diye koca bosamam. Sonuçta iyi günde kötü günde diye atıldı o imza . 
(484 puan) tarafından
Nereye harciyo bu kadar parayı ben onu anlmdm şuan bu bi kerelik bisey mi yoksa süreklimi oluyo
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Artık giden gitti yani o para siz evden gitsenizde affetmesinizde Allah korusun boşansanizda geri gelmicek aldatma yokmuş şiddet yokmuş para kazanılır elbet eşinizle konuşun bundan sonra hiçbir şekilde benim rızam olmadan bir şey yapma deyin
(3,744 puan) tarafından
Kadınlar erkeklere göre daha fedakardir canım benim bir pantolona ihtiyacım varken eşim param yok deyip te uzaktan akrabasının evinin mutfak ihtiyaçlarini dizdi , benim bir kuruşa ihtiyacım varken ailesinin durumu bin kat iyiken ailesine para yedirdi bende kaldıramıyorum benimde hazmedemedigim şeyler var ama sabır ediyorum sizde sabredin kimse için değil Allah için
(365 puan) tarafından
Allah görsün kendi katından versin bize hiç bisey haketmiyolar
(3,744 puan) tarafından
Yaptığımiz onca fedakarlik boşa gidiyor sadece üzüldüğümüz yanımıza kalıyor
(365 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Egerki pişman olduguna eminsem affederdim ortada birde çocuk varsa ama bir kere daha yaparsa affı olmazdı alışkanlık olmuştur o yaptıgı
(365 puan) tarafından
Bi anlasam olup olmadığını.
0 oy
(122,577 puan) tarafından
Para kolay kazanilmiyo 
0 oy
(2,548 puan) tarafından
Kendi eşimi nasil bir insan olduğunu bildigim icin Verirdim.. 
(365 puan) tarafından
Sanırım öyle yapcam ama güvensizlik yalan bi kere girince insan dogruyada inanmiyor
(2,548 puan) tarafından
Parayı nereye harcadığı önemli karıya kıza mi gitti kumar mi oynadı alkol mu kullandı bunlar da önemli.  Bir iş girişiminde bulunmuştur sana söylememiştir ozaman 1 şans veririm ama 2. Olursa affetmem
(2,548 puan) tarafından
Aaa bunun için parayı hic ettiyse durum kötü şans oyunları beter birşey eline düşen zor kurtulur iyice sıkı takipe al bir daha yapabilir allah korusun inşallah yapmaz
(365 puan) tarafından
Umarım:(
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Aldatma dayak vs yoksa.sormadan maddi yaptığı zarar icin kocamimi boşayacam.ona zaten ders olmustur bi daha yapmaz birlikte oder gideriz nolacak bu kadar basit degil evlilik

Iyi gunde kötü gunde soz veriyoruz.

Iyiyken iyiydi hata yapti diye bitirmek sacmalik
(365 puan) tarafından
Allah var dayakmis aldatma falan yok
(2,080 puan) tarafından
Is icin vs. Gittiyse para sıkıntı yok.
Kari kiza gittiyse büyük olay.
Ama aldatma yok diyosun göz dagi ver canim anlasin bi daha tekrarlamasin onada ders olsun
(2,080 puan) tarafından
Is icin sandim oyun icinde bi ders var canim.kendine gelsin yazik gunah o paraya
(2,080 puan) tarafından
Sans oyunu yani ise gitse anlayacam canim bosa para gitmis olmus sen haklisin ne diyim
0 oy
tarafından
Önce iyi bir ders , sonra ikinci bir şans verilmeli ...
(365 puan) tarafından
Mantikli
0 oy
tarafından
Napmiş sorgularim 60 70 kuruş zar zor bulunuyor
0 oy
(7,096 puan) tarafından

Daayak yok aldatma yok 

Guzel bir ders veririrm iyice gozunu korkuturum bi daha yap.iycana emin olurum sürünür anliycan sonra affederim yuva kolay kurulmuyo 
0 oy
tarafından
Sans oyunuda çok beter bisey bidaha yapmicanin garantisi var mı sen evde ac dururken 60 70 milyar çok büyük paralar
0 oy
(16,895 puan) tarafından
güvenini kazanması çok pişman olması lazım
0 oy
(1,449 puan) tarafından
ohoo benim eşim beni dolandirdi iznim olmadan paralarımı cekmis cekmis onun yüzünden arabamı evimi sattim ... ben affetmistim daha beterini yaptı en sonunda affetme 
(1,449 puan) tarafından
vallahi ben bu durumdan dolayı davaligim haberim olmadan benim daha önce çalışıp kazandığım paralar yok oldu... neyse geçmiş olsun sana da
(1,449 puan) tarafından
Ben alamam zaten götünde donu yok ama ceza alsın istiyorum hırsızlıktan
0 oy
tarafından
Aynisi başıma geldi affettim sonuçta her insan hata yapar 
tarafından
Kazandı canim şimdi aldığı verdiği herseyi rapor eder zaten çok pişman cahillik ettiğinin farkında
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Yani simdi parayi neye harcamis o da onemli, sen sıkıntı  cekerken o kadsr para gitmis, bosanmam ama pisman ederim
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Evliligimi bitirmem tabiki ama cezasını çekmesi gerek bence kadın da erkek de paralarını birbirine danışmadan biseye yatiramaZ 
0 oy
(418 puan) tarafından
Valla canım aldatma değilse affedilir herkes hata yapar sonuçta genel anlamda iyi bi adamsa 
0 oy
(11 puan) tarafından
Aynısını eşim bana da yaptı başımdan aşağı soğuk sular döküldü. Eşim o zaman işsizdi hatta. 35 bin lira kredi çekmek zorunda kalmış. Şehir değiştireceğimiz zaman bana itiraf etti. Sorun yaşadık tabi ama kimseye bahsetmedim. Ama hiçbir şekilde yardımcı olmadım. Hâlâ kredisini ödüyor. Ama bunun için yuvamı bozmadım.
0 oy
(15,322 puan) tarafından
Kumar oynamadiysa , kariya kıza yedirmediyse çok büyütmem. Yani para batabilir , kaybolabilir , borc verir gelmez bunlarin hicbirinde eşime aşırı yüklenmem ama diğer türlü olursa büyük sorun çıkarırım.
0 oy
tarafından
Yani sorumsuzluk yapmış biraz surundururdum 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 587 göst.
22 Ocak 2021 Aile kategorisinde Cemile tontil (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 409 göst.
14 Haziran 2024 Aile kategorisinde DUYGUSALL (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,017 göst.