0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (266 puan) tarafından
Kızlar 15 haftalık bir gebeliğim var fakat mide ve kusma bulantılarım hala devam ediyor çok fazla kusmalarım bebek gelişimini etkiler mi ve karnıma bakınca da karnım fazla çıkmamış ama böyle 15 haftalık olan insanlara bakıyorum karnı kocaman biraz da endişeliyim açıkçası bebeğin gelişimi için

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu post bana mu ait diye bi baktım :))) bende o haftada aynı senin gibiydim karnım yoktu kusmaktan karnım kasılıyordu acaba bebek zarar alırmı derdim kilo almamştm aksine vermiştim ama sana kötü haberim var 25 haftadan snra ne oluyorsa birden büyüdüm ve hızla kilo almaya başladım :))) korkmaaa
(266 puan) tarafından
İnşallah dediğin gibi olur gerçekten kafama takmaktan uyuyamıyorum
tarafından
İnan takma ben kendimi heba ettim sen etme gerçekten normal şeyler bunlar işte hamilelik hormon falan derken istemsiz düşünüyorsun
-Reklam-
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım. Benimde 15 haftanın içindeyim benimde devam ediyor ama doktor bebek iyi dedi. Korkma bişey olmaz Allah'ın izni ile.
0 oy
(838 puan) tarafından
karnım6aylık gıbı ya kusmam olmadı sadece tıksınmem oluyor
0 oy
(4,531 puan) tarafından
15. haftada bulantılarım kesildi ama kusmam yoktu. Karın muhabbetine gelirsem 20. haftadan sonra belirmeye başlamıştı, öncesinde dümdüzdü karnım desem yeridir. 
0 oy
(5,838 puan) tarafından
Ben kızımda doğuma gidene kadar kustu. Bide ağlardım ahahahaha 

Nie kusuyorum diye kocam gebelikten soğudu kızım masallah 4 kilo doğdu 

Oğlumda hiç olmadi mide bulantisi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 139 göst.
15 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde CEYLAN BILGI (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 264 göst.
0 oy
5 cevap 170 göst.

409,517 soru

12,309,181 cevap

38,654 kullanıcı

Kategoriler

...