0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (610 puan) tarafından
Kızlar kaynananiz son 2 güne kalaya kadar keyfi işe gitse çıkıp da bayram temizliğinde yardım edermisiniz dün sadece çıktım kapılarını sildim bi kaç kirli gördüğüm yeri yaptım o kadar, geçen ise gitcek oldu gelen bayram anne dedim kapılarını camları yaparsın dedi bana kendi evimi anca yapıyorum dedim bende yinede gitti işe 

5 Cevaplar

0 oy
(869 puan) tarafından
Bana zararı yoksa yaparım benim kaynanam hatır bırakmadı hatırı varsa yaparım 
(610 puan) tarafından
Bizde bi iyiyiz bi kötü, bazen  çok sivri dilli mecbur veriyorum cevabını tahammül edemiyorum artk
(869 puan) tarafından
Mesela benimki doğumdan geldiğimde akşama kadar aç bekletti o günler çok saftım benim oğlumu benden kıskanırlardı sen kimsin ki sana benzeyecek demişti gözüm açıldı artık açık açık birşey diyemiyor ama kalbini bildiğim için yapmam
(610 puan) tarafından
Malesf var böyle kötü insanlar
-Reklam-
0 oy
(232 puan) tarafından
Asla yapmam hem uyarmışsın ona rağmen gitmiş Dur evinde yardım falan etme 
0 oy
(106 puan) tarafından
İyi de olsam kötüde olsam yapmıyorum artık yapmayacağım da kızı var evinde yapsın. Geçen bayram kızı yoktu okullarıyla yaptılar hiç gerek yok 1 yapıyorsan iyi de olsan 2 laf ediyorlar çeneleri durmuyor o yüzden hiç gereği yok. 
0 oy
(567 puan) tarafından
Zamanında yaptık da noldu yapmayınca değerim arttı yapmıyorum 
0 oy
(3,016 puan) tarafından
Ablamin kaynanasi da keyfi ise gidiyor. Eskiden 4 sene ayni evdelerdi şimdi altlı üstlü oturuyorlar. Ablam diyor hani ihtiyacı olsa neyse daha yaşı 50, durumları iyi o para için ise gidecek diye ben kalkıp ev işini yapmam. Ki yine misafiri vs olsa yemeğine filan el atiyor. Temizliğine de. İhtiyaç olsa rahatsız olsa her şeyi yaparım der ablam işten kaçmaz çokta caliskandir ama keyfi yapmam diyor haklı da 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 147 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 552 göst.
9 Eylül 2023 Aile kategorisinde fadimana (423 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 495 göst.
25 Ağustos 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 310 göst.