0 oy
229 göst.
Aile kategorisinde (2,994 puan) tarafından
Aman aman yazamam sorunlarimi oyle cok ki suan nefes alamiy9rm sigara yaktim yok aksam 9 da zanax ilacimi ictim ama yok oof psikologum tatile cikti 2 haftadir gidemiyorm o bile iyi geliyoms 

Oyle acinasi oyle muskul haldeyim ki yokus asagi freni tutmayan aracin icinde gidiyorum bi yanda caresizim bi yanda bu feci gidisata mecburi kabul edip sadece gozumu faltasi gibi acip teslim olmaktan baska carem kalmamis gibi

Suan sakinlesmeye ohtiyacim var dua yada ne boleyim ne iyi gel8yosa tavsiyeye ohtiyaxim var

2 Cevaplar

+1 oy
(2,994 puan) tarafından
Buyumek boyle biseymiymis annee

Dertlerin sagnak sagnak gelnesi karsisinda hazirliksiz yakalanip corabina kadar islanmak ama siginacak bi cati bulamamalmiymis anne 

Evladin icin her gun binlerce kez olup her sabah onun icin dirilmekmiymis

Etrafa kan yutup kizilcik serbeti iciyprum demek miymos

Yine olsan bu oyunu sevmedim kustum oynamiyorum desem sana kosup sarilsam sen dinlesen mutlu olacagim alan acsan yine annem.

Senin gibi sabrediyorum ama guclu duramiyorum annem.meger sabir demirden leblebiymis yutamoiyorum bogazima takiliyor annem..

Evlat icin dikenlerin ustunde yuruyup yalanci gulucuk takmakmiymis buyumek annemmmm 

Basini koyacak omuz sevgi kirjntisi bulacak goz bulamadiginda sende benim gibi geceleri cok agladin mi annem yalnz insan olmanin ne oldugnu simdi anladim canim annem
-Reklam-
0 oy
(4,807 puan) tarafından
Noldu ki xanm bu gece vaktı
(2,994 puan) tarafından
Sabredeyim diyorum yutuyum diyorum ama anlatacak kimsrm yok oyle bildigin dupduz kimsesizim
Inanin ilacta icyim yok ya nefesim daraldi suan kalbim hizli hizli carpiyo sigaraya basliyim iyo gelir diyorim ama onun dumanini kokusunu sevmiyorim oksurtuyo o da rahatlatmiyo hicbiso rahatlatmiyo yalvariyorm Rabbime ne bileyim iste ya caresozlik icindeym
(4,807 puan) tarafından
Anlat canm belki rahatlarsın
(2,994 puan) tarafından
Yapayalnzm karsimdaki insanjn silahi var bense kuru bi can
Nasil rahatlayim caresizim eli kolu bagli bi insanim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 466 göst.
16 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmakayram (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 259 göst.
28 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eminenur (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 508 göst.
21 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 883 göst.
22 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Manas (1,042 puan) tarafından soruldu

405,704 soru

12,157,111 cevap

36,595 kullanıcı

...